Hiç bulușma olmadi ayri șehirlerde yasiyoruz ve telefonla da konușmadık uygulama üzerinden mesajlasiyoruz ilk günden bașladı dudaklarin çok güzel yatağımıza gel kucagıma gel falan rahatsiz oluyorum dedim dedi ki seni seviyorum diyor sürekli insan sevdigiyle konusur bunlari falan sonra seni annemle tanistiricam 6 ay sonra sözleniriz falan diyor normal mi bi de kușadasinda falan otelde tutarim tatil yapariz diyor bana normal gelmedi bu konusmalar beni seviyor mu gercekten sence 1 yil sonra da evlenmek istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılBen kızıyorum bunlara işte seven adam belden aşagı düşğnürmü bide annesiyle tanıstıracak biriyle ayıptır bence vur tekmeyi ondan hayır gelmez seven kişi senin sacının teline zarar gelmesini istemez esirger
02 Yorumla
Soran1 yılBen de aynisini dedim senin amacın bașka dedim
- 1 yıl
İyi demişin bence bırak onun amacı dilim demeye varmıyo ama seninle birlikte olmak gercekten aşık olan insan bunu yapmaz kıyamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu saçmalamayın. daha birbirinizi görmeden 2 haftada ne sevgisi ne aşkı yahu. manyak mısınız siz. akıl yok mu sizde.
12 Yorumla
Soran1 yılBen ayrildim ondan zaten engelledim her yerden söyledim
Soran1 yılBeni çok sevdigini soylemisti ve her sabah günaydin yaziyordu ondan inandim bende
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Hemen cinsellik isteyenden hemen evlilik isteyenden olmaz. Özellikle acelesi ne bu kadar cinsellik konuşmasının. Saçma saçma işler
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de dedim hemen neden cinsellige giriyorsun diye o da seni sevdigimden konusuyorum diyor seni butun olarak seviyorum sadece cinsellik degil falan da dedi
Alacağını alıp tekmeyi vuracak sonra buraya bir soru daha eklersiniz sorularınıza insan bu kadar mı saf olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu nasıl sevgili olmak yahu. siz manyak mısınız. görmediğiniz biriin nasıl sevebilirsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılresimde gordum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEleman 20 yaşında sen 16 yaşında olmalısın ahahahah
Ergenler04 Yorumla
Soran1 yıl19
- 1 yıl
Yine de bu yalana inandın
Soran1 yılBen ilk basta kufur ederek engelledim fakat fake hesaptan yazdigi icin baristik sonra
- 1 yıl
Diyecek bir şey bulamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılS. tir git de bitir Seni kullanmak istiyor çakal
02 Yorumla
Soran1 yılEvet icimde var onu demek
- 1 yıl
Ben dediysem sen de dersin 😎😎😎
Gizli Üye(30-35)1 yılsen gerçekten ne kadar isityorsun evlenmeyi. o kadar kısa sürede olmaz tabiki de evlilik olayları ama senin kafandaki ilişki ve davranışlar süre falan nasıl olmalı?
09 Yorumla
Soran1 yılBen dedim zaten en az 3 yil daha beklemelisin diye
Soran1 yılBu kadar kisa sürede olmaz seninkisi ask degil dedim
Cevap sahibi1 yılanladım. sen nasıl birini hayal ediyorsun davranış olarak tutum olarak. senin yaş kaç tam olarak ve sen nasıl birisin
Soran1 yılBen cinsellik konusmasini istemiyordum konusmasaydi gercekten onun iyi birisi oldugunu dusunurdum
Cevap sahibi1 yılorasını anladım. ciddi düşünmen için nasıl bir profil olmalı yani.
Soran1 yılCinsellik düsünmeyen ve beni gercekten seven 2 haftada hemen evlilige girmeyen dürüst birisi
Cevap sahibi1 yılsen ne kadar dürüst ve içten sevebilirsin karşındakini. burcun ne yaş kaç bu arada?
Cevap sahibi1 yılyani evlenme düşüncesindesin istediğin gibi biri olursa doğru mu anlıyorum
Cevap sahibi1 yıl?
Sürekli cinsellik konusuyorsa amacı belli zaten. Uzak dur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İki haftadır tanıdığın biri ile sen evlenirmisin? Ki daha görmemişsin bile?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Pembe vaatler gibi geldi. Seni yatağa atıncaya kadar
01 Yorumla
Soran1 yılAma oyle bir seye izin vermeyecem engelleyecem zaten ben söyledim
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk ginden bunu söylüyosa niyeti belli değil mi sence de? Biraz uyanık olun. Seven erkek açmaz bu konuları.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEn azından ilk tanıştığında konuşmaz böyle şeyleri
Soran1 yılEvet söyledim seninkisi sevgi degil dedim sen beni kandiriyorsun falan dedim bu konulari açma
Cevap sahibi1 yılKoy kıçına tekmeyi yol ver
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSürekli bunu konuşuyorsa objeden fazlası değilsin
01 Yorumla
Soran1 yılEver her aksam gel yanima falan diyor rahatsiz oluyorum dedim ben seni arzuluyorum seviyorum diyor bana inanmadim
Eline geçtiğin zaman direk zikecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılTek düşüncesi cinselliktir onun inanma
00 Yorumla
1 yılCinsellik smacıyla görüşüyor senimle
00 YorumlaSal gitsin ya int sapigi hayır gelmez ondan sna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTanıdık geldi, o nerede yaşıyor?
14 Yorumla
Soran1 yılİzmir
Cevap sahibi1 yılTamam değilmiş :D
Soran1 yılBenzerleri vardir bunun gibilerin
Cevap sahibi1 yılVar zaten ve tek amaç cinsellik
1 yılengelle direkt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçıklama yapmak zorunda değilsin engelle gitsin
00 YorumlaMalın teki engeli bas
00 Yorumla
1 yılYalan söyluyor sapık:) inanma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Engelle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYakalarsa öpecek
00 Yorumla
1 yılSapık herif 😁
00 Yorumla
1 yılBaşka ne bekliyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılsadece yatak amacı
00 Yorumla yalandır
00 Yorumla
1 yılSacma yatıp gidicek
00 Yorumla
1 yılAdam yanmş
00 Yorumla
1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılselam hangi siteden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İnternet üzerinden birisiyle sevgili oldum, sevgili olalı 2 hafta oldu ama benimle ilk günden beridir cinsellik konuşuyor, neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat