Kimisi dominant kimisi de itaatkar rolüne daha yatkın oluyor. İki rolü de yapıp değişen var ama sayı olarak daha az. Cinsellik esnasında hep aynı rolde olmak yerine kimi zaman rolleri değiştirmek ve o şekilde denemek heyecanı artırır mı? Yoksa ben hep dominantım, başkası bana emir veremez mi diyorsunuz? 😅
Partner ile rolleri değişmek yaşanılan hazzı artırır mı?
Ben arttıracağını tahmin ediyorum, genelde bizim ülkemizde yaşanan cinsel sorunların en büyük sebeplerinden bir tanesi insanların monoton bir cinsel hayat yaşaması, özellikle evli çiftlerin artık evlendikten sonra geçim sıkıntısı çocuk sorunları aile sorunları sosyal sorunlar aralarındaki anlaşmazlıkları göz önünde bulundurarak rahat bir ilişki yaşamak yerine kendilerini sıkarak kendilerine zarar vererek ya da cinselliği çok geri planda tutarak yaşamaları Aslında ilişkiden haz almamalarına neden oluyor.
Çünkü hep monoton bir ilişki yaşıyorlar şöyle ki Çok affedersin misyoner pozisyonunu dene onu yap bunu yap gir çık rahatla bitsin, Aslında belki de toplumda aldatmaları ve ihanetin en büyük sebebi insanların ne aradığını bilmemesinden kaynaklanıyor, yani birisiyle birlikte oluyor karısını aldatıyor ya da kadın kocasını aldı diyor ki bu büyük karaktersizliktir farklı cinsel deneyimlere giriyor ondan sonra ona çok güzel geliyor halbuki aynısını eşiyle yaşasa farklı olacak ama tabii bunun ahlaksızlık boyutunda göz önüne alırsak yani insanlar birbirini yetmiyor ve bu konuda bilinçsiz davranıyor.