1 yılKimseyle ilgilenmeyip sadece kendin ile ilgilenerek kendin için yaşa yani hayatı insanları da fazla ciddiye alma belli ki sıcak kanlı samimi birisin ve buda genel olarak kaybetmene neden olmuş
023 Yorumla
Soran1 yılÖnceden sınır koyamadım verdim her şeyi dediler şimdi vermiyorum bu zorlarına gidiyor
- 1 yıl
Hee gider tabi bu şey oluyor istediğini şey zaten belli ve bir kaç kere olunca her şey harika olmazsa kişilikler hemen değişiyor 😂 sana gerçekten değer veren biri ya da birileri değilmiş demek ki kendi çıkarları için olan sahte bir arkadaşlık çıkart hayatından düşünme bile
Soran1 yılYok hiçbir zaman harika olmadı. Ben hiç bir zaman insanlara yaranamadım ne yaparsam yapayım
Soran1 yılHep beni kötülediler
- 1 yıl
Zaten senin için değil sen verdiğin şey neyse artık işte bu onlar için harikaydı istediklerini alıp onlar mutlu ama senin duygularını düşünen olmadı
Yaranamama konusunda bende aynıyım o yüzden herkesten uzaklaştım hissizleştim pek ciddiye almıyorum artık söylenen sözleri her şey yalandan ibaret - 1 yıl
Ama senin yaşadığın tam olarak neyse cinsel yaşam ile bağlantısı ne ki onu anlamadım baya duygusal olarak konuşuyorsun
Soran1 yılBen sana onlar hiçbir zaman harika değildi diyorum hep beni zorbaladılar cinsellik yaşasalar da beni zorbaladılar anlatamıyorum galiba
Soran1 yılKonu cinselliği de içeriyor çünkü
- 1 yıl
Acımasız ol ki acımasınlar sanada acımamışlar o zaman ne diyeyim ki harika olmasını mı istiyorsun ne olmak istiyorsun üzülme hadi ordan et ya öyle insanları da silersin geçersin ne bilem yaşadığın şeyleri şimdi
Soran1 yılHep vicdanımdan kaybettim zaten bana kazık atan insanlara bile merhamet ediyorum acımamak lazım işte
- 1 yıl
Evet bence seni doğru anladım ama ben bunu tam olarak doğru ifade edemedim sanırım
Cinselliğin vicdanı olmaz ki bunu isteyerek yapıyorsan bu benim düşüncem tabi ama her seferinde aynı hata tekrar ediyorsa sorunu kendinde aramalısın farkındasın zaten de çözümü en kısa zamanda bulmalısın
Soran1 yılTek cinsellik değil konu neyse. Cinselliğin zaten benim hatam olduğunu biliyorum yapmamalıydım izin vermemeliydim o ayrı konu.
- 1 yıl
İşte konunun tek cinsellik olmadığını anladığım için başta cinsellik ne alaka diye sordum ama oda varmış işin içinde cinsellikten daha çok senin iyimser olup karşı tarafı düşünüyor olman onu mutlu etmek için
Soran1 yılBilmiyorum sonuç olarak her türlü siikilmişim artık yaşasam ne olur.
- 1 yıl
Uzun konular üzerinde çok konuşulur ben mantık çerçevesinde düşünen biriyim son zamanlarda mantıklı gelmeyen hiç birşeyi yapmıyorum ayyy kendimi yaşam koçu hissettim valla 😂
- 1 yıl
Ne alaka niye öyle diyorsun yaşasam ne olur demek ne sen psikolojini bozmuşsun ama olmaz böyle
Soran1 yılTamam iyi geceler
- 1 yıl
🤷🏻♂️ daha fazla yardımcı olmak isterdim ama ne gelir elimden ya da benim dediklerimi ne kadar ciddiye alırsın da hayatında uygularsın konuşmak dertleşmek istediğin zaman eğer istersen yazabilirsin.
Bir amaç peşinde değilim bunu da yanlış anlama iyi hissetmeni sağlayabilmek için yani işte
En iyi gecelerrrr Allah'a emanet 🌹
Soran1 yılSadece ben bozmadım psikolojimi. İnsanların da etkisi oldu
- 1 yıl
Zaten insanlar tarafından kaynaklı oluyor psikolojinin bozulması aksi takdirde zihinsel engelli olman gerekiyor
Soran1 yıl😂😂😂 ne alaka? Psikolojisi bozulan her kişi zihinsel engelli mi oluyor
- 1 yıl
Anlamamışsın ki ama dediğimi 🤦😄
- 1 yıl
Bu yaşadığın şey insanlar tarafından oldu buda psikolojini bozu ister istemez yani psikoloji o takıldığın karaktersiz insanlar yüzünden bozuluyor hiç insanlarla işin olmamış olsaydı bozulmazdı 😄 onu demek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
1 yılVer gitsin boş ver bunca zamandan sonra degissen ne olur , degismesen ne olur. Zaten bu durumdan gercekten rahatsiz olsan kendi icinden gelir ve kimseye sormadan kendin icgudusel olarak degisirsin.
023 Yorumla
Soran1 yılVermiyorum kudur
Soran1 yılDaha yaşım 27 şeref yoksunu
- 1 yıl
Banane vermezsen, verme ben neden kudurayim. Senin değil mi sonucta , kurusun gitsin hıh 😒
- 1 yıl
Seref yoksunluguyla ne alakasi var kendin yazmissin , yattim kalktim onume gelenle , siklet farkim var dedi cocuk bana diye.
Soran1 yılBir kere veren hep yapacak diye bir kural yok
- 1 yıl
Bir kere vermemissin sende yani , kaldiki ben seni yadirgamadim farkindaysan , millete sinirlenip hincini benden cikartma. Bu sekilde yasamaya alismissin kendinle barisik ol , degismek istiyorsan degisim , tecrubeyle hayatta kendine verdigin deger ile zaten kendi icinden gelir. Daha samimi bir örnek istiyorsan haftada 2-3 insanla oldugum zamanda oldu 2.5 sene hayatima kimseyi almadigim zamanda oldu. Hayat böyle sürekli değişip , devam ediyorsun.
Soran1 yıl"bir kere vermemişsin sen de" bu söz benim için yeterli. Gerisini okumaya gerek yok. Ha yaptığımın zaten farkındayım hatalarımın zaten farkındayım ne birileri gibi namuslu geçiniyorum ne de akıllı. Akıllı biri olsaydım bugün bu sözleri işitmezdim zaten
- 1 yıl
Okumazsan , okuma zaten isine geldigi yerden anlayacaksin ne yazarsam yazayim.
Soran1 yılBir de yadırgamadım diyor ahahaha hayatım zaten senin gibi yadırgayan yargılayan insanların laflarını işitmekle geçti yargılasan ne olur
- 1 yıl
Iyimisin sen , yadirgamadim diyorum hala hayatim seningibi yadirgayan insanlari dinlemekle gecti diyorsun. Kendim zaten senin gibi ayni haltlari yedim umursamiyorum sende umursama diyorum. Bos beles konusuyorsun hala.
Soran1 yılSen erkeksin tabi umursamazsın. Sana göre hava hoş mantığa bak
Soran1 yılSanki aynı naneyi yiyen erkek yargılamıyor. Aynı naneyi yiyen erkekler de beni oroospu diye yargıladı
- 1 yıl
Ne yaparsan yap , ağır olmak istiyorsan oturursun oturdugun yerde olur biter. Kendinle hesaplasmak istiyorsanda aynaya bak otur hesaplas yazik ettiysen, yazik ettim de. Ne yapayim sana yaptiklarin icin yalandan yere aciyayim , ya da millet gibi manipule edip faydalanmak icin yalakalikmi yapayim.
- 1 yıl
Hayir yadirgamiyorum , gecmisin gecmistir. Uzgunsen farkli bir yol cizersin olur biter.
Soran1 yılBir kere yapan kurtulamaz toplum bile rahat vermez insanlar hep konuşur kafa siiikeer
- 1 yıl
Git taşın şehir değistir o zaman , kendi gecmisindende bahsetme kimseye , temiz bir sayfayla hayatina yeniden başla.
- 1 yıl
Cok derdin tasan olursada al sana seni yadirgamayacak arkadas istedigin zaman yazabilirsin. Yatiyorum ben simdi gec oldu sende bosuna kasıp boğma kendini. Bu arada sinirlenince yasinida soyledin sjsjsj
Soran1 yılAkrabalarım annem yetiyor bunlar varken dışarda düşman aramaya gerek yok. İyi geceler
- 1 yıl
Hadi bakim somurtup , atarlanma surekli , arada gulumse kendine gel.
Soran1 yılYapamıyorum yaşama sevincim öldü
- 1 yıl
Hayat , sürekli önüne yeni şeyler getirecek , üzme kendini.
Soran1 yılLan böyle yaşayamam artık acı çekmekten yoruldum
- 1 yıl
Baska neler oldu paylasmak istersen dinlerim seni
Naif değil Hafif yazdığına göre Kilo olarak sormuşsun.
Düzenli yiyerek az ve sık öğünler ile ağır bir kadın olabilirsin030 Yorumla
Soran1 yılHafif yani basit
Soran1 yılOk.
- 1 yıl
Ya Naif ya nazik, ya da Zayıf yapı da olduğunu yani Karakterik bir zaafiyetini böyle bir cümle ile belli edilmez. Böyle cümle kurmayı derhal bırak.
İletişim kurmak için Önce Temel sıfatları doğru cümleler için de kulanmaya başlıyorsun.
Kendini bu şekil de karakterik olarak değil Fiziksel olarak anlatmışsın.
Hafif bir Kadınım değilim Naif, Nazik, Zayıf veyahut saf gibi terimler kulandıktan sonra Nasıl Ağır başlı , insan sarrafı olabileceğini sora bilirdin
Soran1 yılZayıf değil hafif. Yani kolay ulaşılır kolay lokma
Soran1 yılBilerek anlamamazlığa veriyorsun ne dediğim gayet açık
Soran1 yılÖnceden böyle değildi işte. Çok kolay elde edildim öncesinde. Hatta bir erkek beni elde ettiği için çok ucuza gittin dedi
Soran1 yılTamam
Soran1 yılAllah a havale ediyorum beni bugüne kadar yargılayan kim varsa Allah a havale ediyorum
Soran1 yılSen kimsin ha sen kimsin de beni yargılıyorsun? Sen zavallı bir kulsun beni anca Allah yargılar daha fazla yazıp da beni tahrik etme yoksa yazdıklarını yönetime şikayet ederim
Soran1 yılEvet hafif biriydim yoksa senin kalitesiz karaktersiz insanlar şu an bu sözleri söyleyemezdi ben zaten hatamın farkındayım ısrarla yüzüme vurmanıza gerek yok.
Soran1 yılTipe bak 😂😂 ne oldu kendin yapamadın diye mi zoruna gitti de bu kadar kudurdun? Şeytan senin gibiler
Soran1 yılYapamıyorsun benim gibi bir kadın bulamıyorsun diye bu kadar kudurup can yakmaya çalışıyorsun bir de ısrarla konuşmaya çalışıyorsun hadi defol burdan
Soran1 yılSen beni nerden tanıyorsun da hakkımda böyle konuşabiliyorsun? İnşallah sizin gibi önyargılı art niyetli insanlar bir savcı bir polis olmaz yoksa çok insanın canını yakarsınız
- 1 yıl
Cenab-ı Hâkkın Yarattığı en aşağılık mahlûk olmayı nasıl başardın da Bir de öyle olduğun için Gurur ve kibir ile Hakaret ediyorsun.
Yazık Sana Hakk'ımı helal etmiyorum dilerim ki Bunca Âlem ı yaradan Kalpler ı gönülleri bilen Uğruna Yalnızlığı yazdığı kadare boyun eğmek den şeref duyduğum Allah'ım Senin gıbı Mahlûk attan beni uzak eylesin 🤲
Soran1 yılGünah işlediğim için mi en aşağılık insan oldum? Beni günahımla kınayıp yargıladığın için beni kışkırtıp öfkelendirip de o hakaretleri söylememe neden olduğun için asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum. Ben zaten herkesten uzağım. Bir daha yorum falan yapmayın
Soran1 yılSiz insanların canını yakarken özelikle üstüne gelip tahrik ederken bir problem yok. Biz yapınca şeytan mahluk oluyoruz nedense. Sana mı kalmış insanlara ahlakçılık yapmak günahlarını hatalarına yüzüne vurmak. Kendi işine hayatına bak
Soran1 yılSenin benim üzerinde ne hakkın var da konuşuyorsun. Hala hakaret ediyorsun utanmadan arlanmadan. Can sıkmaya çalıştın karşılığında ben de senin canını sıktım. Kısasa kısas. Masum biri değilsin mazlum biri değilsin sen de herkes kadar şeytansın Allah sen ve senin gibileri ıslah etsin amin.
- 1 yıl
Paranoyak mısınız siz?
Ne dediğinizin farkın da olamdan hâlâ bana iftira atma Hakk'ına nasıl sâhip oluyorsunuz pardon da siz tanımadığınız insanlara karşı O'nların her yazdığı kelime ye ki bu sosyal bir mecra da iftira atıp türlü türlü laf cambazlığı ile cevap vermeye çok alışmısınız. Cidden de mânâ ve idrak zafiyeti konusun da Bu tavrınıza diyecek sözüm yok. Lütfen Muhattabım olmayın!!!
☝☝☝
Biri nin sana kötü bir şey yazdığına emin ise bu metni kullan Allah islah etsin.
Bir daha abuk subuk bilip bilmeden yazma. Söz gümüş ise sükut altındır.!!
Hadi iyi günler
Soran1 yılBeni yargılama hakkına sahip değilsin beni ancak yukarıdaki yargılar. Yalandan iftira attığımı öne sürüp de bana iftira atan da kendinsin. Seninle hiçbir şekilde işim olmaz bu yüzden de iftira gibi bir durum zaten söz konusu olamaz. Yalandan algı yaratma. Ne iftirası atacağım sana? Tanımadığım biri olarak gizli soruma gelmiş özelim hakkında konuşuyorsun haddine düşmüş gibi. Yürü git
Soran1 yılGüle güle
Soran1 yılSen de
Soran1 yıl👋👊
1 yılOnu diyen yanlış demiş sana sende yanlış düşünüyorsun hafif ne demek ya düşünme öyle ergenlere inanıpta
05 Yorumla
Soran1 yılBen yakışıklı ve bakirim yapmam dedi
- 1 yıl
Sen bana *zel den döner misin
Soran1 yılHayır
Soran1 yılAma yorumunu şikayet edebilirim
- 1 yıl
Tabikide edebilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. boş ver sen mutlu olmaya bak önemli olan bu amasyada
02 Yorumla
Soran1 yılAmasya ne alaka? Her soruya aynı tarz yorumu yapıyorsun. Bir sorunlu daha
İnsanları tersle herkese yüz verme ama buna benden başlama 😂
014 Yorumla
Soran1 yılTersleyince de sınırlı ve gergin diyorlar
Soran1 yılSinirli ve gergin diyorlar
Soran1 yılBana saygı duymalarını nasıl sağlarım? Verince kimse saygı duymadı
Soran1 yılÇoğu kişi evlenmeden veren kızı basit görüyor
Soran1 yılO kafaya sahip olan kişiler evlenmiyor sanki. Bir tek biz evlenemiyoruz yuva sahibi olamıyoruz çünkü yanlış yaptım çünkü kız olarak doğdum bu kadar açık
Soran1 yılTamam ben saçma düşünüyorum iyi geceler sana
1 yılPeki çocuk bunu diyince cevap verdin mi karşılık olarak
09 Yorumla
Soran1 yılSustum çünkü haklı
- 1 yıl
Neden hakli
- 1 yıl
Özel hayatın onu nasıl ilgilendiriyor
Soran1 yılBen de pişmanım
- 1 yıl
Canım benim pişman olmak ayrı bir şey ama bu konuda başkasının yorum yapması ahlaksızlık
Soran1 yılburada soru sordum o da yorum yaptı
- 1 yıl
Sorun neydi
Soran1 yılYaşadıklarımla ilgiliydi işte boş ver
- 1 yıl
Anladım peki iyi geceler
Gizli Üye(25-29)1 yılŞeye çok güldüm yaş sorularina cevap verilmicektir demişsin ya resmi bir evrak gibi sanki ,☺️😅
08 Yorumla
Soran1 yılBıktım artık çünkü bıktım. Senelerdir aynı haltlar. Soru soruyorsun yaş kaç, ne oldu bilmem ne. Soruya cevap vermek soru soruyorlar. Ben soruma cevap istiyorum. Millet avlanmaya geliyor
Soran1 yılSoruya cevap vermek yerine soru soruyorlar
Cevap sahibi1 yılGüncellemeler ne öyle kim sıktı canını boyke
Soran1 yılBir kişiden ibaret değil hayatım hep zordu hep zorbalık gördüm hep zorluklarla mücadele ettim. Bu yaşa kadar nasıl geldim ona şaşırıyorum
Cevap sahibi1 yılDerdin büyük belli anlatsan dinlerim
Soran1 yılYok sağol hemen hemen herkes aynı şeyi söylemiş ama oturup da hayatımı yazamam. Hayatımı yaşadıklarımı yazsam roman olur
Cevap sahibi1 yılEee ne diyeyimki tamam belliki sikintilarin var rahatlarsın diye dedim anlatsan acilirsin ya ondan yani yok dersen bişey diyemem ki burada olmaz dersende şeyden cikabilirim
Cevap sahibi1 yılNasilsi
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılSjsjsjs o konustugun çocuk ben olabilirim
01 Yorumla
Soran1 yılİstenmiyorsun ikile
O karakter meselesidir değişmez.
01 Yorumla
Soran1 yılKarakterim böyle olsa devam ederdim karşı çıkmazdım ben o erkeklere bile baş kaldırdım. Kimse benimle oynayamaz
1 yılGerçek bir erkek ile değişirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHangi konuda ağır olmak istiyorsun
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru dedin aciz olan kötü sözlerle kendinin karakterini ortaya çıkartır
1 yılOlgun insanlarla takıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHafif kadın ne demek ağır nedemek
036 Yorumla
Soran1 yılAç Googledan bak
Cevap sahibi1 yılSenden ağır kadın olmaz bu cevabınla, nezaketli ol ilk önce
Soran1 yılSenin gibi yalancı değilim en azından. Konuyu anladığın halde anlamamazlığa vermişsin
Cevap sahibi1 yılBir burada yalancılık yok kime göre neye göre olup değişen bir konu bu ben senin ne düşündüğünü merak ettim vereceğin cevaba göre yorum yapacaktım, hiç aklıma bile gelmedi bahsettiğin konu
Soran1 yılHımm hafif derken basit kadın demek. Kolay ulaşılır basit adı üstünde. Toplumun dediği gibi.
Cevap sahibi1 yılKolay kolay kimseye ulaşılmaz bu bir , basit kadın yoktur kendini buna inandiran bir karakter vardir bu iki , üç toplum ilk önce kendine baksın yediği yemediği kapraklık yok ilk önce kendi kapısını süpürsünler.
Soran1 yılBana kolay ulaştılar geçmişte. Ben kendimi koruyamadım sınır koyamadım dürtü eksikliği vardı galiba emin değilim ama yapamadım işte. Size kendini ağırdan satan kadınlar denk gelmiş hep. Bu yüzden inanmak istemiyorsunuz bence. Ayrıca bizim toplum hiç bir zaman kendine bakmaz hep namuslu geçinir.
Cevap sahibi1 yılBen seni burada yargılamadım, ayrıca hiç bir kadınla da işim olmadı. Ağırı kolayı yok bu işin, dürtü eksikliği diyorsun geçmişle muhakkak bir problem var.
Cevap sahibi1 yılOrdamisin
Soran1 yılÖyle zaten. Her şeyi batırdım hayatımı mahvettim
Soran1 yılGeçmişi aşamıyorum zaten
Cevap sahibi1 yılYine senin elinde düzeltmek
Soran1 yılBazı şeylerin telafisi yok maalesef
Cevap sahibi1 yılAile mi
Soran1 yılYok sadece aile olsaydı keşke. Bu kadar sendelemezdim
Cevap sahibi1 yılSendeledin ama o güç sende muhakkak vardır ayağa kalkabilirsin.
Soran1 yılKorkuyorum
Cevap sahibi1 yılKorku normal, azıcık cesaret
Cevap sahibi1 yılGittin mi
Soran1 yılYok burdayım arada siteden çıkıyorum ne oldu ki
Cevap sahibi1 yılSohbet bitti sandım
Soran1 yılSürsün mü 😂😂
Cevap sahibi1 yılİstemezsen anlarım
Soran1 yılSorunlu ve mutsuz biriyim zaten seni de boğarım boş ver
Cevap sahibi1 yılEeee sorun mutsuz bu devirde herkes de var bahanen bumu yani
Cevap sahibi1 yılAl mektuplarını ver mektuplarımı oldu hemi 🥺
Cevap sahibi1 yılKesin gittin yani
Soran1 yıl😉😉😉
Soran1 yılAmacın ne senin
Cevap sahibi1 yılNe demek amacın ne sohbet ediyoz işte
Soran1 yılboş ver ne dediğimi bilmiyorum bazen
Cevap sahibi1 yılNe ediyosun
Cevap sahibi1 yılÇevrem deli zaten bi akilli yok sen de delisin madem 😂😂 sohbet olur
Soran1 yılNe sohbet edeceğiz ki
Cevap sahibi1 yılDüzgün sohbet edemezmiyiz
Cevap sahibi1 yılArkadaşim neredesin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kiminle ne yaşadığın seni ilgilendirir
00 Yorumla
1 yılOlamazsın
04 Yorumla
Soran1 yılOldum bile ağla
- 1 yıl
Nasıl mutluysan öyle ol
Soran1 yılSende
- 1 yıl
Merci
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKilo alarak.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne