Eski sevgilimle ilişki yaşadık. İçime boşalma dememe rağmen bilerek boşaldı. Prezervatif vardı ama aynı zamanda yumurtlama dönemimdeydim. Cidden bu genişlik nerden geliyor? Ya Prezervatif yırtılsa, delinse, çıksa, hamile falan kalsam. Ki daha yaşım küçük, evlenmeyi falan da asla düşünmüyorum, çocuk falan da istemiyorum ve hamile kalmak en büyük korkularımdan biri zaten. Bilerek hamile bırakmaya falan mı çalışıyor anlamıyorum ki. Bende kesin hamile kalırım mantığıyla gidip ertesi günü hapı içtim. Amacı ne sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Prezervatif takmış zaten bir daha ilaç içmene gerek yokmuş ayrıca tam boşalacağı sırada prezervatifi mi çıkarsın e her yerine kramp girsin sonra. Yırtıktan şüphelenilirse zaten kontrol edersiniz su doldurup yırtık olup olmadığına bakarsınız genişlikle alakalı bir durum göremedim.
05 Yorumla- 1 yıl
Olay şu benim hamile kalmaktan korktuğumu bilmesine rağmen keyfi nasıl isterse o şekilde davranması ve zaten biraz sperm girdi içime prezervatif yüzünden bende gittim hemen hap içtim. Şimdi olay şu biz içime boşalmayacağına dair anlaştık, sonra ben tekrar hatırlattım sakın içime boşalma diye onu dediğim an gidip bilerek boşaldı olay bu
- 1 yıl
Hayır boşalamadım kendisi sadece kendi zevkini düşünen biri olduğu için. Kalkarken prezervatif kaydı sperm girdi içime
En İyi Cevaplar
O an öyle olmuyor işte insanlar bazen kendini kaybedebiliyor hem kondom varmış e sen yine de emin olmak istersen ertesi gün kullanırsın ne bileyim düzenli ilişkin varsa dk hapları var onları kullanırsın
01 Yorumla- 1 yıl
Kendini kaybetmekten değil bilerek yaptığı bir şey yoksa o yüzden olsa zaten kızıp burada bunu sorman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
1 yılŞimdi şöyle Eğer ya anlayışsız biridir ya da hani birçok erkek birlikte olduğu kızın İçine boşalıp Ondan bir parçanın kadınlığına geçmesini bizden oraya bir imza gibi böyle bir haz aldığımız için yaparız da hani sen korunmadığını söylediğin halde ve hamile kalma riskin olduğunu söylediğin halde yaptıysa karaktersizliğe girmiş
14 Yorumla- 1 yıl
Evet işte içime boşalmayacağına dair anlaştık sonra ben tekrar hatırlattım boşalma diye gidip bilerek boşaldı üstüne boşalıp kalkıp gitti bencillik yapıp asla beni düşünmedi hep kendi zevkine odaklandı
- 1 yıl
Yani aslında bu kadar eminsen bilerek yaptığını insan bayağı bayağı senden intikam almak için yapmış işte ilk önce ayrılıp ne kadar da isabetli bir karar verdiğini göstermiş Peki neden barıştın Hani gerçekten özür dileyip sevdiği için mi barıştın yoksa birlikte olabileceğin güvenliğin kimse olmadığın için mi onunla barıştım
- 1 yıl
Barışmadım arkadaş kaldık ama ten uyumu yüzünden sürekli bir araya geliyoruz
- 1 yıl
Profilini inceledim gayet de güzel bir kızsın Hani istesen kendinden çok çok daha sana layık erkekleri bulabilirsin ama hani sen yapma diye özellikle uyardığın halde bilerek içine boşalması Hani Bence kabul edilebilir bir durum değil yani sırt ten uyumunuz var diye sana böyle bilerek bunu yapan bir insan art niyetli bir insana yani bundan sonra da birlikte olmaya devam edersen artık bu senin saflığındır
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmışsın.
Birde doğum kontrol hapı kullan ama kullanım şekline dikkat et yanlış kullanımda hamile kalma00 Yorumla
1 yılBundan sonra bir daha o çocukla gorusmezsin. Kasıtlı seni hamile bırakmak istemiş.
04 Yorumla- 1 yıl
Bende cevapta yazanlara 40 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum hala suçlanıyorum. Görüşmeyi falan zaten düşünmüyorum aşırı pişman oldum
- 1 yıl
Niye anlatmaya çalışıyorsun cancazim. Sktr et milleti. Umursama. Birde neden eski sevgili?
- 1 yıl
Kendisi narsist olduğu için ve asla düzelemeyeceğinin farkına vardığım için ayrılmıştım hep ama aramızda ten uyumu var. O sevgi bitse bile ten uyumu hep kalıyor çok kötü bir şey ama ben bundan sonra daha iradeli olmaya çalışacağım
- 1 yıl
Bundan sonra onunla görüşmemelisin. Bir dahakine karnında biriyle geri dönersin
Eski sevgili
O geniş sen geniş
Ertesi gün hapına drvam04 Yorumla- 1 yıl
Ayrıl barış ilişkisi
- 1 yıl
Sperm girdi içime
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılher türlü korunun bunun cinsel hastalıkları da var...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. O anın hazzını yaşamak istemiştir seni umursamayarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılya öyle ya da içe boşalmaktan korkmuyor zevk alıyor
00 Yorumla Senin sevgilin, senin seçimin. Sen daha iyi tanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkiyi göze alıp o adamın altına yatmak genişlik değil mi
01 Yorumla- 1 yıl
Gerçek yüzünü o günden sonra anladım
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Güzelliğin dillere destan kim olsa seni arzular. Eski sevgilin ile işin ne ki hem?
00 Yorumla
1 yılPrezervatif varsa neden hamile kalasın çok evhamlısın. Boşuna içmişsin o hapı. Zararlı bir hap o
02 Yorumla- 1 yıl
İçime sperm girdi diye içtim sanki keyfimden içtim
Prezervatif varmış zaten nasıl hamile kalacaksın abartma
04 Yorumla- 1 yıl
Prezervatif kaydı az bir şey sperm girdi içime
- 1 yıl
Kalkarken
Kasitla bilerek yapmış sanki sen demene ragmen
07 Yorumla- 1 yıl
Onu anlatmaya çalışıyorum zaten
- 1 yıl
Bilerek yaptı
- 1 yıl
Ondan her şeyi beklerim
- 1 yıl
Yok zaten çok pişman oldum o şahısla bir daha asla yapmam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılZaten korunmuş neden ilaç içtin
07 Yorumla- 1 yıl
Sperm girdi içime
- 1 yıl
Nasıl girdi kondom yokmuydu
- 1 yıl
Deldi mi
- 1 yıl
Kalkarken prezervatif kaydı az bir şey içime sperm girdi
- 1 yıl
Dogy de mi
- 1 yıl
Üstündeyken
- 1 yıl
Bişey olmaz merak etme
Prezervatife güvenmiş
01 Yorumla- 1 yıl
Çok güveniyor nedense sanki %100 koruyormuş gibi
1 yılSendeki genişlikte normal değil eski sevgiliyle
08 Yorumla- 1 yıl
Orası çok başka mevzular
- 1 yıl
Neyse zaten korunmalıymış ya ondan korkmamıştır
- 1 yıl
Prezervatife çok güveniyor ama ben bile Prezervatifle olmuşum annem öyle hamile kalmış bana
- 1 yıl
Sjdldnxjdlzndjf bu bilgiyi niye verdin şimdi çocuk çıkarıp baktığında delik mi değil mi anlıcak zaten çocuğa deseydin ben bile korunmayla oldum diye
- 1 yıl
Örnek olsun diye söyledim tam bir koruması yok prezervatifin
- 1 yıl
Şüphelendiği anda bakardı + eğer yırtılma varsa öyle içerdin ertesi gün hapını
- 1 yıl
İçime biraz sperm girdi bende güvenemedim içtim hemen
- 1 yıl
He iyiymiş afiyet olsun fake ablam skdkdnsns
Gizli Üye(30-35)1 yılSaygısızlık bu cok ayıp
10 YorumlaSen de yumurtlama döneminde verme mk
00 Yorumla
1 yılNerden buluyosunuz böyle adamları anlamıyorum😂🤣