1 yılErkek için tahrik etmek, kadın için tahrik olmak zordur. Bunun istisnası yoktur.
Erkek vücudu kadından 19 kat daha fazla testosteron salgılıyor. Erkekte cinsel seçicilik (hipergami) yok. Ayrıca erkeklerdeki poligamik yapılanma kadınlardan kat kat daha yoğun daha yaygın...
Ayrıca şu var. Kadın cinselliğin arz cephesi, erkek talep cephesidir. Uber yakışıklı bir erkek bile talep cephesinde yer aldığı için sekse ulaşma ihtimali ve oranı vasatın altında bir dış görünüşe sahip bir kadından yüksek değildir.
Kadın cinselliği arz eden taraf olduğu için hipergamik varoluşlara sahip bir şekilde yaratılmıştır. Genetik ve sağlayıcılık açıdan etrafında kendi standartlarında ya da 1-2 tık üzerinde olan erkekler arasından partner seçer.
Evet seçer... Çünkü doğada bütün kadınlar seçen tarafdır. KADIN SEÇER. ERKEKSE KENDİSİNİ SEÇEN KADIN YA DA KADINLAR ARASINDA TERCİH EDER. Partner havuzunda tek kadın olan erkeğin iki opsiyonu var. Ya o kadını kabul edecek ya da yalnız kalacak. Partner havuzunda çok sayıda kadın olan erkek ise içlerinde güzellik, feminenlik ve iyi huyluluk açısından kendine en çok yakışan en uygun kızı tercih edecektir. KADIN SEÇER, ERKEK TERCİH EDER.
Hayvanın erkeği, insanın dişisi güzel yaratılmıştır ama buna rağmen bütün canlılarda hipergamiye sahip olan taraf dişidir. Dolayısıyla ERKEĞİ TAHRİK ETMEK KOLAY, KADINI TAHRİK ETMEK ZORDUR.
Doğada dişiler istediği zaman bir erkeğe ulaşabilir ama erkeğin dişiye ulaşması için onu özgün kılan ya da diğer hemcinslerinden üstün kılacak birtakım genetik maddi ya da sosyal niteliklere sahip olması gerekiyor.
Bir erkek, kadınlar tarafından dış görünüşü çok iyi olduğu için seçilebilir, zengin olduğu için seçilebilir, başarılı ve zeki bir adam olduğu için seçilebilir, cesur bir adam olduğu için seçilebilir, serseri ruhlu dark triad olduğu için seçilebilir.
Amaaaaa... Bir kadın sadece kadın olduğu için illa ki tercih edilir. Haaa hepsi en iyi en değerli erkeğe ulaşır demiyorum ama kadın için zorunlu yalnızlık diye bir şey yok.
Bir kadının yaşı boyu kilosu güzelliği aurası etkileyici bir parametre ama belirleyici bir kriter değildir. Erkek için aslolan bir kadının duygusal cinsel anlamda ulaşılabilir olmasıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞöyle alırım raketimi elime, bileklerime havlu bileklik, bir de güneş gözlüğü taktım mı ek olarak 3-5 koşturup terledim mi tamamdır. Buna tahrik olmayan da ne bileyim artık
11 Yorumla
1 yılKolay tahrik olan biri değilim sanırım fazla yaşanmışlıktan ama çok kolay tahrik ederim hatta arkadaşlarıma bile yaparım küfür yesemde yükseldiklerini itiraf ederler😂🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Yoo bazılarını yükseltince telafi editorum ozmanda iyi arkadaş oluyorum😉😃
- 1 yıl
Hatta geçen bir olay oldu gül gül öldüm kız ya hemen denize girelim hatanı telefi et ya da ben giderim duramıyorum dedi bende by by dedim 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılTahrik olmam aşk olmadan. aşık olmam da imkansız. tahrik de etmem. yakışıklı değilim.
14 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar negatif düşünüyorsun
- 1 yıl
%99 negatif. sordun ya ne kadar diye :D
- 1 yıl
😄😄
Ama eğlenceli negatif - 1 yıl
sdfsd :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tahrik olmak daha kolaydır. Ben bahaneye bakarım.
112 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılHerkesten tahrik olmam ama biraz tahrik etmede iyiyim bence 😂
113 Yorumla- 1 yıl
Yalan mı diyelim alla alla 😂
- 1 yıl
O yüzden alçak gönüllü olamam 😂
- 1 yıl
Sen peki öyle kaçamak yok 😂
- 1 yıl
Ohoo hemen kaçacaksan işimiz var seninle 😂
- 1 yıl
Ben tahmin ettim tamam 😂
- 1 yıl
Yanılmamışım tamam 😂
1 yılTahrik olmak mini etek şort giyenler seksi ve çekici geliyor tahrik oluyoruz kalkıyor kızlar bilin istedim bu gerçek hormonlar hakarete geçiyor direk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Karşımda ki ile duygusal olarak bir bağım varsa çok rahat şekilde tahrik ederim. Ufak bir dokunuş ya da öpmek bile yeterli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. İşini bilen biri için beni tahrik etmek kolaydır. Ama bana göre tahrik edilmek değil tahrik etmek daha kolay.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim için tahrik etmek kolay değil nasıl olur bilmiyorum bilseydim yapmak isterdim 👍 bilen biri varsa aydınlatabilir mi 😂
10 Yorumla Hepsi basit.
Özellikle hemşireler icin6
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşımdaki olumlu sinyal veriyorsa tahrik olmanın nirvanasına taşırım onu...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılHer ikisini de beceririm diye düşünüyorum 😁
10 Yorumla Kolay tahrik olurum. Fakat karşımdaki insan ile duygusal bir bağım varsa. Ve kolay tahrik ederim. Bir öpüş ya da dokunuş yeterli.
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTahrik ettikten sonra karşı tarafın tshrik edici hareketlerini izlemek daha keyifli bence :)
10 Yorumla
1 yılTahrik çok kolay, tahrik olmak da iyi giyimli seksapel ve temiz biriyse çok zor değil 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Senin?
Seksi birine hemen tahrik olurum ama karşıyı fena tahrik ederim 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSöylemem sjjssj
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBazı şeyler söylenmez ;)
Cevap sahibi1 yılYaşanır djsjn
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıltahrik olmak dkdkdkdk
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTahrik olmam kolay
20 Yorumla
1 yılGüzel bi kadın güzel ayaklarıyla, bacak bacak üstüne atıp ayaklarını yukarı aşağı sallayarak beni tahrik edebilir.
00 Yorumla
1 yılTahrik olursam ederim
10 Yorumla
1 yılben cok cabuk tahrık edıyorum ya D:
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılakışa bırakmak gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılBenim için tahrik etmek daha kolay.
10 Yorumla
7 ayNaptın kuaför halleti mi saçlarını ☺️
00 Yorumla
1 yılTahrik olmak
31 Yorumla- 1 yıl
Sanirim en kucuk bir kivilcima dahi yukselen birisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTahrik olmak
20 Yorumla tahrik olmak
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUkalalık olmasın ama İkisi de diyebilirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTahrik etmek
51 Yorumla- 1 yıl
Bir kadının boyunu öpmek kdar daha hızlı tahrik edici bir şey olamaz bence.
Sen napıosun da daha hızlı tahrik ediosun 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTahrik olmak
10 Yorumla ikisi de kolay
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılTahrik etmek.
10 Yorumla Her ikisi de 😋
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılTahrik olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha tahrik ediciyim
10 Yorumla
1 yılİkiside eşit
00 Yorumla
1 yılTahrik olmak
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem