Evet sizle seks yapan en genç erkek kaç yaşındaydı? Ve başarılı oldu mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet sizle seks yapan en genç erkek kaç yaşındaydı? Ve başarılı oldu mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Ben 21 o 18 yaşındaydı
Başarılı oldu mu?
Hakkınızdan gelebildi mi delikanlı?
Gereksiz özgüvenli erkolardan çok çok daha iyiydi
Hakimiyet kurmak istemesi erkek doğasının gereği aslında...
Bunu başarabildi mi? Yoksa sırf buna niyetlenmesin diye mi genç bir erkek tercih ettiniz...
Yani kadınların çoğu yatakta erkeğin otoritesini hissetmeyi teslim alınmayı sever o sebeple sordum
Ben otoriter olmayı seven tarafım aslında ama onunla birlikteyken tam tersi kontrol edilmeyi seviyordum ve o da bunu çok güzel bir şekilde yapıyordu
Peki otoriter tarafınız bir an için ağır basıp baş kaldırsanız ve mesela bir şeye direniş gösterseniz o da sizi incitmeden ama kaba gücünü de kullanarak bu direnişinizi kırsa bu hoşunuza gider miydi?
Mesela pozisyonu değiştiriyor siz o an için öyle devam etmek istediğiniz için refleks olarak anlık direniyorsunuz ama gücünüz yetmşyor ve onun elinde eğilip bükülüp onun istediği pozisyona getirikiyorsunuz
Bu da hoşunuza gider miydi?
O anki ruh halime bağlı hoşuma da gidebilir bi anda seksten de soğuyabilirim
Erko kelimesini kullanmışsınız bunu hangi anlamda kullandınız?
Kendini erkek zannedenler yani.
Bazısı basitçe "erkek" anlamında da kullanıyor da ondan sordum
18 di
Siz kaç yaşında idiniz?
Özgüvenini yükseltmek için fazladan bir şeyler yapma mesela ön sevişmede fazladan aktif olup çocuğa kendine hizmet edilen şehzade gibi hissettirme gibi şeylere ihtiyaç duydunuz mu?
26 hayır
26 en güçlü zamanıdır erkeğin yahu... daha ufak erkeklerle ilgili cevap bekliyordum
Ben olgun sert erkek seviyorum
Hareketlerini kısıtlaması
Bedenini kontrolü altına alması
Bir noktada "hayır" desen "sana fikrini soran olmadı" deyip devam etmesi
Direnmeye kalksan kaba gücüyle direnişi kırıp 2 şaplak ile popişlerini kızartıp bir daha baş kaldırma cesaretini de kırması
Bunlar mı istediklerin?
Bunları gençler de yapabilir
Evet bunlar ama yapan denk gelmedi
Sadece yatakta mı yoksa mesela sabah sana hafif buyurgan ama kaba olmayan bit ifade ile "hadi canım kalk da bir kahvaltı hazırla!" dese o sert seks sonrası sabah da yani yatak dışında da otoritesine teslim olur musun?
Yok sadece yatakta. Onun dısında medeni olması önemli
Otorite kurması medeni olmadığı anlamına mı geliyor?
Yaş kaç senin?
34
Soru sordum sen de yaşımı sordun :)