Sormak gibi saçma bir yol önermeyin yalancı insan çok ayakta giberler ruhunuz duymaz.
Bakış, davranış hiç farkeden tecrübeli erkekler illaki vardır.
Bakış, davranış hiç farkeden tecrübeli erkekler illaki vardır.
Cinsellik yaşamamış kadın akrabalarının ve tanıdıklarının hareketlerini ve vücut dillerini incele. Yaşamışla yaşamamış kadınlar çok farklılar.
Giyimlerini de incele.
Birkaç örnek saysanız? Hem davranışa hem giyime.
O senin yaşayıp yaşamadığını nasıl anlar
Net sözlü olarak söylerim ki bende cinsellik yaşamamış biriyim biz erkeklerde eziklik olarak görülsede bu benim tercihim
Kendinle çelişme kelimesinin anlamını sanırım bilmiyorsun son derece kendimle uyumluyum.
Kadınlar için geçmişi erkekte kabul kriterlerinden biridir ve çok önem arz eder.
Kitapta yazmasına gerek yok birader sende erkeksin.
Eğer zibilyon tane kadınla yatmadıysan sende bana yakın düşünüyorsundur erkek kafası böyle çalışıyor.
Biraderim muhtemelen geçmişte cinsellik bir veya birden çok kişiyle yaşamışsın bu yüzden böyle diyorsun diye düşünüyorum.
Eğer öyle biri olsam aynen senin gibi düşünürdüm.
Ama öyle biri değilim bu yüzden daha seçici
Yok yaşamadım
Açık konuşmak istiyorum üstüne alınma hakaret etmeye çalışmıyorum sadece düşüncelerimi en açık halde söyleyeceğim
bence beyni dolu olan insanlar senin dediğin gibi düşünmezler hayatta düşünecek o kadar çok şey var ki insanlara neyin girip çıktığını düşünmek bence boş kafalıktir
Bir insanda önemli olan şey ahlak düşünce yapısı karakteri kisiligidir
Asıl ön planda olması gereken budur
Senin dediğin çok daha geri planda olması gereken bir şey
Bro kadınlar aklını yıkamışlar haberin olsun.
Keşke dediğin gibi bir dünya olsa bu konular gerçekten evlilik için ciddi bir şeyler için önem arz eder.
Ne zaman bir kadını çok beğenir anlaşırsın sende geçmişi illaki soracaksın sormuyorsan sende bir anormallik var demektir.
Erkek yapısı gereği kıskançtır hele bahsettiğin gibi yaşamış biriysen
Kız arkadaşın sana evet yaptım dediğinde kafanda kurmaya başlarsın.
oral seks çektiğini daha nice şeyler yaşadığını bunu kaldırabilecek bir erkeksen bir şey demiyorum.
Gelip eğitimle mi bağdaştıracaksın birader ne kadar yanlış düşünüyorsunuz.
İstanbul Üniversitesi İktisat mezunuyum
Cevap
3Cevap
sohet edersin zmanla velkinolur ya da gorunce analrisn
bence direk sor.
Yalan söylese bile beden dilinden belli olur herhalde
evet. bi de sormadan önce geçmiş geçmişte kalmiştır önemli olan sadık olmak, hem tecrübeli olmak iyidir. bir sonraki ilişkide avantaj sağlar tarzında şeyler söyle
Tavır öpüş vuruş her şeyden belli olur brom
Asıl biz erkeğin bakir olduğunu nasıl anlıcaz
Aynen doğru diyor bir erkek kadını kaybetmekten çekinmez.
Ben cinsellik yaşamadım ama söylerim beni nasıl görürse görsün.
Yatan kalkan kadınlar toy görür düzgün kadınlar hazineye rastlamış görür.
Evet son cümlende haklısın ben dinime düşkün biriyim evleneceğim erkek bakir olmalı
Ben dindar biri değilim ama müslümanım namaz falan yok haramlardan kendimi uzak tutuyorum.
Ama senin gibi kadınlar yok gerçekten artık bende kadınlarla takılmak yatmak istiyorum yaşım 26 oldu bende erkeğim ve aşırı cinsel isteğim yüksek
Bir kendimi aşarsam asla evlenmeyip ölene kadar bin bir türlü kadınla yatacağım.
Bana dua et olur mu?
Sorarak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar