Sevgilim cinsel ilişki esnasında yüksek topuklu giymemi istiyor. Bu bir fetiş mi yoksa her erkeğin hoşuna gider mi?

Evet, daha çekici
Hayır, bence itici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim cinsel ilişki esnasında yüksek topuklu giymemi istiyor. Bu bir fetiş mi yoksa her erkeğin hoşuna gider mi?

Yani bir defa Ben sevgilimle ilişki yaşamam Ama zaten böyle bir durumda yani illaki topuklu ayakkabı giyecek diye eşim olan kişiyi zorlamam yani o kişinin bence gereksiz fantezilerinden bir tanesidir, ilişkide bu kadar fantezi varken burada kılmak bence mantıksız
Bu tamamen bir zevk meselesi. Yüksek topuklu ayakkabıya zaafı olan erkekler de var, yüksek topuklu çizmeye zaafı olan erkekler de var. Bundan etkilenmeyen erkekle de var.
Ben yüksek topuklu ayakkabının ve çizmenin kadını daha çekici yaptığını düşünen ama bunu yatağa taşımayı düşünmeyen biriyim.
Teşekkürler
Bence itici ya, bu arada senin ben başka bir sorunu görmüştüm de daha önce sana bir şey sormak istiyorum da gizliden çıksam özelden yazar mısın bana acaba?
İnce topuklu stilletto öyle evet
Cevap
21Cevap
Çıplaklık daha çok tahrik eder.. kıyafetle sevişilmez
Lan olm. Yanlışlıkla g.. tüne girer o topuklar. sonra yatakta iki bacı yatarsınız.
Filmlerin etkisinde kalmayın olm yaaa
Ben de seviyorum topuklu ayakkabı ya da başka benim ilgimin olduğu ayakkabı giyilsin isterim
Sevgilim veya eşim olsa ben de yüksek topuklu ayakkabı/stiletto giymesini isterim. Zira tarz olarak daha fazla çekicilik katıyor.
boyu kısa sanırım doggy de rahat geçirmek için istiyor olabilir
Topuklu daha dikkat çekici benim için deri olması daha önemli bide
Evet bende kız arkadaşımi düt topuklu giydiririm genelde
Bence ciplak olmasi daha iyi
Duruşuna göre olabilir evet
Brnce gereksiz amasyada
Evet tahrik edici aziyoruz çünkü
Çok po o izliyor ondandır
Saçma bence fazlasıyla
Hiç bir giysi kıyafet olmamalı bence!
Fetise girebilir.
sen çok başka bir kadınsın