Cinsel Yaşam Şehveti fazla hissetmem normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Şehvet duygusunu vulvada vajinada zayıf hissediyorum ama anüste çok güçlü hissediyorum normal mi? Şehveti fazla hissetmem normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Anüste daha kuvvetli hissetmen pek normal değil bence. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal oral yolla oralar tahrik edilip sonrası malum ilişki ile iyice zevki doruklara cikartiriz 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Anal seks ya da anal mastürbasyon yapabilirsin o halde 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normaldir 2 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hissettiğin yerden dene.. 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Delik daha hassas demekki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anüs mü Yorumla okan4343 1 yıl hıhı g. t deliği Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% 1 yıl İlgincmis 0 5 Yorumla Laubali10 1 yıl Cok deneyimledinmi peki Yorumla Soran 1 yıl Hayır çok deneyimim yok Yorumla Laubali10 1 yıl Anusten giince bosaliyormusun peki Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum. vajinam ıslanıyor biraz. Yeni keşfediyorum cinselliğimi normal mi bilmiyorum Yorumla Laubali10 1 yıl Vajinadan yaptinmi daha once Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal amasyada 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Anüste daha kuvvetli hissetmen pek normal değil bence.
Normal oral yolla oralar tahrik edilip sonrası malum ilişki ile iyice zevki doruklara cikartiriz
Anal seks ya da anal mastürbasyon yapabilirsin o halde
Normal değil partner değiştir
Bu yüzden senin gibi olanlar anal seviyor.
An*l mı seviyorsun yanii
normaldir
Hissettiğin yerden dene..
Delik daha hassas demekki
Anüs mü
hıhı g. t deliği
İlgincmis
Cok deneyimledinmi peki
Hayır çok deneyimim yok
Anusten giince bosaliyormusun peki
Bilmiyorum. vajinam ıslanıyor biraz. Yeni keşfediyorum cinselliğimi normal mi bilmiyorum
Vajinadan yaptinmi daha once
Normal amasyada
Değil
Burada çok ilginç bir nokta var
Anormalsin bence sağlıksız