Herkes için normal sayılsa dahi sizin için hala tabu olan şeyler var mı? mesela oral seks..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Herkes için normal sayılsa dahi sizin için hala tabu olan şeyler var mı? mesela oral seks..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Public seks, aslında istiyorum ama çekiniyorum da
Ya biri görürse ihtimali mi çekinmene neden oluyo yoksa zaten dışarıda olmanın verdiği tedirginlik mi? Mesela kimsenin gelmeyeceğine emin olduğun bir dış alanda bile mi tedirgin oluyosun?
Hiçbir zaman kimsenin gelmeyeceğine emin olamazsın :d
Olabilirsin veya bulunduğun konumu gelebilecek kişileri görecek şekilde ayarlayabilirsin.. Birkaç örnekle daha net hale getirirdim aslında ama...
Ya nerde nasıl yaptığına bağlı evet :d ama gelebilecek kişileri gördüğümde onlar da beni görecekler... Eğer güvenlik kameralarını izlemiyorsam...
Hayır işte öyle değil.. Konumlandırmadan kastım biraz detaylı.. Soruyu beğenir misin 😊
Evlenmeden cinsellik
Yoktur
Evli biriyle olmak
Aynı zamanda bi fantezi mi
Olmak istemem
Eşi ile açık ilişki yaşayan biri olsa dahi mi 😊
Ben öyle tiplerle muhattap olmam
Bu mu tek tabu yani 🙈
Değil mi begendiremedik beyfendiye
Yok ama diğer şeylerin senin için tabu olmadığını düşündürüyor bana 😊
Diğer şeylerden kasıt ne ona bakmak lazım
Yorumda yazmak garip oluyo 😂
Tabularim var tabiki saçma sapan şeyler bana göre değil
Yahu buraya açık yazamıyorum işte.. Mesaj kutun da kapalı
Doğru biliyorum ben kapattım 😁😁
Azcık aç hadi 🙈🙈🙈
Ne aciyim
Mesaj kutunu ya 😊 yazabilmek için 🙈
Açamam🤣🤣🤣
2 dakikalık aç yazayım geri kapat 😂 nası pazarlık ama
Olmazzz sen belli et kendiniii
Tekrar yazamadım mesaj kutuna.. Bana yazsana yine
14th july!!!
Yazman için bekliyor olacağım.
Dönüp dönüp sana bakıyorum
Niçin
Sanırım bakılabilecek daha hoş bir şey olmadığı için.. Bu arada 14 Temmuz ile ilgili de bir şey söyleyecektim ama söyleyemeden yarım kaldı işte. yazamıyorum şu an
Ne olmuş 14 Temmuza
Ya yazsan ya yine.. Konuşuruz işte
Yazmıyorsam vardır bir şey kendime guveniyorum
🙁🙁🙁🙁
Seni akıldan atmanın da bi yolunu yaz bari buraya.
Deliye bak 🤣🤣🤣
İnsanı delirtecek kadar tatlı ve güzel bi yüzün var. Akıldan çıkarması zor.. O yüzden de sen bana yardımcı ol.. Mesela profile en çirkin resmini falan koy.. Zaten girip girip bakıyorum ya bari her girdiğimde ıyyyyy ne çirkin şey diyeyim..
Abartma yahuu
Bazı şeyler abartıyı hak edecek kadar güzel olmakla birlikte yeterince abartılmıyo bile olabilirler.. zira senin güzelliğin bence öyle.. Gerçek anlamda kusursuz bir yüz.. aşık olmayı bilen biri için aşık olunası denebilir.. harbiden bu kadar güzel olmasan bu kadar yazar mıyım acaba
Teşekkür ederim 🥰
Ama yazman şart sedef ya 🙁
Of sen kimsin Allah aşkına
Nasıl ya.. Dün buraya link bıraktım ve yazdın konuştuk ya.. Sen mesajları silince muhtemelen şimdi o yüzden yazmaya devam edemedim
Tekrar at
burada
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/whitecruz1000