Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi 20-25 yaşında baba parası yiyen p**cler gelip rollo tomossi denen o***pu çocuğunun çizdiği uydurmasyon grafiği ölümüne savunacak
Güncellemeler
+1 yıl
Dediklerimin hepsini bilimsel makaleler ile kanıtlarım. Baba gelip psikiyatride tedavi olun demeyin 30', li yaskarda erkeklerin zirve olmadığını söylemek ne zamandan beri psikiyatrik hastalık oldu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
değildir her insanın farklıdır. genetiğe beslenmeye göre
Robot 🤖 hoş geldin.
🤖
Ünlü erkelerin hayatını incele. Hepsi 30 yaşından sonra en kaliteli zamanlarını yaşamaya başlıyor
Kardeşim benim rahmetli amcam cast ajans sahibiydi bana anlatma. Ünlüler AP ayrı bir dünyada yaşıyor. Sektörde tanınırlar ortam yapmak eğer ünlü çocuğu değilsen taninmam zaman alıyor. Olay tabii menejere bağlı.20-28 yaşındaki erkeklerin başrol oynadığı dizide 20-30 yıllık tiyatrocular çeyrek paraya yan rol oynuyor bu arada haberin olsun. Ayrıca müzik dünyasını 20-30 yaş arasi ele geçirdi 2023'de Türkiye'de en çok kazanan müzisyenlerin 10 tanesinden 7 tanesi 20'li yaşlarda en çok kazananı 25 yaşındaki semicenk
Ayrıca ben maddi güçten mı bahsediyorum annesini sevdiğim fiziksel enerjiden bahsediyorum
Çoğu erkek kariyerini oturtmak, kadın erkek ilişkilerinde ilerlemek, maddi gücünü ideal seviyeye ulaştırmak için en az 30 yaşına ulaşması gerekiyor. Fiziksel enerjiyi bunlar olmadıktan sonra ne yapacaksın sporcu falan değilsen?
Ben 20'li yaşların başlarında hiç sevgilim olmadı o genç, enerjik dinamik zamanlarımi yaşayamadım bir kızla. Ağrıma gidiyor anladın mı i yok maddi gucmus ben kartladiktan sonra baba ilgi gösteren kızı ben istemiyorum. Hani ciduklugunu yaşayamamis insanlar özlem duyar ya çocukluğuna bende gençliğimi yaşayamadim o yüzden özlem duyuyorum gençliğime param için baba yanaşacak kadına ihtiyacım yok Benim. Şubatta terfi aldım maaşım arttı ama mutlu değilim
Kadınlar erken olgunlaşır erken yaşlanır ama erkekler geç olgunlaşır ve geç yaşlanır. O yüzden 30 oldun diye kadınlar kadar büyük bir değişim yaşamayacaksın merak etme. Ayrıca paran için yaklaşan kadınla, sana sevgi ve arzu duyan kadın arasında hala seçim yapabilirsin. 30 yaşında olunca illa beta erkek olacaksın diye bir şey yok
Ulan armut olasıca neden 30 yaşında kalp krizi geçiren, damarı yok o zaman. 30 yaşında erkeklerin damarı tıkanıyor aq.
Kardiyolog denilen isar askerlerinden bile dünyaya daha zarar veren meslek grubu var stent denilen p**lı t* rorist icadı ile insan kurtuluyor. 18-27 arasında bir insan asla damarı tıkanmaz.
30 yaş üstü babadan dünyaya gelen çocukları Allah en ağır en ıstıraplo hastalıkları versin okul yaşını bile göremeden yok olsunlar
Kal damar sağlığına neden bu kadar değiniyorum çünkü cinsel sağlık ibin iki önemli faktör var erkekte 1- testosteron 2-saglikli damar ve iyi kan dolaşımı ve bunlar 20-27 yaş arasında en iyidir
birader bi psikiyatriye git istersen saçmalamışsın baya , sen bozuksan millet ne yapsın mkf adfasdfasdfas
Ben bozuk değilim ben kendimden değil genel durumdan bahsediyorum. Kardeş kalp krizi riski grubunun başladığı, kılların beyazladigi,, prostatın büyüdüğü, kas kütlesinin azaldığı yaş nasıl zirve oluyor. Bunların hiçbirinin olmadığı vücudun yep yeni olduğu yaşlar şive değil yıkımın baskafigu 30'lar mı zirve
Yürü be kendsını durduk yere kadından üstün gören erkekler insan olduğunu unutmasın.
Teşekkür ederim. Niyetim erkekleri küçümsemek falan değil ama gerçek bu. 30 'lu yaşlarda damarlarda plaklasma oluşuyor erkeklerde kalp krizi için risk grubu başlıyor kadınlarda bu yaş 45. Regl olmak vücudu yenileyen bir şey. Kadınlara menpoza kadar Türkiye'de (48 yaş ortalama) kalp danar hastalıkları görülme riski çok düşük. 30 yaşındaki erkeklere çatır çatır stent takılıyor ama
Çok bilgilisiniz.
32 yaşındayım. Bu bahsettiğin aralık civarında erkek fiziksel olarak zirvededir evet.
He ya he agirmis killarinla mı
30 yaşından sonra damarlar plaklasiyor, kas ksybi başlıyor, dişler çürüyor, kıllar beyazliyor