Arkasını dönüp uyudu ben elimle devam ettim çünkü hala istekliydim parmağımla yaptıkça ses çıkıyordu.. kendisi gece işinde çalışıyor bugün gündüz o uyurken telefonuna baktım işteyken gece 2 de kendini parmaklayan kadın p*rno izlemiş aynı benim yaptığımı yapan.. ama bana dönüp bakmadı bile arkasını dönüp uyumustu. çok ilginç yanı aynı şeyi ben yaparken ilgilenmeyen bakmayan adam. aynı gece aynı şeyi yapan bir video izlemiş iki tane video hemde neden olabilir bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılO an belki dalmış, fark etmemiş olabilir ama yine de videodan izlemesi garip. En azından dönüp seni kontrol etmesi lazım. Biraz bencillik etmiş kendi işini bitirip yüzünü dönerek. Güzel bir açıklama borçlu bence.
01 Yorumla
Soran1 yılBisey yapmasa bile bana dönüp izlemedi arkamdan aynı şeyi yapan video izlemiş iki tane hemde ilginç
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok enteresan. Bence bunu yaparken video çekip ona gönder ve onu aşağıla onunla doymadığını kendi kendini tatmin ettiğini söyle bu onun gururunu incitecektir.
18 Yorumla
Soran1 yılSöylüyorum zaten kavga ederken opmuyorsun yalamiyorsun diye
Soran1 yılAldatacakmisin diyor açıklama yok yapmiyor
Soran1 yılMaalesef kendisi bu şekilde iletişim kurulacak biri değil şiddete meyilli anormal biri ona bazen günün nasıl geçti bile diyemiyorum saldırıyor küfür ediyor
Soran1 yılBu dediginu çoğu kez yaptım cinsel ilişkide isteksiz ve ölü gibi anında bana zorbalık yapıyor saçımdan çekip zorla oral yaptırıyor bağırıyor arsız kendisi ağzında sigarası sadece yatıyor dudağımdan bile opmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatabilirsin boşanabilirsin istediğini yapmaman için sebep göremedim
317 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi yapacaksın
Soran1 yılBisey yapmasa bile bana dönüp izlemedi arkamdan aynı şeyi yapan video izlemiş iki tane hemde neden sence
Cevap sahibi1 yıl@alifecoach evet. Benim elime düşerse en beklemediği insanla aldatır sonra boşanırdım
Cevap sahibi1 yılAma bu kadın neyse ki ben değil
- 1 yıl
Keşke gizli olsaydın
Cevap sahibi1 yıl@alifecoach gizliyim zaten
- 1 yıl
Olmasaydın yaa
- 1 yıl
Anla işte
Cevap sahibi1 yıl@alifecoach sen daha konuşamıon sus
- 1 yıl
Klavye hatası yaaa
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Pas vermedi
Cevap sahibi1 yıl@alifecoach ne sen bana mı yürüdün
- 1 yıl
Yüz vermedin 😔😔😔
Cevap sahibi1 yıl@alifecoach başka şeyler veresim vardı belki
- 1 yıl
Gizlisin ama
- 1 yıl
Neyse iyi geceler
Gizli Üye(18-24)1 yılMasttan daha çok zevk aldığı için seni tatmin edecek kadar performans gösteremiyor ve sen uyuduktan sonra mastürbasyon yapıyor. Aslında senin tatmin olmayıp mastürbasyon yapman da onunla alakalı bir durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. mastürbasyon yaparak daha çok zevk alıyorsunuz belli ki. O da sen de. Bazen bana da oluyor. Eşim yapıyor mu bilmiyorum ama
011 Yorumla
Soran1 yılHayir ben almiyorum
Soran1 yılEvet ben yarım kalıyorum hep
Soran1 yılEvet ayrı olduğumuz zaman diyarda bulusurken yalayıp opuyordu şimdi barıştık tekrar birlikte yaşıyoruz dudagimdan bile opmuyor
Soran1 yıl1 senedir kaç. defa ayrıldık polislik olduk yalvarıp ağlıyor barışmak içinn tehdit ediyor ayrıyken. herseybyapiyor barışınca sonuç aynı husran
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılNe konuda
1 yılYani saçma olan şu ki yanında eşi varken senin mastürbasyon yapman çok saçma Hani o zaman o ne diye erkeklik yapıyor ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni diğerleri kadar sevmiyor. Onu izleyecek vakti sende harcaya da bilirdi...
01 Yorumla
Soran1 yılİlişkiye girdik bitince dondu uyudu izlemedi beni aynı gece ise gidince izlemis
Gizli Üye(25-29)1 yılParmaklamak aşırı çekici zaten. Gerçekten yorgun muydu da bakmadı acaba bir de vajinandan parmaklama sesi geliyormuş ıslaklıktan daha ne istiyor acaba..
00 Yorumla
1 yılBi şarkı vardı
Kuşu kalkmaz diye
Ac onu dinle
Cevaplar orada00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılKocan da olsa özel hayatına müdahale etme. Sonra böyle sorular sorular...
00 Yorumla
1 yılMastürbasyon daha çok zevk veriyor ozaman ona
01 Yorumla- 1 yıl
Keşke yalayarak bosaltsaymış seni yarım bırakmış kendini düşünmüş
Gizli Üye(18-24)1 yılHosuna gitmistir ama uyumasi gerekiyordur artik aklinda bi dahakine sana da yapar parmaklar
04 Yorumla
Soran1 yılEskiden yapardı bana artık yapmıyor
Cevap sahibi1 yılneden
Soran1 yılBilsem gelip burada sorumu acacagm
Cevap sahibi1 yılGit kendisine sor o zaman ablacim abicim bizden ne istiyorsun burdan onu anlamadim
Gizli Üye(18-24)1 yılAllahın ayısı ya. Karım olacak da onu yarım bırakıcam? Aslaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Parmakladığını duydu di mi işini bitirin arkasını dönüp yatması da saçma
00 Yorumla
1 yılO zaman temponun yukselteceksin ki ihtiyaç duymasın
05 Yorumla
Soran1 yılYeterince yüksek tempom ben yapınca bakmıyor aynı şeyi yaptım?
- 1 yıl
Doyum noktası yuksek diyeceğim o zaman
Soran1 yılBisey yapmasa bile bana dönüp izlemedi arkamdan aynı şeyi yapan video izlemiş iki tane hemde ilginç
- 1 yıl
Burdan tabi hwrseyi yazamiyorsun
- 1 yıl
Sinir var mi aranızda
Ne diyelim şimdi o senin kocan kocan ben olsam her gece yaaparız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yaparken ne hissettigini merak etmiştir.
06 Yorumla
Soran1 yılYanımdayken dönüp izleseydi ne hisetigimj?
Soran1 yılİlişkiye girdik bitti kendisi dönüp uyudu ben devam etim
Soran1 yılYapıyor iki üç ama beni opmuyor oksamiyor ve bosalamiyorum
1 yılBirbirinizi tatmin edemiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni eskisi kadar sevmiyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka sevmese ayrilsin
Cevap sahibi1 yılÖbür anlamda işte
1 yılHaketmiyor seni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılvar öyle bulduğunu bunam handavallılar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni bırakıp uyudu mu 🤫🤫🤫🤫🤨
03 Yorumla
Soran1 yılİlişkiye girdik sonra uyudu ben devam etim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılsen boşanmadın mı
00 Yorumla
1 yılÇok bencil
00 YorumlaSeni doyurabiliyor mu
00 Yorumla
1 yılKeşke benim olsaydın..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe güzel işte
00 YorumlaYorulmustur
02 Yorumla
Soran1 yılAynı gün ben yapınca bakmıyor gece videosunu izlemiş?
1 yılNeden ayrılmıyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dün kocamla seviştikten sonra, arkasını dönüp uyudu. Sonra video izlemiş, neden yapar bunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat