İlişkiye girdik ama tecrübeli gibi davrandı fakat normal sevgiliyken davranışları acemi gibi sizce sevgilim bakir mi değil mi?

Sevgilim şöyle biri. Gittiği okulda kız olmayan, haliyle kız çevresi olmayan kız arkadaşı olmayan hatta normalde de kız arkadaşı kız çevresi de yok işte. Alkolü sigarası gece gezmeleri de yok. Aynı mahallede yaşıyoruz zaten az çok görüyordum önceden de işte onu. Tanışırken bile epey geç açıldı bu utandı çekindi çok hatta neden daha önce söylemedin dediğimde de şey dedi çekindiğini söyledi bide devamlı yüz yüze bakıyoruz bide yanımda işe başladın böyle bir baskı da oluşabilir hayır diyip işi bırakmandan da çekindim dedi.

Onu ilk öptüğümde kıpkırmızı olmuştu afalladı filan yanaktan da öyle oldu el ele dokunmaya sarılmaya da adımları ben attım tam bir acemiydi öyle gördüm ben yüzü özetliyor her şeyi kızarıyor filan davranışları daha önce hiç yapmamış gibiyidi sordum hatta. Yapmadığını söyledi. Dün dükkanı kapatmadan işte birden etkileşim oldu işte bakıştık filan ben öpmeye başladım bişiler yaşadık işte normal ilişkiye girdik ama seks yaparken öyle pekte utangaç çekingen değildi. Sorduğumda şey dedi akışına bıraktım bide kızıcaksın belki ama ergenlik zamanı lise yıllarımda p*rno izliyordum bazen görerek işte normalde biriyle seks yaptığım yok dedi. Akışına bıraktığını bide o an çok arzuladığını belirtti işte. Bende inanmış gibi yaptım o da şey dedi kimseyle ilişkiye girmedim dedi yemin etti hatta, test filan yaptırılıyorsa yaptırayım hatta dedi. Kapatalım konuyu dedim.

İlişkiye girdik ama tecrübeli gibi davrandı fakat normal sevgiliyken davranışları acemi gibi sizce sevgilim bakir mi değil mi?