Cinsel Yaşam Kucakta pozisyon ne ifade eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bir erkek niye en çok kucak pozisyonunu tercih eder? Güncellemeler1 yıl Erkek yüze ve memelere bakmak için tercih edğyomruş doğru mu? daha duygusal bir pozisyon değil işi o zaman Güncellemeler1 yıl yüz ve meme bakmak için kısaca doğru mu Kucakta pozisyon ne ifade eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sekste pozisyonlara çok da anlam yüklememek gerekir. Sonuçta zevk almak için yapılır. 0 0 Yorumla
nwilbunny Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl en güzel pozisyon bence heryerine erişebilmesi çok güzel 3 1 Yorumla Nicknameyokk 1 yıl Kesinlikle Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Erkekler kabul etmese de bira kadının baskın oluşu onları mutlu eder. Bu yüzden kucan buna uygundur 2 1 Yorumla İsmailhakk1 1 yıl Kucak en iyisi zatenn Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl geç boşalmak için, hem kızın yüzünü görüp öpüşebilir hem memelerini emebilir hemde içindeyken daha geç boşalıyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sadece yuze memeye bakmak icin değil, kadının vücudunu daha iyi hissedebildigi en guzel pozsiyonlardan biri 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. tamamen içinde olmak köküne kadar hissettirmek içi n 0 2 Yorumla Soran 1 yıl misyoner daha iyi değil mi beni daha çok hissediyorum mşstotnerde Yorumla johnrocco44 1 yıl misyonerde iyidir aynen ama kucakta tş. klara kadar girer Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Birleşmeyle sevişmeyi aynı anda yapabildiğimiz için güzel 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Şahsen hiç sevmediğim pozisyondur. Kontrol tamamen ben de olmalı 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben dogy tercih ediyorum genelde ama kucakta guzel sevisirken beceriyosun 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Ben en çok misyoner pozisyonunu tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Kadının gözlerindeki hazzı görmek ve göğüslerine hakim olmak erkeği cezbeder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ben yüzü bana dönük olduğu pozisyona bayılırım karşımdakinin yüz ifadesi hareketleri hoşuma gider 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet doğru ayrıca misyonerde olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğru ve etkileyici Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kucakta hakimiyet kadindadir aslında kadın daha rahattir 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tam kmklemek için en iyi posizyonlardan bi tanesi. Direk dibine kadar alır 0 1 Yorumla mceviz 1 yıl Doğru Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Duygu falan gelmez erkeğin aklına o an 0 0 Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% 1 yıl yuzyuze olmak icin ama erken bosalma kacinilmaz 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 1 yilin 365 gun 6 saat oldugunu 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bosalma amasyada 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Tam oturtmak için 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Üşengeç olduğu için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sekste pozisyonlara çok da anlam yüklememek gerekir. Sonuçta zevk almak için yapılır.
en güzel pozisyon bence heryerine erişebilmesi çok güzel
Kesinlikle
Erkekler kabul etmese de bira kadının baskın oluşu onları mutlu eder. Bu yüzden kucan buna uygundur
Kucak en iyisi zatenn
geç boşalmak için, hem kızın yüzünü görüp öpüşebilir hem memelerini emebilir hemde içindeyken daha geç boşalıyor
Sadece yuze memeye bakmak icin değil, kadının vücudunu daha iyi hissedebildigi en guzel pozsiyonlardan biri
tamamen içinde olmak köküne kadar hissettirmek içi n
misyoner daha iyi değil mi beni daha çok hissediyorum mşstotnerde
misyonerde iyidir aynen ama kucakta tş. klara kadar girer
Birleşmeyle sevişmeyi aynı anda yapabildiğimiz için güzel
Şahsen hiç sevmediğim pozisyondur. Kontrol tamamen ben de olmalı
Ben dogy tercih ediyorum genelde ama kucakta guzel sevisirken beceriyosun
Ben en çok misyoner pozisyonunu tercih ediyorum.
Kadının gözlerindeki hazzı görmek ve göğüslerine hakim olmak erkeği cezbeder
ben yüzü bana dönük olduğu pozisyona bayılırım karşımdakinin yüz ifadesi hareketleri hoşuma gider
Evet doğru ayrıca misyonerde olabilir
Doğru ve etkileyici
Kucakta hakimiyet kadindadir aslında kadın daha rahattir
Tam kmklemek için en iyi posizyonlardan bi tanesi. Direk dibine kadar alır
Doğru
Duygu falan gelmez erkeğin aklına o an
yuzyuze olmak icin ama erken bosalma kacinilmaz
memelerini görmek istiyor
1 yilin 365 gun 6 saat oldugunu
hissiyat farkı diyelim
Herkes de makine😂
Bosalma amasyada