Cinsel Yaşam Vajinam çok kapalı görünüyor, bu erkekler için rahatsız edici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yani biraz etli ve tam gözükmüyor duz şekilde kapalı gibi görünüyor benimki. Güncellemeler+1 yıl Dün manit baya y@l@di Vajinam çok kapalı görünüyor, bu erkekler için rahatsız edici mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
bitterçikolatax Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı. Normal bence zaten zamanla hafif yarı açık hale gelir 0 3 Yorumla bitterçikolatax +1 yıl O kadar mı sadece yaladı mı Yorumla Soran +1 yıl Önce parmakladi ıslandım yalamaya başladı durduramadım çığlık attım kafasını sıkıştırdım sonra onunkini yaladım 69 yaptık beni yatağa fırlatıp direkt içime girdi çok islanmistim bayıldım zevkten Yorumla bitterçikolatax +1 yıl Durduramadım mı 😅 neden durduruyorsun ki bırak yalasın işte 💦 💦 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Yalar her erkek gibi ama kapalı derken ne demek istedin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl dudakları içe doğru mu kapalı?rahatsız edici olup olmadığına görmeden karar vermek zor, örnek fotoğraf vs. olsa. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bence daha iyi sarkma yapsa büyük dudaklı olsa daha kötü bence böyle çok iyi maşallah 🍑🍑 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eeee beğendi mi Yorumla Soran +1 yıl Beğendi baya yaladı sonra onunkini yaladım 69 da yaptık zevkten kudurdum aşırı ıslandım içime kokledi bir anda gir çık yaptı kökleyip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zevk aldığın çok belli dediklerinden anlaşılıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet hala azginim o kadar azginim ki grup yapmsk istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl grup konusunda biraz yavaş ol da müsait misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tammmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Görmeden nasıl yorum yapalım ki? Ee sende zaten oranı çekip atmazsın neden boş sorular soruyorsunuz yaaa 🤦 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. fena degil dert etme 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tamam abla en dar seninki 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence güzel kafana takma 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Partnerin aralayıp açar onu canim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Benim icin degil amasyada 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Dar herkes sever 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Evet ben dudaklı seviyorum 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sence erkekler o esnada şeklini umursar mi 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umursadifini düşünüyorum Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Rahat olun siz kızlar bu konuda çok kasiyorsunuz ama görünüşünden çok kızların cenaze gibi uzanması daha çok üzüyor bizleri 😂 Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Bence en ideali 0 3 Yorumla modernsutcu +1 yıl Millet yalıyor abi Yorumla Soran +1 yıl Of hem de nasıl yaptı Yorumla modernsutcu +1 yıl İddiaya varım ben daha uzun yalardım Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Etlisi cook. seksi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla CAGRI16 +1 yıl Ben oyel seviyorum emmesi guzel oluuor Yorumla
Maxcom_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Benim de penis ucu gözükmüyor kızlar sorun eder mi 0 0 Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Bakmak lazım 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. ilginç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Normal bence zaten zamanla hafif yarı açık hale gelir
O kadar mı sadece yaladı mı
Önce parmakladi ıslandım yalamaya başladı durduramadım çığlık attım kafasını sıkıştırdım sonra onunkini yaladım 69 yaptık beni yatağa fırlatıp direkt içime girdi çok islanmistim bayıldım zevkten
Durduramadım mı 😅 neden durduruyorsun ki bırak yalasın işte 💦 💦
Yalar her erkek gibi ama kapalı derken ne demek istedin
dudakları içe doğru mu kapalı?
rahatsız edici olup olmadığına görmeden karar vermek zor, örnek fotoğraf vs. olsa.
bence daha iyi sarkma yapsa büyük dudaklı olsa daha kötü bence böyle çok iyi maşallah 🍑🍑
eeee beğendi mi
Beğendi baya yaladı sonra onunkini yaladım 69 da yaptık zevkten kudurdum aşırı ıslandım içime kokledi bir anda gir çık yaptı kökleyip
zevk aldığın çok belli dediklerinden anlaşılıyor
Evet hala azginim o kadar azginim ki grup yapmsk istiyorum
grup konusunda biraz yavaş ol da müsait misin
Evet
tammmmm
teşekkür ederim
Görmeden nasıl yorum yapalım ki? Ee sende zaten oranı çekip atmazsın neden boş sorular soruyorsunuz yaaa 🤦
İçine yavaş yavaş girdiğinde açılır merak etme o kadar.
Eğer sulanıyorsan çokça bu dert olmaz. Daha dar hissettirebilir
fena degil dert etme
Tamam abla en dar seninki
Bence güzel kafana takma
Partnerin aralayıp açar onu canim
Benim icin degil amasyada
En sevdiğim 😁 esrarengiz
Dar herkes sever
Evet ben dudaklı seviyorum
Sence erkekler o esnada şeklini umursar mi 😂
Umursadifini düşünüyorum
Rahat olun siz kızlar bu konuda çok kasiyorsunuz ama görünüşünden çok kızların cenaze gibi uzanması daha çok üzüyor bizleri 😂
Zevkle açarlar merak etme
Görmeden bir şey diyemem
dolgun yani ben severim
Gizemli
Bence en ideali
Millet yalıyor abi
Of hem de nasıl yaptı
İddiaya varım ben daha uzun yalardım
Etlisi cook. seksi
Neden ki
Ben oyel seviyorum emmesi guzel oluuor
yani kapali olmasi kötü görünüyor mu?