Erkekler neden kadını tahrik etmeye uğraşmıyor? Neden böyle odunlar?

Arkadaslar evliyim. Baslik genel oldu bence cogu turk erkegi de farkli degil ama ben esimden bahsedecegim.

Ben dan diye konuya girilen iliski istemiyorum. Otururken, dizi vs izlerken gelip 1-2 öpüp gelip şansını deneyen erkek istemiyorum.

Önce bi yol yapilsin. Bakisiyla, konusmasiyla tahrik etsin. Benimle cilveleşsin ya. Erkekte de cilve önemli. Yillardir bunu kadina yıktılar. Tahrik etmeye, cilve yapmaya calisan hep kadin oluyor, kadindan bekleniyor. Iki memeye tahrik olan erkek cinsiyetinin bastan cikarilmaya, cilveye ne kadar ihtiyaci var ki zaten?

Ama kadin bedeninde bu isler yavas yavaş ilerliyor, daha yavas tahrik oluyoruz. Cilveye, tahrige asil kadinin ihtiyaci var. Asil erkegin kadini bastan cikarmasi, cilvelesmesi gerek. Ben oyun istiyorum. Beni elde etmek, tahrik etmek icin cabalasin istiyorum ya.

Ufak ufak dokunsun, konussun, tahrik edici seyler soylesin. Iliski oncesi yol yapsin istiyorum. Hic isve cilve yok. 1 2 opup hadi yapalimla olmuyor.

Acik konusayim ay*rtilm*k istiyorum. Arzulandigimi hissetmek, gozlerinde hareketlerinde, beni ne kadar istedigini, elde etmeye calistigini gormek istiyorum. Kadin oldugumu hissetmek istiyorum ya.

Gelip 1 2 opucukle sansini deniyor. Karsilik verirsem direkt iliski. Vermezsem gidiyor zaten. Son zamanlarda bu yuzden reddeder oldum, yoruldum artık.

Odun gibi iliskiye giriyoruz. Afedersiniz ama hayvanlar boyle iliskiye girer. benim es dahil turk erkeklerinin çoğunluğu boyle iliski yasiyor, duydugum, gordugum kadariyla da. Biraz kendinizi gelistirin ya. Kadinla sevismeyi, cilvelesmeyi deneyin, öğrenin bir zahmet ya.

Insan olarak once yolunu yap, kadini psikolojik olarak hazirla, heyecan olustur, kadini tahrik et kadinla cilveles. Bu erkekler niye bu kadar odun?

Hep biz mi vermek zorundayiz isve cilve, tahrigi. Biz kadinlarin bunlara ihtiyacimiz yok mu sanılıyor? Abi bende bastan cikarilmak istiyorum ya.

Konusuyorum bu durumu. Dinliyor dinliyor yine ayni. Ne yapacagimi bilmiyorum artık.

Erkekler neden kadını tahrik etmeye uğraşmıyor? Neden böyle odunlar?