Kilo versem ki veremiyorum gece yemeklerinin onune gecemyrm her nedense🤦🤕kilo verince bu enerjimin uzerıne daha fazla enerjiye sahip olup ozguven de daha cok artacagı ıcın kendımı tutamamaktan korkuyorum 🥹cunku ciddi ılıskı insanıyım ama saglık acısından kendim ıcın cok ıstyrm basaramıyorum destekleyecegınız bir sey soylesenız? Yapsam motıve olsam biliyorum karısık bir konu anlattım ama cınsellik ve kilo uzerıne sıkıntılarım arttı😅asırı istekliyim bu sıra ve kılolarımı da dert ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boy kilo endeksine göre fazla evet ama çok dolgun ve seksi bir vücudun olmalı. Dolgun göğüsler, büyük kalça off yani aşırı beğendiğim bir fizik tipi. Libidonun çok yüksek olması da ayrıca hoşuma gitti. Tanışmayı çok isterdim, ciddi olarak söylüyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılBen ciddi ılıskı ınsanıyım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yıl27 yıldır bakirim daha ne bi kızın elini tutmuşlugum var ne bir kere öpmüşlüğüm sabrediyorum. Allahtan da kendim gibi birini istiyorum ya nasip
Ama artık sabrım tükeniyor. Libidom tavan evlenecek kız yokkkk😓
Bugün spora başladın başladın Yarın başlayamassın dndnf :)04 Yorumla
Soran1 yılİste evlenemeyınce bıryere kadar sankı🤦yani bu istekle nasıl adapte olacağım bu hayata
- 1 yıl
Aynen öyle mastürbasyon da kesmiyor artık 😓
Yaş kaç ?
Gel evlenek böyle Bi derdin olmasın hahah🤣🤣🤣 dnxnxj
Soran1 yılSen kucuksun 😅ben 34yasındayım
- 1 yıl
Akil yasta değil baştadır hanımefendi 😎
1 yılDaha önce cinsel açıdan bir şeyler yaşadınız mı? Kilo verince neden kendinizi tutamıyorsunuz onu anlamadım. Şimdi özgüvensiz olduğunuz için mi karşı cinse yaklaşmıyorsunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
1 yılNedense kilolu olan kadınların libidosu daha yüksek ve inanmazsın ama daha iyi sevişiyorlar
07 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum bunu bilmeyen mi kaldı
- 1 yıl
Sen sevişmekten neden çekiniyorsun ki şu an? Belli ki rahatlaman gerekiyor asamıyorsun
Soran1 yılYa sevıssem sevısırım kilodan degıl ozguvensızlıkten degıl tercih ıste kendimi kotu hissetmemek adına
- 1 yıl
Senin yaşadığının aynısını yaşadım, istemediğim biriyle seks yaptım. Ama kafamdan attım. Tek sıkıntı karşıdaki kötü hissetmesin. Seks yapınca ne olacak yahu
- 1 yıl
Yine de kilo vermek istiyorsun anladığım kadarıyla, aslında spor daha iyi olabilir. Spor belki libidoyu da azaltır
Soran1 yılDusunuyorum ya iste o disiplin bnde yok sanrm
- 1 yıl
Ya seks yap gitsin 😂
mastürbasyon yaparak tatmin edebilirsin kendini veya sanal yaparak kiloya gelincede ya diyet ya da spor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılKilo verince daha özgüvenli olacaksın evet, enerjin de artar evet ama istekli olmakla kilo bağlantılı değil bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Dukan diyeti yapabilirsin benim ablam eskiden 1 ayda 10 kilo verdi bu diyetten.
02 Yorumla
Soran1 yılHep duyuyorum da ıste tutamyrm kendimi bı arastraym tekrar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cinsel istek ve arzular kilolu zayıf herkesin tutkusu. Ama sen yine de sağlığın açısından ver bence de
00 YorumlaDaha genösin. Bi gün bi gaza gelecen başlayacan zayıflamaya, bi bakmışsın 5-6 aya 60a dülecen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ilişki istiyor isen konuşabiliriz. Dıs görünüş ikinci planda karakter önemli. Kiloyu istesen verirsin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa kizlqr niye kiloyu bu kadar dert ediyor balık etli olmak ne zamandan beri kötü oluyor yapma böyle
05 Yorumla
Soran1 yılGobek ıyı bir sey mı
Cevap sahibi1 yılSendeki fazla degilki boyunda var çok iyisin farkında değilsin boşu boşuna uzuyorsun kendini ben 183 um 80 kilo zayıf incecik kadinmi senmi seni alırım hem ateesinde çok fazla
Cevap sahibi1 yılGerçekten seni isterim musaittsen konuslm
Cevap sahibi1 yılUyanınca cevap versene sana zahmet
Cevap sahibi1 yılGunaydin
Gizli Üye(30-35)1 yılberbaber yapmaya ne dersin tanısalim bakalım sonra durumlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenle doya doya sevişirdik sevgilin olsaydım beraber de diyet yürüyüş yapardık
00 YorumlaBence sen çok iyi birisisin , hayatın en güzellerini hak eden birisisin her şey gönlünce olsun hayata umutla bak ❤
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Tabi kilo verirsen hem kendine ozguvenin gelir hemde daha fazla zevk alırsın
00 Yorumla
1 yılİlaç kullanabilirsin baskılamak için bence uzmana gitmelisin
00 Yorumla
1 yılkilolu da seni yapmak isteyen vardır
02 Yorumla
Soran1 yılVar tabi suruyle erkeklere sey olsun
- 1 yıl
fiziğini görsel olarak beğenmiyor isen rejim yap
kilo verirsen libidon azalır
00 Yorumla
1 yılBence daha istikrarlı yapar bu durum seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılO zaman sürekli yap zayoflarsın :-)
00 Yorumla Spor ve konfor alanını değiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılÖnce kiloları ver, sonra dilediğince ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSoruyu halen anlamadım
02 Yorumla
Soran1 yılYa dertleşme aslında fikir alma bendeki soruyu farklı sormustm soru gıbı degıl. Motıve edici seyler soyler misiniz kilo vermem ıcın ya da bir fikir? Gibi
- 1 yıl
Spor azim ve istikrar
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Ölümlü dünya boş ver ye gitsin. Akşam bi tatlı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnceden hiç yaptın mı
00 Yorumla
1 yılDolgun iyidir ama göbeği erit
03 Yorumla
Soran1 yılEvet o morel bozuyor zaten
- 1 yıl
Göbek erit taş olursun
- 1 yıl
Birde libidon yüksekmiş daha ne olsun
Bakabilir miyim
00 Yorumla