Sizinle ilk günden cinseloik konuşan fazla rahat bir kadın itici midir yalnız sizi beğendiği icin yapıyor hatta sohbeti ilerlettiniz sizinle yatmak istediğini de söyledi bi yandan da flört ediyorsunuz. Bu ilişki sadece yatakta mi biter sevgililik olmaz mi? Önce sizi ugrastirmasi naz yapması mi gerekir bir kizi sevmeniz için. Böyle bir kadina asik olmaz miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maksat uğraştırmak değil, daha ilk günden cinsellik konuşuyorsa derdi cinselliktir, uğrar geçersin. Kimse hayatına böyle birini almaz, sadece uğrar geçerler. Bu sayı arttıkça da zaten iyi insan olmadığına işarettir ki bu haberler çabuk yayılır, herkesin olan bırak herkesin kalsın... Erkeklere sen hayatın düzgün birini al denir. Bilmem aradaki şifreyi çözen oldu mu?
Kusura bakmayın bunlar hayatın gerçekleri, ne yapıyorsanız öyle anılırsınız.
Erkekler fazla uğraşmayı sevmez, fazla naz aşık usandırır.
Daha ilk günden cinsellik konuşan kadınla cinselliğini yaşar hayatına almaz.
Hayatına alacağı kişi güler yüzlü olmalı, karşısındakine iyi davranmalı. Erkek cinsellik sorarsa uzak durmalı.
Giyimine dikkat etmeli, açıklığı hiçbir erkek kabul etmez. (Şimdi diyeceksin ki bakıyorlar evet doğru, sadece yol geçen hanı gibi orada durup dinlenip yollarına devam etmek için)
Bir erkek gibi düşünmediğiniz için kaybedersiniz. Yorumumu da kötüye yormayın, dost acı söyler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHani, nerede öyle kadın? El üstünde tutulur valla. Herkese öyle mavi boncuk dağıtmıyorsa tabii... Yatağa da gider, sevgili de olunur, ama sevgili olmak için yatak dışında sosyal yaşamda, zevklere, beğenilerde, dünya görüşünde uyumlu olmak lazım.
00 Yorumla
1 yılHer seyın bı adabı var. Bu yol uzerıne gıdılmezse degersızlesebılır aradaki enerji.. Olacaksa zamanla olmalı ya da iste ne bıleyım sadece bunun uzerıne kurulu gider zaten boyle baslamıstm boyle gitsin olur erkekler zaten erkeklerin tek beklentisi bu :) sonrası olmaz. Bunlardan cok var onemlı olan arzu ve duygusallık degıl mı?
21 Yorumla
Soran1 yılEvet hayal böyle oluyor gerçekten. Hep cinseloik yaşamak isteyeceğimi dusunuhor ve beni ozel birisi görmüyor. ve beni mutlu etmeye çalışmıyor fakbadisi zannediyor beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Keşke öyle biriyle tanışsam.. nerde bende o şans. Anlaşırsam, uyumlu olursam başımın tacı yaparım.. ah nerdeee...
06 Yorumla
Soran1 yılBen öyleyim lakin benle fakbadi olmaya çalışıyorlar sevmiyorlar
Soran1 yılBilemiyorum
1 yılAklı başında biriyse tabii ki
02 Yorumla
Soran1 yılAklim başında
- 1 yıl
Yaş kaç
1 yılNeden böylesi beni bulamaz qmk
00 Yorumlaah be bacım nerde öyle kadın
00 Yorumla
1 yılSennmisin o kadın
02 Yorumla
Soran1 yılBenim
- 1 yıl
Merak ettim ve detaylı konuşmak iste4im ayrıca naz poz değil kişisel kalite ve ozguven etkile4 ve ceker
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok severim
02 Yorumla
Soran1 yılHmm aşık olmazsınız ama
Cevap sahibi1 yılSen olmazsan problem olmaz.
Gizli Üye(36-45)1 yılHani nerede o kız
06 Yorumla
Soran1 yılBen
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç senin
Soran1 yıl26
Cevap sahibi1 yılKüçüksün sende ne yapayım ki
Soran1 yılSen kac yaşında
Cevap sahibi1 yıl35 ben
Böyle bir kız yokki
05 Yorumla
Soran1 yılBen
Soran1 yılSevmez misin peki böyle birisini
Biriyle tanışmıştım bi süre sonra ilişki yaşadım bana ne sordu biliyo musun sen sevilmek mi istiyorsun yoksa seks mi? İkisini aynı anda yapamaz misiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Elde etmek için uğraştırmayan ve sizi beğenen ve sizi arzulayan bir kızı sevmez misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat