Direk yatakta çıplak ol diyor mesela fantezi kiyaget giysem kendi soymaz dokunmaz illa dokunması için kendim soyunuk çıplak olmam lazım çok sinir oluyorum bu duruma onu böyle güzel şeyler e nasıl alıştıririm eşim deki bu odunluk neden sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYaşadığı çevre ve kültürle alakalı olabilir. Zaman içerisinde değişebilir belki. Cinsellikle ilgili konuşabiliyorsanız nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığınızı vurgulamanız lazım.
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim ya gece mesela çıplak yatağa gır dedi fantezi kıyafeti ni çok severim o sevisirken soyun isterim ben bilerek giydim ve hiç dokunmadı bile üstümde kıyafet var diye kiyafetsiz olunca dokunur kıyafeti sevisme esnasında soymaz bu sabah öpücük bekledi istediğim gibi birisi değilsin olsaydın opucege boğardim dedim kovaladim iş arasında yanıma geliyor sarilip opmeye normalde olsa ilgilenirim ama çok işim var çekilir misin diyorum bugün çünkü hiç 9 aylik evliyim bir kere fantezi ne göstermedi ve artık sıkıldım
- 1 yıl
Monoton bir seks hayatı istemediğinizi, sekste hareketlilik, çeşitlilik ve arzulanmayı istediğinizi söyleyin. Konuşa konuşa birbirinizi tanıyacağınızı düşünüyorum. Sonuçta birbirinizle isteyerek evlendiniz.
En İyi Cevaplar
Çok ilginç elbise sevmiyor heralde onunla alakali olabilir. fantezi sevmeyen erkek mi olur. Ve senin gibi fantezi isteyen biri varken herkese nasip olmaz.
017 Yorumla
Soran1 yılSevmiyor ama o soysun sevisme esnasında hiç cikartmicaz demiyoruz ki sonuçta odun luk yapıyor resmen
Soran1 yılHayır eşim odunun Teki üşenmek değil seksi hergece ister mesela TV izlerken nir kahve götürürüm yanina gecelikleyimdir kucağına otururum ezdin der 100 kilo ymusum gibi konusur sevmiyor fantezi öyle şeyleri sevmiyor o sadece sonuç seviyor her gece sekse sadece sonuç
Soran1 yılArtık gozum kaymaya başladı buaksam düğün de 1 2 kişiye kaydı odunlugundan sıkıldım yapılmaması gerekir ama çok sıkıldım böyle odun olmasından bakarken karış tRafta bana bakıyordu eşim de gördü dikkati dağıttı
Soran1 yılBana vermiyor o bir iki dokunup öper okşar ciplakken kiyafet varsa dokunmaz dokunması için çıplak olucak dokunur okşar hepsini yapar sulanır ve o sudan zevk alır 2 dka da da boşalır
Soran1 yıl2. yi isterim yapar 2 de aynı 2 3 dka sürer 3 e yetmiyor bir akşam bosalma bak gelirse tut dedim bosaldi aynı oldu neden nosaldin söyledim sana dedim dedi ki sperm gelince tutamıyorum elimde değil tedavi ol dedim cesmemi bu dedi
Soran1 yılNe fantezi ne zevk hiç birsey den anlamıyor başkasının kucağına gitseydim başkasına evli olup bu kadar olamazdı heralde çünkü ezdin yerine daha hoş konuşurdu dokunur ederdi beyaz tenliyim pjama bile gitmem fantezi kıyafetleri gecelikler çok severim çeşitli giyerim ama karsimdakinde hayır yok
Soran1 yılDaha önce esin ilk im degil çok güzel giden bir seks hayatım vardı eşim 0
Soran1 yılSen kurtulmmussun ben hamileyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
adam ormanda çalışmış yıllarca oduna ağaca alışmış birden bire şehre inip ortama alışmakta zorlanıyordur
27 Yorumla
Soran1 yıl9 aylik evliyim daha böyle kiyafetler giyip sevisme esnasında soyunmaya severim o ise tam tersi çıplak olucan yoksa dokunmaz fantezi kıyafeti varken
Soran1 yılHayır seksi 2 dka sürüyor sperm i tutmadığını söylüyor gerçi 2 dka olan dan ne beklenir ki tabi hazir istiycek fantezi tabi istemez 2 dka sürüyor tedavi ol dedim geciktirici kullan sorunun yok cesmemi bu dedi isteği var hemde hergece ama 2 dka bir başka zaman diliminde dedi sperm gelince tutamıyorum sorun var işte belli ama tedavi olmuyor
- 1 yıl
o pek tedavilik bir durum değil. ayılama biri amacı boşalmak sevişmek seks yapmak değil. o tarz ayılardan bir kadını doyurmasını beklememelisin. eğer idare etmeyi düşünüyorsan bu evlilik böyle gider canısı. yok ben katlanamam diyorsan çocuğunda yoksa kısadan kaç seks bilen kadın ne bilen adam gibi bir adam bul kendine...
Soran1 yılİyi de neden böyle birisi hergece seks istemeye peki neden ayilama durumu beyaz tenliyim kırmızı gecelik giyindim aksam popo tarafı dantelli gogus kısmı ip geçişli tasli akşam çıplak girmedim diye 1 kere dokunmadı bosaldi ve biti bende bilerek soyunmadim soyucak mi diye soymadi ben sana çıplak gir diyorum sen kiyafetle diyor sen soy öpüp okşayarak ne varki odunsun dedim bu sabah ta öpücük bekledi istediğim gibi birisi değilsin olsaydın öpücüğü boğulur dun diyip kovaladim
Soran1 yılHergece istemeye 2 dka da boşalmak fantezi ye gerek duymuyor bende 2 dka sorunca soyunmaya gerek duymuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAdam odun gelmiş, odun gidecek. Benze ipin ucu çoktan kaçmış. Ama yine de umutsuz olma. Elbette var bir çok yolu...
00 Yorumla
1 yılBu odunluk gitmez ya bunları yaşamaya devam ya da eş değiştir. Yatakta nasıl
02 Yorumla
Soran1 yılMesela akşam çıplak ol dedi bende bilerek gecelik giydim ben beyaz tenliyim kırmızı popo tarifi dantelli gogus kısmı ip geçişli tasli dokunmadı bile ben soyunuk girmedim diye sana soyun çıplak gir diyorum sen elbise ile sin dedi öpüp okşayarak soy ne olucak yani odunsun dedim bu sabah öpücük bekliyor istediğim biri gibi değilsin olsaydın öpücüğe bogulurdun öpücük yok diyip kovaladim 2 dka da bosaliyor gergece isteği var her gece 2 dka sürüyor bende değişik tabi adam 2 dka boşandığı için fantezi neden istesin ki neden bosaliyorsun tut dedim sperm gelince tutamıyorum dedi tedavi ol dedim kabul etmedi
- 1 yıl
Yazsana bana
Direk değil direkt. Neyse böyle odun erkekte türünün tek örneği herhâlde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gibi kadınların çoğu böyle ruhsuz odunlara öküzlere denk gelip kıymet bilinmiyor bende buna uyuz oluyorum
04 Yorumla
Soran1 yılMesela akşam çıplak ol dedi bende bilerek gecelik giydim ben beyaz tenliyim kırmızı popo tarifi dantelli gogus kısmı ip geçişli tasli dokunmadı bile ben soyunuk girmedim diye sana soyun çıplak gir diyorum sen elbise ile sin dedi öpüp okşayarak soy ne olucak yani odunsun dedim bu sabah öpücük bekliyor istediğim biri gibi değilsin olsaydın öpücüğe bogulurdun öpücük yok diyip kovaladim
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın. Bende evliyken eşime fantezi ic giyim alırdım bunlar o. Pu kıyafetleri ben bunları giymem derdi
Soran1 yılHadi ya neden öyle olsun ki ne alaka ben çok seviyorum böyle şeyleri yanlış kişilere düşüyoruz
Cevap sahibi1 yılAynen çok güzel şeyler. Ve cidden yanlış kişilere düşüyoruz. Hayat aslında çok güzel Yaşanması mümkünken bu odunlar ile yaşanmamasi insanı üzüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSen sürekli bu yönde olacaksın. Vazgeçme inat et. Mecburen de olsa alışacak. Sonra oda sevecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGuçını devir yat eşin geldiğinde çok istiyorsan kendin çıkar yap çıkartmaya uğraşamam de 😉
00 Yorumla
1 yılO direkt işi yapayım kurtulayim derdinde halbuki seni tepeden tırnağa öpüp koklamali yeni fantezileri açık olmali
00 YorumlaO ne öyle tadı mı çıkar seksin gir çık gir çık ne anladım o seksten
02 Yorumla
Soran1 yılMesela akşam çıplak ol dedi bende bilerek gecelik giydim ben beyaz tenliyim kırmızı popo tarifi dantelli gogus kısmı ip geçişli tasli dokunmadı bile ben soyunuk girmedim diye sana soyun çıplak gir diyorum sen elbise ile sin dedi öpüp okşayarak soy ne olucak yani odunsun dedim bu sabah öpücük bekliyor istediğim biri gibi değilsin olsaydın öpücüğe bogulurdun öpücük yok diyip kovaladim
1 yılo zaman onu kelepçeleyip istediğini yapcaksn :D
00 Yorumla
1 yılTak krlepceyi vubrkrbci
15 Yorumla- 1 yıl
Giyinik baslayip opusme sirasinda asama asama soyunmak daha zevkli
- 1 yıl
Zit birine denk gdlmisdin bulumus senin gibi bi zevkli hatunu
Kendini sana biraksa
Soran1 yılÖyle oldu maalesef
- 1 yıl
Ellerini baglayip oyle sevis o uyrken
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılÖyle adamla ömür geçmez
02 Yorumla
Soran1 yıl9 aylik daha evliyim böyle kiyagetler giyip sevisme esnasında soyunmaya severim o ise tam tersi çıplak olucan yoksa dokunmaz fantezi kıyafeti varken
- 1 yıl
Çocukluğuna inin 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılAlıştıramazsın öyle erkeğe katlanmaya devam et yatakta
013 Yorumla
Soran1 yıl9 aylik daha evliyim böyle kiyagetler giyip sevisme esnasında soyunmaya severim o ise tam tersi çıplak olucan yoksa dokunmaz fantezi kıyafeti varken
Cevap sahibi1 yılZevksiz erkek benim karım olsa bir sürü kıyafet alır fantezi yaparım
Soran1 yılMesela akşam ben beyaz tenliyim kırmızı renk giydim gecelik hem popo tatafi dantelli gogus bölgesi ip geçişli ben sana çıplak gir yatağa diyorum sen giyiyorsun diyor ve bilerek soyunmaya ilişki sırasında napicak diye ve hiç vücuda dokunmadı gir çık a döndü ilişki ben soyunmuş olsam dokunur bende sen çıkart ne olucak öpüp okşayarak ne varki dedim odunsun dedim
Cevap sahibi1 yılHarika bi kadınsın yazdıklarınla bi an seni hayal ettim o kıyafetlerle yatağımda ben onları deli gibi sevişirken yırtıp parçalardım o an off
Cevap sahibi1 yılSana zevksiz olmayan bi erkek lazım
Soran1 yılAdam anlamıyor beni bu sabahta sekste böyle davranıp öpücük bekliyor istediğim gibi birisi değilsin olsaydın öpücüğü boğulur dun git diyip kovaladim
Soran1 yılMutsuz ediyor beni
Cevap sahibi1 yılSeni mutlu edicek erkekler var sende onlara yönel benim karım olsaydın mesela sabaha kadar hangi fanteziyi istersen yapardık
Soran1 yılHamile olmasaydım yönelirdim başardım bile erken hamile kaldım
Cevap sahibi1 yılHamileyken bile becermemiştir o m4l seni
Cevap sahibi1 yılKeşke benim karım olsaydın senin gibi birine doyum olmaz
Soran1 yılİnsanlar yanlış kişilere düşüyor
Cevap sahibi1 yılEvet konuşmak istermisin
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. fiziğin harikaysa
ne ala
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle görmüştür o tür filimler izlet.
00 Yorumla
1 yılİtici partner tipi, ben uzun uzun sevişmek isterim
00 Yorumla
1 yılOnunla film izlediniz mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKarakteri öyle demek ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdam tak fişi bitir işi. Keyifsiz
04 Yorumla
Soran1 yılMesela akşam çıplak ol dedi bende bilerek gecelik giydim ben beyaz tenliyim kırmızı popo tarifi dantelli gogus kısmı ip geçişli tasli dokunmadı bile ben soyunuk girmedim diye sana soyun çıplak gir diyorum sen elbise ile sin dedi öpüp okşayarak soy ne olucak yani odunsun dedim bu sabah öpücük bekliyor istediğim biri gibi değilsin olsaydın öpücüğe bogulurdun öpücük yok diyip kovaladim aynen çok keyifsiz zevksiz
Cevap sahibi1 yılYani adam fantezilerden bihaber. Allah bilir pozisyon falanda yoktur, dümdüz misyoner ya da hep foggy. Sevişmeden vs
Soran1 yılEvet hep aynı pozisyon istiyor başka yok
Cevap sahibi1 yılSana yazık valla. Ne diyim. İnsanın içi başka şeyler de istiyor. Hep aynı sıkıcı. Ne kadar uzun ve orgazm edici olsa da
Ben olsam parçalardım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOdun gelmiş odun gider o
00 Yorumla
1 yılÇok saçma gözün nasıl dışarı kaçmıyor?
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok şanssızsın
00 Yorumla
1 yılİşin zor
00 YorumlaSende istediğini yap ama zamanla ister meraklanmq
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıloneymış
00 Yorumla Bencil
00 YorumlaYalıyor mu bari
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç aylık evlisin yaşlar kaççç
02 Yorumla
Soran1 yılBen 24 o 33 9 aylik evliyim Mesela akşam çıplak ol dedi bende bilerek gecelik giydim ben beyaz tenliyim kırmızı popo tarifi dantelli gogus kısmı ip geçişli tasli dokunmadı bile ben soyunuk girmedim diye sana soyun çıplak gir diyorum sen elbise ile sin dedi öpüp okşayarak soy ne olucak yani odunsun dedim bu sabah öpücük bekliyor istediğim biri gibi değilsin olsaydın öpücüğe bogulurdun öpücük yok diyip kovaladim
Cevap sahibi1 yılKocan odunmuş bas geç heralde tek bildiği kendin soyacaksın her yeriyle ilgileneceksin iki üç posta atacaksın daha çok gençsiniz bu ne yaşlılar gibiiii
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çokkk odun buu
00 YorumlaÇok sinir bozucu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yıllık evlisin
05 Yorumla
Soran1 yıl9 aylik daha böyle kiyagetler giyip sevisme esnasında soyunmaya severim o ise tam tersi çıplak olucan yoksa dokunmaz fantezi kıyafeti varken
Cevap sahibi1 yılGaripmis peki hayal kurmayı seven biri misin
Cevap sahibi1 yılGerçek mi bu çok ilginç gerçekten
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendiği ismim kivanç merak ettim seni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım