Ben normal hayatta da utangaç biriyim sevgilim de utangaç olunca çok tatlı oluyorsun diyip seviyor ama iş cinsellige gelince yine utanıyorum bagırmak istiyorum ama utanıyorum rahat hareket edemiyorum ah bi etsem neler yapıcam yardımcı olabilecek var mı utanma konusunda çünkü beni aetık yordu zarar vermeye bile başladı
Güncellemeler
1 yıl
Olm m@l mısınız siz konuşmak istemiyorum hiç birinizle abaza orduları soru sorulmaya bile gelmiyo
Asıl mal olan sensin. Hangi adam yüzünü, gözlerini, elini, endamını görmediği, adını bile bilmediği birine cinsel bir şeyler hissedecek te sen bunu bir abazalık olarak göreceksin. Ahlak ve edepten yoksun isen bu senin sorunun. Sorunu olan sensin, bizler değil. Konuşmak isteyip, istememen de hiç birimizin umrunda değil. Demek ki mallık kanında var senin. Her önüne geleni abaza, manyak olarak fişleyeceğine, önce aynada ki yüzünle bir yüzleş, ben neyin kafasını yaşıyorum de. Ne oldu da siz kız ve kadınlar bu kadar edepsiz, saldırgan, ön yargılı ve basit oldunuz. ama her yer de sizleri uyarmıştım. Aşka inanmayan, paradan başka şeylere bakmayanların sonu bu olur demiştim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Anladım cinsellikre utangaçsin da ne yapamiyon neye cesaret edemiyon yapasın neyden cekinin biraz açık konuşabilirmin
Benim gibi olgun ve tecrübeli erkekle vakit geçirmen gerek. Sonrasında çığlıklarını istediğin kadar atacaksındır
tmda böyle olduğunu bılıyorsun ve okadarı herseyı yaşayana kadar utanmıyorsan bundan sonra nekaldıkı saldır
Adamla her şeyi yaşarken sorun yok tek inlemekte mi utangaçlık? Bu ne saçma şey :D
Bunu yenmek için sık sık konuşmak gerek konuşmak istersen o duyguyu yemene yardımcı olurum
Elbette çözüm yolları var, tavsiyelerim de bir çok. Konuşalım mı?
Asıl mal olan sensin. Hangi adam yüzünü, gözlerini, elini, endamını görmediği, adını bile bilmediği birine cinsel bir şeyler hissedecek te sen bunu bir abazalık olarak göreceksin. Ahlak ve edepten yoksun isen bu senin sorunun. Sorunu olan sensin, bizler değil. Konuşmak isteyip, istememen de hiç birimizin umrunda değil. Demek ki mallık kanında var senin. Her önüne geleni abaza, manyak olarak fişleyeceğine, önce aynada ki yüzünle bir yüzleş, ben neyin kafasını yaşıyorum de. Ne oldu da siz kız ve kadınlar bu kadar edepsiz, saldırgan, ön yargılı ve basit oldunuz. ama her yer de sizleri uyarmıştım. Aşka inanmayan, paradan başka şeylere bakmayanların sonu bu olur demiştim...
Biz erkekler konu cinsellik olunca arsızlaşan kadın severiz benden söylemesi
Bu olayı 30 dan sonra cozdugunuze eminim ama kanitlayamam🤣
@Jeweell okadar emin olma kiminle konuştuğunu bilsen bu söylediğinden utanacağına eminim ama kanıtlayamam😂
Sabancı'nın çocuğu sanki bana 😂😂😂😂
@Jeweell herşeyin para olduğunumu düşünüyosun ozman seninle paran için olurlar neyse tanışmak istiyosan yaz
Surda bir espri yaptik
Bence herşeyin para olduğunu düşünen bir kadınin karşında olduğunu düşünüyorsan tanışmaya davet etme zinhar seni ziker 😉🤗
@Jeweell sadece sordum öyle bir düşüncen varsa zaten yazma, ayrıca ben istemedikçe kimse beni zikmez😉
Bak şimdi oldu 😉
@Jeweell buna sevindim
😉
@Jeweell yazacakmısın göz kırpmaya devammı😂
Uzak dur bence aklınla oynarım
@Jeweell karşılıklı oyun olacaksa sorun yok
onun seninle alakası yok sonuçta duşa çığlak giriyorsun :) partnerin sana güven veremiyor
Hayır duşa cıplak girmiyorum utanıyorum
Utanmak iyidir ahlaklı olduğunu gösterir, imanlı oldupunu gösterir. Sakın evlilik öncesi günaha girme
Hayalindeki şeyleri yapmak istiyorsun dur ama cekiniyorsun inlemek güzel bişey inle sesin göğe yukselsin
Valla bı adamı çok sev aşık ol tutku duy adamda deli gibi seni istesin bak bakalım utanma kalıyor mu
Böyle birini bi ben bulamadım sanırım
Burada konuşacak bir şey değil istersen konuşabiliriz
Neden
@Nephthys035 burada nasıl anlatacaksın
@Nephthys035 neden sana yazayım
Bana yazma
Bunların ikiside erkek
@Gezginn34566 kesinlikle :))
Utanmak gayet normal bir duygu... Eğer ki evli isen ses yalıtımı yaptırabilirsin...
Çünkü utanılacak işler bu yatak işleri 😜🤪😜🤪
başlayınca akıl amaz fanteziler yaparsın inan
Kendi cinslerinden utanır mısın o konuda
Evet yine utanırım
Sende öyle o zaman
Cinsiyet erkek mi bayanmi
Çok utan o kadar utan ki yapma
Kafa yapını degistircen öncelikle
Asko kaç yıldır sevgilisiniz
3
Gözlerini kapat bağır
Yapmak istediğinden emin misin önce ona karar ver