Cinsel Yaşam Sizin için seksin en güzel anı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Boşalması kesinlikle Güncellemeler1 yıl Güncellendi gelsin cevaplar 🙂 Sizin için seksin en güzel anı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşimi mutlu etmek 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzun sevişilmesi ve oral 6 2 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla yelizece 1 yıl olgunla ama Yorumla
Arzuuuxxu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Seksten sonraki ilgli ve sevgi 12 1 Yorumla Arzuuuxxu 1 yıl Evett Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Partnerimin doggy pozisyonda kendini bana teslim etmesi sert bir seks ve boşalma anı geldiğinde en derine girip iliklerime kadar içine boşalmak 0 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Valla kanka beni sünnetsiz halim ile sevip hayatına alacak bir sevgilim olsun seksin her anı güzelleşir 🥰 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence partnerimi deli etmek, kivranmasini gözlerinin dönmesini görmek bosalmaktan daha keyifli 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevişme anıdır. her ne kadar boşalma anı doruklar olsa da zevki veren öpüşme yalaşma sevişme anıdır. 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşalmadan önceki son 5 dakika zirveye çıkılıyor, işte o 5 dk 0 0 Yorumla
ŞehrinBaşkanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% 1 yıl Kucağımda zıplatırken birden haşince alta alıp dibine köklemek inletmek daha da hızlı dedirtmek 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kadının aldığı zevki yüz ifadesinden ve gözlerinden okumak 0 0 Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% 1 yıl Önden girdikten sonra analdan girmesi 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Demi ya harika bir sekans oluşuyor Yorumla Tubanalan 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Beni engellemişsin 😅 Yorumla Tubanalan 1 yıl Kimsin ki Yorumla Soran 1 yıl Çok seviyorum ya bende mecbur yine yaptıracağız 😅 Yorumla Tubanalan 1 yıl Devam Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle (bilemedim beni neden engellemişsin 😅) Yorumla Tubanalan 1 yıl Kim olduğunu bilsem engelledim neki nikin Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim bak yeni bir soru sordum anal mı oral mı diye Yorumla Tubanalan 1 yıl İsim nedir Yorumla Soran 1 yıl Yazacak olsam gizli sormazdım soruyu 🙂 Yorumla Tubanalan 1 yıl Hayır engellemiş sin diyorsun kim olduğunu bilsem yani nyse Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kesinlikle sevdiğim kadının kollarımda zevkten inleyip kıvranmasını izleyip ona o zevki verebilmek. O an çok güzel 0 0 Yorumla
gökçe2334 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 67% 1 yıl içime boşalmasıı 4 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok severim Yorumla
thefurkan965 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Boşalmak bir yana iki tarafında istekli ve ateşli bir şekilde sevişmesi bence biri istekli diğeri yan gelip yatayım kafasında olmayacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hızlı hızlı girip çıktıkça zevkten dört köşe olup kivrandigini önlediğini görmek ve tâbiki de boşalmak 😍🔥 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl *inlediğini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki şu an yoksa boşta mısın Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Altımdakini inletmek bana ayrı zevk veriyor ya 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Temponun ve duyguların yükseldiği an 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Başlangıçtaki ateş🔥Finaldeki yorgunluk 💦 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. titremelerin başlaması 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Aynı anda boşalmak sıvıların karışması 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala başlangıçtan sona her şey 0 0 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benim için karşı cinsin geldiği anı yakalamaktır 0 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Katiliyorum ama ben opusmeyi daha cok seviyorumm 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ağza mı 0 1 Yorumla IgotWhatUneed 1 yıl ? Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ön sevişme 0 0 Yorumla
myodentityy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl kadının bacaklarının arasını dillerken hissetiği 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. On sevisme 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ağza boşalma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
eşimi mutlu etmek
uzun sevişilmesi ve oral
Kesinlikle
olgunla ama
Seksten sonraki ilgli ve sevgi
Evett
Partnerimin doggy pozisyonda kendini bana teslim etmesi sert bir seks ve boşalma anı geldiğinde en derine girip iliklerime kadar içine boşalmak
Valla kanka beni sünnetsiz halim ile sevip hayatına alacak bir sevgilim olsun seksin her anı güzelleşir 🥰
Bence partnerimi deli etmek, kivranmasini gözlerinin dönmesini görmek bosalmaktan daha keyifli
sevişme anıdır. her ne kadar boşalma anı doruklar olsa da zevki veren öpüşme yalaşma sevişme anıdır.
Boşalmadan önceki son 5 dakika zirveye çıkılıyor, işte o 5 dk
Kucağımda zıplatırken birden haşince alta alıp dibine köklemek inletmek daha da hızlı dedirtmek
Kadının aldığı zevki yüz ifadesinden ve gözlerinden okumak
Önden girdikten sonra analdan girmesi
Demi ya harika bir sekans oluşuyor
Evet
Beni engellemişsin 😅
Kimsin ki
Çok seviyorum ya bende mecbur yine yaptıracağız 😅
Devam
Kesinlikle (bilemedim beni neden engellemişsin 😅)
Kim olduğunu bilsem engelledim neki nikin
Bilemedim bak yeni bir soru sordum anal mı oral mı diye
İsim nedir
Yazacak olsam gizli sormazdım soruyu 🙂
Hayır engellemiş sin diyorsun kim olduğunu bilsem yani nyse
Kesinlikle sevdiğim kadının kollarımda zevkten inleyip kıvranmasını izleyip ona o zevki verebilmek. O an çok güzel
Boşalırken çok bağırıyorum. seni etkiler mi bu?
içime boşalmasıı
Çok severim
Boşalmak bir yana iki tarafında istekli ve ateşli bir şekilde sevişmesi bence biri istekli diğeri yan gelip yatayım kafasında olmayacak
Hızlı hızlı girip çıktıkça zevkten dört köşe olup kivrandigini önlediğini görmek ve tâbiki de boşalmak 😍🔥
*inlediğini
Sevgilin partnerin var mı peki şu an yoksa boşta mısın
Altımdakini inletmek bana ayrı zevk veriyor ya
Evet kesinlikle öyle
Temponun ve duyguların yükseldiği an
Başlangıçtaki ateş🔥
Finaldeki yorgunluk 💦
titremelerin başlaması
Aynı anda boşalmak sıvıların karışması
Vala başlangıçtan sona her şey
1. Ereksiyon hali
2. Prone bone pozisyonda çıkan o ses
Benim için karşı cinsin geldiği anı yakalamaktır
Kadının boşalma anı
Kadın icinmi erkek iicinmi
İçine yavaş yavaş girme anı
Aptal insanların kıyaslaması
baştan sona bir bütün. final tuzu biberi.
Boşalma, ağıza olacaksa tabi en güzel anı.
Kadının ağzıma boşalması
Katiliyorum ama ben opusmeyi daha cok seviyorumm
Ağza mı
?
Oral yapıp yutması 😎
Oral
Oral 😀
Önsevişme
İçine boşalmak
Oral
ön sevişme
Ön sevişmesi 👌🏻