Cinsel Yaşam İlk ilişkilerden sonra bacakta titrime olması normal mi? sevimsizpamukseker31 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Haifif oluyor 🥰♥️🙈 İlk ilişkilerden sonra bacakta titrime olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil bacakta tüm bedende titreme ve kasılma durumu olabilir. 1 0 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Evet ya hatunu iyi pompalayınca çok güzek oluyor. Bacak kasılıyot habire yürüyemiyor fakan mükemmell 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. korkmuşsundur, bir de hala kızlık zarının yırtıldığı yer ağrıyordur, ondan dolayıdır geçer :) sakin ol 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl evet canım biz ona @mını dizine indirmek olarak isim veriyoruz... 1 0 Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 533 cevap paylaştı. @sevimsizpamukseker31 İlk gece nasıl geçti korktuğun kadar varmisymis acı oldu mu?😁 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Normal. Ama bence o bacak titremesi doymadigin anlamına geliyor.😅 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Normalde hafif değilde daha sarsıntılı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sonunda evlendin 😊 gerdek nasıldı ne sıklıkla yapıyorsunuz nasil memnunmusun 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Normal. Çok daha fazla bile olabilir. 3 1 Yorumla demircan89 1 yıl Etkilendim senden Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. offf çok güzel zevk almışşsın... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosalirken olması normal 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. hafifse iyi :))) 0 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Bununla ilgili uzun bi liste yapılır 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Evet gayet normal o heyecan çok güzeldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet masttan sonra da oluyor 2 8 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Selam bakiresin galiba :) dbdbnx Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilim ne alaka bakire olmakla Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl mastürbasyon yapıyorum diyince evli. msiin ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle iyi Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Merak etme ilişki talebim yok zaten olmaz da27 yıldır bakirim daha ne bi kızın elini tutmuşlugum var ne bir kere öpmüşlüğüm sabrediyorum zina yapacak olsam 17 yaşında yapardım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tebrikler Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl İkna oldun mu Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Değil bacakta tüm bedende titreme ve kasılma durumu olabilir.
Evet ya hatunu iyi pompalayınca çok güzek oluyor. Bacak kasılıyot habire yürüyemiyor fakan mükemmell
korkmuşsundur, bir de hala kızlık zarının yırtıldığı yer ağrıyordur, ondan dolayıdır geçer :) sakin ol
evet canım biz ona @mını dizine indirmek olarak isim veriyoruz...
@sevimsizpamukseker31 İlk gece nasıl geçti korktuğun kadar varmisymis acı oldu mu?😁
Normal. Ama bence o bacak titremesi doymadigin anlamına geliyor.😅
Normalde hafif değilde daha sarsıntılı olur
Sonunda evlendin 😊 gerdek nasıldı ne sıklıkla yapıyorsunuz nasil memnunmusun
Normal. Çok daha fazla bile olabilir.
Etkilendim senden
Genelde bosalirken titriyorum ben
offf çok güzel zevk almışşsın...
Bosalirken olması normal
hafifse iyi :)))
Olur öyle şeyler takma kafaya
Bununla ilgili uzun bi liste yapılır
Evet gayet normal o heyecan çok güzeldir
Evet masttan sonra da oluyor
Selam bakiresin galiba :) dbdbnx
Değilim ne alaka bakire olmakla
mastürbasyon yapıyorum diyince evli. msiin
?
Değilim
Böyle iyi
Merak etme ilişki talebim yok zaten olmaz da27 yıldır bakirim daha ne bi kızın elini tutmuşlugum var ne bir kere öpmüşlüğüm sabrediyorum zina yapacak olsam 17 yaşında yapardım
Tebrikler
İkna oldun mu
Hala boşalıyorsun demek
Gayet normal
Zevkten
Normal
Normal
denemedim 🥲
Normal
Çok mu zorladılar
Normaldir
Rahatlamani. Sonucu