Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında tam tersi. Dürüst insanlardan zarar gelmez. Asıl sana arkadaşça yaklaşan kadın ruhundan çok iyi anlayan profesyonellesmis olanlardan korkmalisin. Bu adam hiç bilmiyor işi durustce söylemiş seni çok beğenmiş. Direk evlenir seninle. Ama o sevisme işini evliliğe saklamani tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran1 yılevlenmek istiyordu ilk başta şimdi sadece sevişmeye çevirdi hayatda evlenmem istesede artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Başka hiçbir beklentisi yoktur senden ya da duygusal bir bağ kurmamistir
036 Yorumla
Soran1 yılduygusal olmasaydı ona bu kadar inanmazdım
Soran1 yılİnandığım tek şey beni kendine aşık edene kadar koşmasıydı, manipule etti, sonra bunu çözünce beni kendinden itti.. Bilmiyorum ben erkek olsam ayrılmayalım diye ağlamam mesela, 24 saat bir kadınla konuşmak istemem, sustuğum zaman susma diye deliren biriydi.. Nasıl bu hale geldi.. bilmiyorum
Soran1 yılolsun beee… buda bir tecrübeydi
Soran1 yılyani ne yapayım? Çok üzüldüm çok ağladım şimdi kendimi toparladım dün geldi son kez test ettim ve artık eminim yoluma bakabilirim.
Soran1 yılBen bu cümleyi kullandığımda bana triplere girip ben öyle bir adammıyım diye çok kavgasını ettirdi. Ozaman diycekti ki evet ben öyle biriyim amacım eğlenmek. Gelinliğini seç, gel Annemle kızkardeşimle Mobilya beyaz eşya bak, bir an önce düğünümüz olsun, Onunla konuşmadığım zamanlar ikidebir Kızkardeşini devreye sokmalar, Git söyle gelsin bekliyor demeler, Ne demem gerek bu durumda.
Soran1 yılbir şey söylim.. Allah koruyor işte..
Soran1 yılİçime hep şüphe düşürüyordu.. 1 ay konuşmadık, dün birden bire sevişme isteğine dönüştürdü olayı hiçbir şey olmamış gibi davrandı, birde buraya geldiğinde beni arayacaksın söz mü dedi, söz vermicem dedim, vericeksin dedi, seninle sevişeceğiz dedi seni çok özledim canım kadınım. Sonrada boşaldı lavaboya gidiyorum dedi, gidiş o gidiş 😅😅😅
Soran1 yılbir şey konuşmadık, ben bunu sinirlendirince hep errekte oluyordu zaten, Konuşmuyorduk bayadır, bende bayramda yazar diye bekledim yazmadı ben yazdım bugün bayram yazmayacaktım ama yazdım sonuçta düşman değiliz yazdım. Sağol seninde yazdı bende gıcık oldum 👍 bunu gönderdim bu emojiye acayıp kızıyor biliyorum, oda bana 👍 yaptı, geri beğenine beğeni diyerek 👍 yaptım oda yapınca 😏 yaptım oda yaptı arkadan iyimi böyle yazdı. Bende sana sormalı iyi mi yazdım? Diyorsun diye yazdı? ben değil diyen sensin yazdım. Arkadanda OK. yazdım beni delirtme dedi asıl sen delirtme dedim adam gibi yazıyorsan yaz çocuk gibi triplere girme dedim. Ordan sonra başladı zaten arzuluyorum bilmem ne demeye.
Soran1 yılilk başta ergen gibi değildi sonradan değilti.. Bazen bende kişilik bozukluğumu var diyye düşünüyordum.. şimdi sende öyle diyince.
Soran1 yılYa bide beni Babasıyla Annesiyle konuşturdu kaç kere. Gelininiz diye. Ama ben şunu anladım, bazen biz telefonda konuşurken Annesi geliyordu sıgara içmeye dışarı, buda benim sıgaraları içme diye tripleniyordu, Annesi buna kes lan karışma bana falan azarlıyordu bunu, ben ilk başta bunu azarlarken benim peşimde çok koştu, sonradan sevdim iyi davrandım bu değişti 180 derece :-)
Soran1 yılBilmiyorum.. şimdi kişilik bozukluğu diyince sen.. Buna kötü davrananlara ilgili olunca.. Anneside hep azarlıyor.. Kes lan.. Konuşma lan.. Str git falan diyor buna.. Birde Hap kullandığını gördüm aynadan.. Yani davranışları falan sonradan işte taşlar yerine oturuyor herhalde dedim..
Soran1 yılyani dün gece test ettim kendimi.. bir şey hissetmiyorum öyle yoğun Kullanıldığımı hissedince soğuyorum ben hemen.
Soran1 yılbelkide kendimi kandırıyorum :-) eskisi gibi davransa diyorum
Soran1 yılYani olmayacak biliyorumda.. Karakter keşke başka olsaydı.. Şimdi geldi yazıyor.. uyumuşum diye.. Cevap olarak sadece olabilir sorun yok yazdım ama onuda anlamayacak muhtemelen.. Eskiden olsa üstüne giderdim.
Soran1 yılYoo.. Öyle görünüyor sadece.. Gayet netim.. 3 hafta önce verdim bu kararımı..
Soran1 yılŞöyle söylim.. Ben uzun zamandır aşık olmamıştım.. Bi şekilde beni kendine bağladı.. Sonrada gerçek yüzünü gösterdi.. Bunu hissediyordum herzaman ama konduramıyordum.. Kafamda bitirdim herşeyi.. ben daldan dala konmuş olsam zaten hemen vazgeçerdim.. Kendi içimde öldürüp öyle bitiriyorum tamamen birdaha o konuyu açmamak üzere.. Belkide hata bendedir bilemiyorum.
Soran1 yılGayet neyim bence.. Hissedebiliyorum bunu çünki.
Soran1 yılİsteyen istediğini düşünebilir.. ama geçtiğim yolları ben biliyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. adam açıkça yazmış. daha ne desin
bir de alt yazı mı istiyorsun05 Yorumla
Soran1 yılevet istiyorum.
Soran1 yılbende kendi şüphelerimi doğrultmak için okuyırum işte
- 1 yıl
şüphe kendinden kaynaklı. siz kadınlar hep duygusal yaklaşıp hep iyi yönde yorum almak istiyorsunuz.
aklınızı kullanın. adam açıkça yazmış. zaten bunu da sen akıl etmişsin. klın ile duyguların çatışmış şüphe oluşmuş. duygu ile değil akıl ile çöz. zaten çözmüşsün.
o adam ruhunla kişliğinle ilgilenmiyor. o vücudunla ilgileniyor. duygu aşk sevgi sevda yok. sadece hormonal yaklaşıyor
Soran1 yılçok uzağız , onunla aramızda çok mesafe var. Eskiden seni Hamile bırakıcam çocuğumuz olucak derdi, dünde aynı konuya geldik, İstemem kondom kullanırsın dedim ben kondom kullanmicam seni yaşiycam bunu hak ettik artık dedi, ozaman ben hap kullanırım dedim, sen bilirsin dedi. Eskiden dediğimde hap kullanmicaksın sana hakkımı helal etmem diyordu… Biz kadınlara suç buluyorsunuzda, biz zaten herşeyi çözüyoruz, sadece gerçekten sevdiğimiz için son damlaya kadar duymak istiyoruz.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Abaza işte senin gibi kaçina demistir kim bilir
@Çiçekbal04 Yorumla
Soran1 yıl@Çiçekbal nebiçim soru söyleyeyim, Sevince konduramama, kendini kandırma sorusu. Anladın şimdi?
Soran1 yıl@Çiçekbal olur bidahaki sefere
1 yılAynen amacı sadece hormonal arzu istek
Duygu yok083 Yorumla
Soran1 yılmanipulatör
- 1 yıl
Ben mi
Soran1 yılyok o
- 1 yıl
Cidden boyle tipleri ararken çok çaba harcıyor musunuz
Soran1 yılyok onlar buluyor bizi.
- 1 yıl
Mıknatıs gibisin o zaman🤭🤭
Soran1 yılolabilir
- 1 yıl
Yanlış bedende doğru aramayi bırak
Soran1 yılbıraktım
- 1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi mi
Soran1 yılevet.. O koştu peşimden erkekler işte elde edene kadar ayıya dayı muamellesi..
- 1 yıl
Her erkek adam olamaz diye boşuna demiyoruz
Soran1 yılne diyeyim ki.. hata bende
- 1 yıl
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz. O yüzden yola devam 😊😊
Soran1 yılyol mol kalmadı
- 1 yıl
Niye ki. İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandirirsin
Soran1 yılzaten o haldeyken yakalamıştı beni, belkide ondan bu kadar bağlandım. Sonradanndeğişti işte.. Görememişim
- 1 yıl
Duygusal boşlukta verilen kararlar sağlıklı kararlar olmaz. Bunu yaşayarak tecrube etmiş oldun
Soran1 yılmaalesef
- 1 yıl
Kaç yaşındasınız
Soran1 yıl44
- 1 yıl
Siz yine de kırılıp içinize kapanmayın. Hayat 40tan sonra başlıyor
Soran1 yılbence tam tersi oldu..
- 1 yıl
Niye tam tersi
Soran1 yılYani kendimi boşvermiştim, içime kapanmıştım, çok üzgündüm, herkesten soğumuştum hayatımdan bile. Onunla karşılaşınca yaşadığımı fark ettim, gerçi oda yükseklere çıkarıp yere çaktı beni ama, kendimin farkında olmamada bir nevi yardımcı oldu.
- 1 yıl
İşte bak senin yerde olmaman için ne yapman gerek onu da sana gösterdi. Kendi içine kapanmaman gerek. İlk önce taniyip sonra ilişkinin adını koymak gerek.
Sonuçta hala sen sensin. Birsey eksilmedi. Sadece kendini buldun.
Soran1 yılilişkinin adını ben hiç koymadım, devamlı sabırlı ol diyen bendim. Akışına bırakalım dedim ve sonuçta yine ben haklı çıktım. hala seviyorum diyor ama güvenim kırıldı bikere. Toyluğuna veriyorum
- 1 yıl
O kişi kaç yaşında peki
Soran1 yılbenden ufak
- 1 yıl
Kaç yaş ufak peki
Soran1 yılama yaşla alakası yok bence, yıllar evvel benden büyük birine aşık olmuştum, onlada bunu yaşadım, seni * bu hayatdan gitmiycem demişti o zaman 24 yaşındaydım o 37.. ayrıldım ondan 6-7 sene sonra görüştük tesadüfen bana yine aynısını dedi seni bikere skmdn göçüp gitmiycem bu dünyadan diye. Yaşla alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Şimdi aklıma geldide o şu an 60 a yaklaşıyor ve skmdn ölüp gidicek 😅😅😅 tövbe tövbe… hiç gülesim yoktu
Soran1 yıl35 o
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sensiz nefes alamam diyenler şimdi kim bilir kiminle nefes nefese 🤭🤭
Soran1 yılen son çok mutsuzdu, bana nasıl ah ettiysen doğrulamıyorum demişti.. şu an noldu bilmiyorum.. İstesem yine kontağa geçerim ama bendede nalet bir huy var bikere güvenim sarsılınca birdaha güvenmiyorum
- 1 yıl
Zaten eskileri klozete atıp sifonu çekin
Okunan bir kitabı yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdir
En doğrusunu yapıyorsun
Soran1 yılhaklısın.. ozaman daha şeydim, Bana bitsin artık dediğinde, çok ağlamıştım telefondaydık, Tamam bitsin dedim ve birdaha ne aradım ne sordum, numaralarımı falan değiştirdim birdaha arayamasın diye.
bu şimdikindende onu bekliyorum sanırım, seviyorum dediği için diretiyorum, istemiyorum dese zaten anında bitireceğim. Onu sevmem için çok koştu peşimden, 1 ay konuşmadık, dünde bana diyor ki hep seni hayal ederek boşalıyorum, başka birini düşünemiyorum, canım kadınım diyor. Ama ben kendimi iyi hissetmiyorum…- 1 yıl
Yani senin duygularına hitap etmiyor ki bu söylemleri bile cinsel obje olarak gördüğünün kanıtı.
Bence sen istemiyorum diyerek bitir ve engelle
Soran1 yılbence bunu oda fark etti, çünki seni istiyorum dedi, sen beni istemiyomusun dedi, cevap vermedim, söyle dedi istemiyomusun beni özlemedin mi? yine cevap vermedim. Suskunlaştı sonra devam etti.. Ama ben ona ilk başta boşalmak istiyorsan amacın buysa direk söyle demiştim zaten, öyle aşk meşk konularına girmeyelim hiç. Aşığım ölüp geberiyorum peşimden koşmalar sonrada 180derece dönmeler. Ama Ben Adam gibi adamım diyede ortada gezmeler. Dürüstlük önemli
- 1 yıl
Sözler icraat ile örtüşmediği sürece zaten dürüstlük olmaz
Soran1 yılİyiki herşeyi bırakıp gitmedim ona körü körüne.. Zar zor güvenmeye çalışıyordum yine yanılmadım..
- 1 yıl
Bak işte önemli olan bu. İyi ki demek. O yüzden sen kendindeki potansiyeli gördün. Mutlu olup zirveye çıkabilirsin yine. Kendini kapatma yola devam 😊
Soran1 yılHayırlısı.. İnsan insana kendisini zorla sevdiremez.. Çoğu Erkek için cinsel objeyim biliyorum.. Benim tek zoruma giden, dürüst olmayı beklediğim herkes dürüst gibi görünüp yine yapacağını yapıyor.
- 1 yıl
Bak bunda şer olarak görebilirsin ama gecikmesinde bir hayır vardır
O yüzden seni anlayan biri elbet vardır ve karşına çıkar
Soran1 yıl40 yılda bir aşık oluyorum artık 65 imde bir Dedeyle olursa kısmet nasip 😂😂😂😂
- 1 yıl
İşte bak kendini kapatirsan duygusal açlık büyüyor. Ve sonrasında istemsizce böyle duygusal oynayan birine düşersin o da üzücü olur. Öyle kötümser olma. Her an hersey olabilir
Soran1 yılYani kolay sevemiyorum napabilirim ki.. Bak kaç yıl geçmiş.. Birisi oydu biriside bu.. ikiside aynı cümleyi kurdu.. Bide şaka gibi ikiside Rizeli 😂😂😂 belkide ondan bu kadar kaptırdım.
- 1 yıl
🤣🤣 O zaman rizelilerden uzak durman gerekiyor bu dersi almis olmalısın
Soran1 yılaynen 😅 Bana şiirler yazıyordu, durmadan arıyordu , çalışmama bile karışıyordu, birden böyle oldu işte.
- 1 yıl
Bak siir dedinde. Eğer bir erkek okul çağında şiir ile ilgileniyor ve şiir yazıyorsa anlarim
Ama sonradan şiire merak salan erkeklere ben olsam güvenmem 🤣
Çünkü kadının makyajı gibi erkekte kendi hatalarını kapatmak için belli yaştan sonra şiir yazmaya, enstrüman çalmaya veya kas yapmaya yöneliyor
İşte bu erkekler en çok dikkat edilmesi gereken erkek modelleri. Bunlardan asla düzgün bir kişilik çıkmaz bunu bilir bunu söylerim
Soran1 yılBilmiyordum.. öğrenmiş oldum.. İşin aslı ben neysem karşımdakindende onu bekliyorum..
Yani şiir yazmam bir insana..
aaaaa bide ona inanmadığım zamanlar, Koynumda yatarken sana bu Kitabı okuyacağım diyordu, Bir kitap dolusu birşeyler yazmıştı bizimle alakalı.. Çocuklarımız olunca onlarada anlatacağım ne kadar huysuz bir Kadın olduğunu diyordu.. İşte biz kadınlar aptalız…- 1 yıl
Yok bu aptallık değil böyle söyleme siz kadınlar duygusalsiniz o yüzden manuple edilmeye daha yatkın oluyorsunuz
Soran1 yıl10 senede bir benimde başıma geliyor işte aslında çok Dikkatliyimdir ama dediğim gibi boşluğuma denk geldi..
- 1 yıl
O zaman 10 sene ara verme boşluk oluşmasın 🤣🤣
Soran1 yılBende mi dalga geçeyim aşığım seviyorum ölüyorum diyerek 😅😅
- 1 yıl
Hayır ya dalga geçme. Ama boyke kırılıp içine kapanma. Eskileri klozete atıp sifonu çek. Ve hayatına bak
Soran1 yılÖyle yapıyorum.. Kendimi Spora verdim 😂
- 1 yıl
Bak orada kas geliştirirken beynini eriten erkeklere dikkat et 🤣🤣
Soran1 yılHiçbiriyle ilgilenmiyorum valla.. Çekiyorum Kapşonumu Hoddie’min kulağımda kulaklık, kimseye baktığım yok.. Hedef koydum kendime 😂
- 1 yıl
Neymiş hedefin 🤣
Soran1 yılKas yapmak 😅
- 1 yıl
🤣🤣 Iyimis.
Soran1 yılyani.. böyle full kaslı değil.. ama seksi kaslı..
- 1 yıl
Boy kilo kaç senin
Soran1 yıl1.69 , 75 kg
Soran1 yılama 9 kilo verdim
- 1 yıl
Yani iyisin aslında sporda yapıyorsan gayet sıkı bir vücudun vardır.
Soran1 yılamacım aslında bu halden çıkmak..
- 1 yıl
İşte her halden çıkabilirsin. Seni değersiz hissettirenleri hayatında tutma yeterli
Soran1 yılDoğru.. Biz biraz daha olgunuz yaşca olarak.. Benim tek istediğim Seviyorsan seviyorum.. seks istiyorsan seks istiyorum demeleri..
- 1 yıl
Net olmak uzun vadede her zaman kazandırır ama bunu çoğu erkek ne yazikki yapamıyor
Soran1 yılSadece Erkekler değil ya.. Çoğu Kadınlarda aynı.. Lale devrinden kaldım ben.. sanırım
- 1 yıl
O zaman lale devrinden kalan birisi sana iyi gelir 🤣
Soran1 yılgördük ya oda iyi gelmedi.. Üstüne üstlük beni 3 evli barklı Çocuklu bir Kadınla boynuzladı
- 1 yıl
Şimdi bakın bir kişi böyle oldu diye diğerleri de aynı olacak diye bir kaide yok. O yüzden sevmek sevilmek istiyoruz. Ve bunun için kendimize şans vermek zorundayız.
- 1 yıl
Yani daha önceki kötü sonuçlanan ilişkilerin bedelini hayatımıza girene ödetemeyiz. Ondan da aynısı olacak diye beklememeliyiz
Soran1 yılGüven ne olucak? Birine güvenene kadar ömür gidiyor zaten..
- 1 yıl
Hep güvensizlik duyulursa veya bundan korkulursa zaten bu kaçınılmaz olur
Evrenin çekim yasası böyle işliyor. Neyden çok korkarsan o sınavın oluyor
Soran1 yılevet enerjimi değiştirmem gerek..
- 1 yıl
Bence ilk buradan başla. Korkularını bir kenara bırak. Olumlama yap. Negatif düşüncelerden uzak dur
Soran1 yılÇok haklısın.. bundan sonra kendimi birde Yogaya vereyim 😂😂😂
- 1 yıl
🤣🤣 Iyi bakalım
Hersey gönlünce olsun mutluluklar
Soran1 yılTeşekkürler.. Sizede ✌️😅😅
1 yılBu sözünü ciddiye alıp da düşünmek saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık sende ne gördüyse.
Görsellik olabilir.
Enerji olabilir.07 Yorumla
Soran1 yılöyle değildi birden değişti
Cevap sahibi1 yılArtık ilişki istiyor belli.
Kudurmuş
Soran1 yıliyi hissetirmedi
Cevap sahibi1 yılSen ne yapacağını bilirsin bir insanın üzerine gidilmez saygı duyulması gerek
Soran1 yılkimsenin üzerine gittiğim yok, ben seviyorum o skmk istiyor herkes kendine yakışanı yapar
Cevap sahibi1 yılOnun için dedim.
Senin üzerine gelmemesi gerek.
Soran1 yılnerde durmam gerektiğini belirliyor işte
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBende bu cümleyi kuruyorum ve asla tek amacım cinsellik değil
00 Yorumla Tek derdi seni ziimek
01 Yorumla
Soran1 yılhıııı orada karı kız yok uzak mesafeden birini zkmk tek derdi.
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgun seviyor demekki ablacım, başka ne olabilir ki baksana sekste seks 😅
012 Yorumla
Soran1 yılalakasız
Cevap sahibi1 yılNasıl alakasız
Soran1 yılolgun seviyor sekste seks..
Cevap sahibi1 yılİlişkiye girmek istemiş ya ablam daha ne olsun 😅
Soran1 yılhep istiyordu zaten
Cevap sahibi1 yılKendi kendine çelişiyorsun ablacım bee
Soran1 yılne çelişicem?
Cevap sahibi1 yılDaha ne dediğini istediğini bilmiyorsun ya ablacım ne diyim
Soran1 yılsenin fikrin
Cevap sahibi1 yılGörünen köy kılavuz istemiyor ne yazıkki
Soran1 yılok.
Cevap sahibi1 yılOk ablammm
Duygu ve takintida var cinsellik kada4
00 Yorumla
1 yılAşık sana bence
41 Yorumla
Soran1 yılbir zamanlar aşıktı evet
1 yılBaşka ne olacak
021 Yorumla
Soran1 yılbilmem erkekler daha iyi bilir
- 1 yıl
Çok azdırmışsın çocuğu, ne yaptın ona bakim
Soran1 yılo yaptı ben değil
- 1 yıl
Ne yaptı anlatsan keşke merak ettim
Soran1 yıl3 ay peşimde koştu, evlenmek istedi, ağladı zırladı, sonra kavga ettik ayrıldık, bayramda mesajlaştık, 1 ay konuşmuyorduk, Neden böyle oluyor dedi, ne oluyor dedim? Seni istiyorum dedi. Ciddiye almadım sonra konuştuk, seni s…meden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim görürsün sen dedi.
- 1 yıl
Evet niyeti sadece seni s. mek olduğu belli. Sen ne istiyorsun geriye o kaldı.
Soran1 yılben öyle bir ilişki istemiyorum.. benimkisi dün son bir test ti. Onu ölçmek için.
- 1 yıl
Nasıl istiyorsun
Soran1 yıldüzgün bir ilişki
- 1 yıl
Düzgün ilişki yaşadığın adam da seni becermek isteyecek ama sonuçta, bu biz erkeklerin içinde var. Sevdiğimle olmak isterim ne yalan söyliyim ki şimdi. Tabii takıldığın nokta burası değil belki de, sana kötü davranmış olabilir öncesinde.
Soran1 yılSorun o değil ki.. yani baştan sona kadar anlatmam gerek anlamanız için.. Herkes yorum yapıyor işte kendince. Kimseyede bir şey demiyorum. İçimdeki şüpheyi gidermeye çalışıyorum.. Fark ettim dün gece bizim aramız bozulmuş çoktan..
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı o halde
Soran1 yılhayırı şerre dönüştürdü hayrı kalmadı ki
- 1 yıl
Senin için dedim. O olmaz başkası olur bilinmez
Soran1 yıldeneme tahtası gibi ondan ona aşk yaşa..
- 1 yıl
Hayat böyle
Soran1 yılbenim hayatum değil bu
- 1 yıl
Şoför sensin
Soran1 yılyani
- 1 yıl
Yani direksiyon da sende. Nereye gideceğin senin elinde
Soran1 yılBiyere gittiğim yok, gelen nasıl olsa gelip biniyor ineceği durağa kadar eşlik ediyorum işte.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılZaten cevap soruda
04 Yorumla
Soran1 yılcevap soruda değil, şüphede.
Seviyorduk birbirimizi ama artık sadece cinsel arzuya dönüştü gibi. Aramızda 600km mesafe var.- 1 yıl
600 km mesafe gelecekse sadece oturup kahve içmek için gelmez
Soran1 yılevlenmeyi istiyordu sonra aramız bozuldu
- 1 yıl
Yaşlar kaç ki?
1 yılEvet tek amacı o
01 Yorumla
Soran1 yılpeki.
Elbette
01 Yorumla
Soran1 yılelbette ne
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet net
00 Yorumla
1 yılNasip kısmet 😁
00 Yorumla
1 yılhayir cok daha fazla
00 Yorumla
1 yılSapık o sapık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet tek amacı o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet canım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılelbette
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri