Cinsel Yaşam Üroloji bakire olup olmadığını anlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Annem ürolojiye götürmek istiyor kontrol için sağlıklı mıyım falan diye bakire olmadığım da anlaşılır mı? Doktor söyler mi? Üroloji bakire olup olmadığını anlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Özellikle bekâret testine gideceksen söyler..Tabi reşit sen soylemez kararı sana bırakır ama normal kontrol de zaten bekarlarda özel talep olmazsa alttan bakmazlar 0 0 Yorumla
esmaskdke Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% 1 yıl Doktorun karakterine bağlı benim bir arkadaşım annesiyle gitti ve doktor annesine söylemiş annesi sormadığı halde 0 0 Yorumla
Sdeeeck Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Doktor söylemez ayrıca kadin doğum bakar üroloji değil öyle bir korkun var mı ki ben de doktorum 0 0 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Anlamaz ama üroloji örnek almak istediğinde bakire misin ya da ilişkin oldu mu diye sorar ( sağlıkçıyım) 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bu tarz özel bilgileri doktor veremez. Vermemeli. Yetişkin bir kadınsan zaten odaya annen girmesine bile gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anlar sonrada resmi gazetede yayınlamak üzere cumhurbaşkanliğı iletişim daire başkanına yollar.Not: Giderken güzel bir foto götür aksi takdirde orada çektikleri foto ile yayınlıyorlar. 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Annen eğer doktorla görüşürse bakiremi diye sorarsa öğrenir yaşın kaç senin 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktora kaş göz yap... Anlar tâbi aq... Niye anlamasın ki 0 0 Yorumla
Karaşovalye134 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kadın Doğum alını anlamaz idrar yolları bakar 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Annen sürekli yanında olacaksa öğrenir muhtemelen 0 0 Yorumla
ByAlfonzo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Ürıloji ne alaka jinekoloji bakıyor ve o tür şeyleri de söylemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kac yasindasin ki annen yaninda gidiyor knk. Hem muayeneye gore anlar herhalde bide hep basinda olacaksa da gorup anlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Söyler bence doktor kızınızı s.. kip patlatmışlar hemen elinizden çıkarın üstünüze kalmasın diyede tavsiye verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok doktor senin özelini başkasının yanında paylaşmaz. Annen de gidip doktora hocam benim kız bakire mi söyleyin mi diyecek :D 0 0 Yorumla
Ferhat1620 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Anlamak isterse anlar ama talep olmazsa bakmaz sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zaten alttan muayene etmez bekar bir hastası hiç bir doktor kolay kolay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O niyetle gidiyorsanız anlar tabiki annen ogrenince olacakları düşünemiyorum 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Genelde söylerler evet 0 0 Yorumla
Liseli_PonponKız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl doktor anlar da ailene söyleyemez. 0 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Anlaşılan Bu seferde Naneyi yiyeceksin 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kac yasindasin 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. üroloji mi jinekolog olmasın o 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Anlaşılır 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Anlaşılır söylemez 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana soracaktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Özellikle bekâret testine gideceksen söyler..
Tabi reşit sen soylemez kararı sana bırakır ama normal kontrol de zaten bekarlarda özel talep olmazsa alttan bakmazlar
Doktorun karakterine bağlı benim bir arkadaşım annesiyle gitti ve doktor annesine söylemiş annesi sormadığı halde
Doktor söylemez ayrıca kadin doğum bakar üroloji değil
öyle bir korkun var mı ki ben de doktorum
Anlamaz ama üroloji örnek almak istediğinde bakire misin ya da ilişkin oldu mu diye sorar ( sağlıkçıyım)
Bu tarz özel bilgileri doktor veremez. Vermemeli. Yetişkin bir kadınsan zaten odaya annen girmesine bile gerek yok
Anlar sonrada resmi gazetede yayınlamak üzere cumhurbaşkanliğı iletişim daire başkanına yollar.
Not: Giderken güzel bir foto götür aksi takdirde orada çektikleri foto ile yayınlıyorlar.
Annen eğer doktorla görüşürse bakiremi diye sorarsa öğrenir yaşın kaç senin
Doktora kaş göz yap... Anlar tâbi aq... Niye anlamasın ki
Kadın Doğum alını anlamaz idrar yolları bakar
Annen sürekli yanında olacaksa öğrenir muhtemelen
Ürıloji ne alaka jinekoloji bakıyor ve o tür şeyleri de söylemez
Kac yasindasin ki annen yaninda gidiyor knk. Hem muayeneye gore anlar herhalde bide hep basinda olacaksa da gorup anlar
Söyler bence doktor kızınızı s.. kip patlatmışlar hemen elinizden çıkarın üstünüze kalmasın diyede tavsiye verir
Yok doktor senin özelini başkasının yanında paylaşmaz. Annen de gidip doktora hocam benim kız bakire mi söyleyin mi diyecek :D
Anlamak isterse anlar ama talep olmazsa bakmaz sanırım
Zaten alttan muayene etmez bekar bir hastası hiç bir doktor kolay kolay
O niyetle gidiyorsanız anlar tabiki annen ogrenince olacakları düşünemiyorum
Genelde söylerler evet
doktor anlar da ailene söyleyemez.
Anlaşılan Bu seferde Naneyi yiyeceksin
Kaç santim yedin onu bile anlar
Kac yasindasin
üroloji mi jinekolog olmasın o
durduk yere söylemez, ama sorulursa cevap verir.
Anlaşılır
Anlaşılır... en son ne zaman yaptın...
Anlar
Anlaşılır söylemez
Sana soracaktır
Yok bakmazlar ona
Üroloji erkeğe bakar. Jinekolojidir o
anlamaz
Söyleyebilir anlar
Anlar
Jinekoloji olmasın o
Sevgilin var mı