Cinsel Yaşam Boşanmış bir kadın sekse ihtiyaç mı duyar? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 320 Boşanmış bir kadın sekse ihtiyaç mı duyar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Bizim erkekler her şeyi düşünür 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet maalesef zihniyet böyle çalışıyor 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle düşünüyoruz herkesin ihtiyacı var 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. tadını aldıysa erkek kadın farkemiyor ister 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. herkes duyar 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Sen dul musun 0 0 Yorumla
YusufFransa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Duyar tabi 0 1 Yorumla YusufFransa 1 yıl Öyle bir bakış açım yok ama bu ihtiyaç çok normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Bizim erkekler her şeyi düşünür
Evet maalesef zihniyet böyle çalışıyor
Neden kimseye cevap vermedin yavrum
Alısmıs kudurmustan beterdir 😅
aynen bence duramaz dayanamaz diye düşünüyorum
Yanıyor her yeri onların
Tadını aldıysa olabilir, başrolümüz sen misin?
Tabiki evet ya
İhtimal olarak düşünüyorlar.
Herkes kadar duyar
Boşanmış olanlar duymaz
Benim yok erkekleri bilemem
Her kadın gibi evet
Dururda zor
Öyle düşünüyoruz herkesin ihtiyacı var
duyar tabi
Aha ah bana ateş gibi oluyor lar
Duyuyor musun
tadını aldıysa erkek kadın farkemiyor ister