"bir erkek bir kadını yalnızca sevmediğinde mutlu olur" demiş.
Kadını sever güven verirsen kadın gidiyor. Kadına sesini yükseltir, aşağılar, eteğine vs karışırsan kadın senin gözlerine ışıkla bakar.
Diğer türlü seni gay gibi görür. İyi olan erkeği adam yerine koymazlar, iyilikten kastım kadının üstüne dusmeyen adam modeli.
O yüzden bu toplumda kadın kendi sonunu yazar ve asla kadın sevilmeyi istemez ilişkisinde.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oskar neyin bilmem de kanks kadın güdülmeyi ve hükmedilmeyi sever. Tabii ki hepsi değil. Öyle olmayanlar da zamanla öyle oluyor :D Ama şu anlık değil.
Doğru, gudulmekten kastin nedir örnek verir misin?
Onu giyme, bunu yapma, şuraya gitme gibi şeylerle yönlendirilmek. Koruma kollamayı hissettirme, fikir alırken yönlendirilme, sevişirken baskılanma, itilip kakılma ama günün sonunda sevilme. Bunları dozunda yaptığın zaman kadın gözünde değerlisin. Ama hep sever sevgi gösterir onu düşündüğünü gösterri el üstünde tutarsan sıkılır. Arada kaos çıkarması için ona şans vermelisin. Çünkü o kaosu sen dindir diye çıkarıyor. Ne bilim uzun ve karmaşık...
Evet haklısın. Nefret ediyorum hepsinden.. merhamet duygum ağır basıyor, elimi sık dedi bir şey olmaz dedi, sıkamadım, içimden gelmedi hiç ama erkeğin merhametini kesip atması gerekiyor
Elini sıkıp canını acıtsaydın belki hakaret ederi çığlık atardı ama onun gözünde değerin artardı kanks. Kadınlar karmaşık yapıdalar. Ben bu yüzden her zaman erkekler daha duygusal diyorum. Onlar kaos çıkarmak için duygusallaşır. Erkek duygusallaşıp olayları daha da güzelleştirir. Masallarda ki aşk ortamını yaratmaya çalışır. Kadın ise duygularını şöyle kullanıyor ''hiii şu kadına merhaba mı demiş? Hiiii bana geçen üstünde ki sana dar geliyor dedi şiişko olduğumu mu söylemek istedi? hiii Bana pazara gitme dedi artık beni sevmiyor mu? gibi sürekli sürekli sorun çıkarmaya odaklıdır.
Doğru evet. Kadın özünde aşağılık. Vicdanimi. koreltmem lazım. Şiddete karşı mısın? Ben kendimi dövebilen biri olarak hayal edemiyorum ama buna zorlamaliyiz sanırım kendimizi, şiddet göstermemiz gerekir
Kanks ben şiddete karşıyım. Yani fiziksel olanına. Psikolojik şiddeti kahrolma safhası değil de ulana caba safhasına kadar uyguluyorum yalan yok. Bazen güzel bir espri yapıyor ve sırf tartmak için aşırı tepki veriyorum. Benim kız arkadaşım Allah tan bana benzedi :D Hemen saldırganlıkla yapıcı olmak arasında kalıyor. Bende bilerek başlattığım oyunu tatlı sonla bitiriyorum. Sanırım bütün ilişkilerimde benzer şeyler yaptım. Kendi kurallarım var ilişkiye başlarken koyduğum. Karşı tarafa da kabul ettiriyorum. Sen kanks aşk acısı çekiyor gibisin. O kadar da nefret etme ama maalesef dümdüz sevemiyoruz biraz oyun oynamak gerekli.
Doğru evet. Espri konusunda örnek verir misin bana merak ettim ne yapıyorsun
Benim kız arkadaşım Rus, ben hiç tatmadığım yemekler konusunda aşırı meraklıyım bu yüzden her oraya gittiğimde daha önce yemediğim şeyler isterim. Bir gün fırından bir şeyler almış eve geldi. Bildiğin milfoy hamurundan yapılmış börek gibi bir şey verdi bana. Al bunu ye çok güzeldir dedi. Bende tadına baktım ve ''mm çok güzel adı ne bunun dedim. twerk dedi. neeey dedim. twerk dedi bende twerk atmaya başladım mesela. Ne yapıyorsun sen delimisin dedi. Twerk dedim. Gibi ya. Kültürel çatışmalar olsun sesteş ama anlam farklı kelimeler olsun eğleniyoruz.
He, anladım. Ben de böyle şeyler yaparım ama mevzu türk kızı olunca her şey b. ka sarıyor demek ki
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!