1 yılŞimdi şöyle bir durum var vajinada ilişki esnasında ıslaklık vajinanın kendi ıslaklığı devam etmediği sürece erkeğin sana yaptığı oralla Çok uzun sürmez vajinanın kendi kendine sulanıp kayganlaşması lazım Hani sen de Sanırsam tahrik olmadığın için sulanmıyorsun
110 Yorumla
Soran1 yılAslında gerçekten tahrik oluyorum ama dediğin gibi vajinam kendi ıslanmıyor oralda yetersiz kalıyor 🥺çözüm önerin varsa dinlerim gerçekten
- 1 yıl
Ya çözüm basit ya erkek arkadaşın mesela Oral yapıp ilişkiye başladığı zaman 3-4 dakika seninle ilişki yapacak Sen kuruduğun zaman ya kendi içinden çıkıp sana kayganlaştırıcı Okeyin durex'in kayganlaştırıcılar var ya onlar seni kayganlaştırıp tekrar ilişkiye devam edecek ya da sana oral yapıp seni tekrar sulandırıp Ondan sonra tekrar ilişkiye girecek hangisi kolayına geliyorsa
Soran1 yılEvet ya bir arkadaş daha kayganlaştırıcı alın demiş onu deneyeceğim ben mesela şey durumundan da çekiniyorum adam orada keyifli bir seks yapmak istiyor ama ben kuruduğum için git gel yapmak yerine bana oral yapmak zorunda kalıyor😕 hani sürekli oral yap demeye de çekiniyorum
- 1 yıl
Çekinecek bir şey yok şimdi Kural bir ilişki sadece erkeğin zevk alıp kadının eziyet çekeceği Erkeğe zevk vereceği bir olay değil her iki çiftini birlikte zevk alacağı Bir uyum ve ahenk bütünüdür Eğer Sen acı çekerken birlikte olduğun erkek bu işten keyif alıyorsa o ilişki değil hayvanlığa girer O yüzden acıdığını kuruduğunu erkek arkadaşını görür rahatına söylemen lazım ki zaten o da girerken tahriş olur kuruduğunu anlar girer çıkarken de zorlanır yani Bunu onun da anlar
Soran1 yılNe güzel anlattın ya o kadar haklısın ki diyor zaten kendisi de kurudu diye. Ama o an anlıyorum yüz ifadesinden kendisi devam etmek istiyor ben öyle olduğum için çık artık diyorum yüzü düşüyor gibi oluyor
- 1 yıl
Yaşlar kac yeni mi başladıniz
Soran1 yıl23 yaşımız yeni de başlamadık aslında 2 sene olacak
- 1 yıl
Peki siz İki senedir düzen olarak yapıyorsanız Sende bir kuruluk Problemi varsa ya erkek arkadaşından tahrik olmuyorsun ya erkek arkadaşın seni yeterince uyarmıyor birlikte olduğun tek erkek bu mu hiç farklı erkeklerle birlikte oldun mu
Soran1 yılGarip olan şu aramızda aşırı ten uyumu var çok da etkileniyoruz birbirimizden ama ne kadar oral yaparsa yapsın benimki dayanmıyor kuruyor , yok sadece kendisiyle yaşadım bunu
- 1 yıl
Ok gördüm
En İyi Cevaplar
Vajinal enfeksiyonlar, kullanılan birtakım ilaçlar, hiperprolaktinemi (prolaktin hormonu yüksekliği) durumları, vajinal duş alımı (vajina içini yıkama), stres, vajinal fitil ve ilaçlar yine vajinada kuruluk şikâyeti yapabilirler. Disparoni denen “cinsel birliktelik sırasında ağrı” durumunda da vajinal kuruluk vardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Extra kayganlastirici kullanin ayrica iliski ani klitorisini titret uyar elinle veya kucuk bir vibratorle birlesmeyi kolay zevkli acisiz hale getirir
31 YorumlaMerhaba, eğer bartolin bezlerinde problem varsa , yani vajinal ıslaklıgı sağlayan bezlerde problem varsa sadece oral ile saglanan ıslaklık yeterli olmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılPeki bunun çaresi nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılIslak herhangi bir şey 2 dakikaya kurur zaten.
02 Yorumla
Soran1 yılYanı ben normal miyim
- 1 yıl
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam konsantre olamıyorsan ya da uyarılmıyorsan normal
00 Yorumla
1 yılKarsindakine karsi yeterli istegin yok. Gorev gibi gorup seks yapiyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılIslaklık oluyor mu yoksa oralın ıslaklığı mı
04 Yorumla
Soran1 yılO kadar güzel bir noktaya değindin ki şu an sevişmeye rağmen kendi ıslaklığım olmuyor oralın verdiği ıslaklık da 2-3 dk sürüyor
- 1 yıl
Yani övünmek gibi olmasın problemleri iyi çözümlerim burada yardım ettiğim bir çok arkadaşım oluyor sorunlarını anlayıp öneride bulunup çözdüğüm. Sizin de çözülür merak etmeyin çözeriz
Soran1 yılNasıl peki özelden yazamam ama
- 1 yıl
Yani özelden de olsa yorumdan da olsa ben seviyeli konuşurum zaten en ufak bir yanlış konuşmam olursa engelleyin bir çok soru sorup doğru tespit ile öneride bulunabilirim ancak bu da yorumda uygun olur mu siz yine de düşünün
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişmeyi biraz daha uzun tutmayı deneyin bence
210 Yorumla
Soran1 yılÖn sevişme 30 dk rahat sürüyor ıslanma problemım var benim ya🥹
Cevap sahibi1 yılÖn sevişmede ıslanıyosun ama girdikten sonra kuruma mı oluyor yani
Soran1 yılYani şöyle bende sevişmeme rağmen ıslanamama sorunu var yalnızca oral yaptığı zaman ıslanıyorum oda 3 dk sonra geri kuruyor
Cevap sahibi1 yılHmm isteksiz birimisin genel olarak
Soran1 yılTam tersi çok istekliyim
Cevap sahibi1 yılKendin tek başınayken tahrik olduğunda, mastürbasyon yaparken ıslanıyo musun?
Soran1 yılO zaman da ıslanmıyorum ıslanamıyorum
Cevap sahibi1 yılHmm acaba partnerinleyken utanıyo musun diye düşündüm de öyle değilmiş. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Ama bu kuruma istek azalmasından olmuyor dimi
Soran1 yılAksine o an mesela aşırı istekli oluyorum ama kurduğum için çık artık diyorum ona da zehir oluyor bana da 2. Yi istediği zaman o da zulüm gibi geliyor çaktırmıyorum ama istemiyorum 2. Yi yapmak 🥺
Soran1 yılEvet ya kayganlaştırıcı alacağım yapacak bir şey yok bide onu deneyelim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. odaklanma sorunu yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılön sevişmeyi uzun tutun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı kullan
00 Yorumla
1 yılyag kullanım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişme ne kadar oluyor kaç dakıka
02 Yorumla
Soran1 yıl30 dk rahat sürüyor
Cevap sahibi1 yılO kadar sürüyor ya iyi
İlaç kullanıyor musun
Partnerin seni yeteri kadar ıslatamıyor mu
00 Yorumla
1 yılKayganlastirici
00 Yorumla
1 yılSulandır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşın kaç hangi pozisyonda yaptınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarşındakini değiştir... bide başkasıyla denesen?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeceriksiz erkeklerlesin
00 Yorumla
1 yılKendini sıkma
00 Yorumla
1 yılOfff kurutmasin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası