Istekli oldugunun farkina varsin yanindaki, yeterli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
kızdaki fizik yapısı bir çok şeyden önemlidir gerçi ben lgun biriyim zevklerim arzularım gençlere göre çok farklıdır
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Beyaz tenli, turuncu saçlı, dolgun göğüslü bir kadindan ne isterdin
Cevap sahibi
1 yıl
bazı şeyleri yazmak için sence yer uygun mu ve boy ve kilon bazı arzular için çok önemli yani fizik yapın
Cevap sahibi
1 yıl
bu konuda ciddiyim özellikle olgun biri olduğum için değişen zevklerim yaşanması cesaret isteyen içerikte ve yazılması uygun olmayan bir yer çünkü sıradan değil hemde hiç sıradan değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben dolgun kalçalı kalın bacaklı bembeyaz birini isterdim tabi en önemlisi fantezilere açık olan birisini isterdim
Bembeyaz tenli, turuncu saçlı, dolgun göğüslü birisinin ne yapmasını isterdin
Çok şey isterimde şimdi burdan nasıl yazayım 😃 zaten yazsam da yorum kaldırılır ama dediğim gibi fantezilere açık birisiyim ben
Bana iyi bir oral yapılması ve sonra onu istediğim pozisyona sokup, sert seks seviyorum ben, zevk çığlıklarını duymak beni kudurtur.
İyi oral nasil olur
Buradan bir defa yazdım, hesabım kapanacakti neredeyse.
Oral seks yapılmasıni isterim. Ve bana kendini sunmasını ve içime boşal demesini
Kisiye göre degisir. Her erkek bir degildirki birinin hosuna giden sey digerinin gitmez
Istekli oldugunun farkina varsin yanindaki, yeterli
kızdaki fizik yapısı bir çok şeyden önemlidir gerçi ben lgun biriyim zevklerim arzularım gençlere göre çok farklıdır
Beyaz tenli, turuncu saçlı, dolgun göğüslü bir kadindan ne isterdin
bazı şeyleri yazmak için sence yer uygun mu ve boy ve kilon bazı arzular için çok önemli yani fizik yapın
bu konuda ciddiyim özellikle olgun biri olduğum için değişen zevklerim yaşanması cesaret isteyen içerikte ve yazılması uygun olmayan bir yer çünkü sıradan değil hemde hiç sıradan değil
Ben doğal olmasını isterim. Beni en çok bj mutlu eder.
Doğallıktan kastiniz nedir
Sen neler yapardin mesela
Liste uzun ama çok etkili
Örnek verir misin
Detaylı bi konu 2 satırla vereceğim örnek bi etki yapmaz anlatınca demek istediğimi o zaman daha iyi anlarsın
Sallanan bir meme ve inleyen bir kız
Guzel cevap
Kendimden yola çıkarak erkeklerin isteğini söyledim
Senden sadece bunu mu istediler
partnerimin en az benim kadar arzulu olması
Kişiden kişiye farklılık gösterir
Tutku şehvet, arzu
Ya bebe yürü git gece gece 🤣
İtaatkr bir köle olmanı isterim
Herkesin istekleri farklıdır
istenilmeyi ve inlemenizi
Arkamın yalanması