Saçma sapan yazacak olanlar yazmasın. Öncelikle evliyim 6 aylık gebeyim eşimde ilişki isteksizliği var dile vurur akşam şöyle yapalım diye ama hayatta yapmaz dediğiyle kalır gebeliğimden korktuğunu da sanmıyorum hafif pozisyonları yaparız yaptığımızda doktorun dediği şekilde ama ilişki isteği hiç benimki kadar olmadı evlendiğimiz ilk aylar böyle değildi sonra belki 2 haftada bir ya da haftada 1 e çıktı bu durum çok canımı sıkıyor dile getirsem de hep aynı 4 de gece gidiyor erken kalkıyorum der yorgunum uykum var anlayış göster der sürekli napmam lazım bilmiyorum 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAdam cidden yorgundur enerjisi yoktur. Ya da seni eskisi gibi arzulamıyordur acı ama gerçek. Annelik gibi kutsal bir olaya imza attığın içinde cinsel arzusu sönmüş olabilir. Erkek kutsal bellediği annesi gibi gördüğü kadınlarda isteği azalır. Hafif kaşarımsı ister kendisine karşı tabiri caizse. Senin içinde kötü bu aldatmaya ya da evliliği bitirmeye kadar gider
06 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun ya dediklerinde haklısın gibime geliyor bazen acaba kendini tatmin mi ediyor diye düşünüyorum sorduğumda saçmalama ben evliyim neden yapayım diyor napıcam bilmiyorum
- 1 yıl
Adam sıkılmıştır artık sürekli farklı heyecan arıyordur dikkat et. Belkideee sebebi budur..
Soran1 yılNe gibi heyecan ya isteği fanteziyi de yaşatıyorum ona rağmen eski zevki yok bende bunu anlamıyorum her seferinde söz düzeltcem farkındayım diyor mesela dün şöyle yapcaz yarın diyor bak diyorum bana zamanlı değil anlık gel heyecan olsun söylemesine rağmen yine gelmiyor
- 1 yıl
O zaman yeni birini bulmuş onla gideriyor isteğini. Ya da cinsel sıkıntılar var stres depresyon hepsi etki eder alete
Soran1 yılGece işçisi uykusuzluk etki eder mi
- 1 yıl
Eder eder korkma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılgerçekten zor durum tutkuna isteğine karşılık bulamamak eksik ve yarım hissettirir bu durumun karşı taraf istemedikçe kalıcı çözümü çok zor
00 Yorumla
1 yılPsikolojik görünüyor sıkıntısı erken boşalma var mı
015 Yorumla
Soran1 yılHayır ama mesela binde bir erken boşalabiliyor
- 1 yıl
Ne kadarlık evlisiniz
Soran1 yıl2 sene hemen hemen
- 1 yıl
Detaylı şekilde anlatabilir misin ilk zamanlar nasıldı falan yorum uzun sürerse yaz dert neymiş anlayalım
Soran1 yılİlk zamanlar gelirdi sürekli yanaşırdı ordan ilişki olurdu zevkliydi sonralarda ben hep gittim binde bir kendi geldi medenini sorsamda hep düzeltcem söz diyor işimden dolayı diyor işini yola sokuyor uykusunu düzene sokuyor ama sorun hep var hep var
- 1 yıl
Sertleşme problemi yaşıyor olabilir
Soran1 yılSanmam hiç rastlamadım
- 1 yıl
Ozaman enerjisini başka birisine harcıyor
Soran1 yılAy bi kerede hayırlı konuşun ya
- 1 yıl
Akla başka bir şey gelmiyor hiçbir problemi yoksa sağlık ile ilgili takıldığı birisi vardır
- 1 yıl
Eğer mastürbasyon bağımlısı olduysa senden zevk almaz birde bu olabilir
Soran1 yılAllah korusun
- 1 yıl
Hamilelik döneminde libidon ara ara tavan yapar doğum yapana kadar işin zor senin
Soran1 yılEvet gebelikten dolayı aslında takılıyorum ve daha öncesinde bu tür sorudan tekrar sorduğumda o zaman da gebeymişim
- 1 yıl
Doğuma 1 hafta kalana kadar hemen hemen haftanın çoğu akşamı ilişki yapman gerekiyor normalde
Hamilesin diye uzak duruyor bence. Fiziki görünüm çekici gelmeyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gerçekten zor bir durum hamile oluşun seninde dediğin gibi engel yok ise seni zorlamayacak pozisyonlarda tabiki yapilabilir
00 Yorumla
1 yılEşin başka kadınlara ilgisi oldu mu hiç? En çok aldatmalar genelde gebeliklerde olur
02 Yorumla
Soran1 yılHayır olmadı
- 1 yıl
Belki p*rno izleyip kendini tatmin ediyor?
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sorun erken boşalma mı
016 Yorumla
Soran1 yılHyr
Soran1 yılAlakası var mı onunla ödemlerim var henüz kilo almadım ama bunu bi kere dile getirmişti kilo almışsın demişti
Soran1 yılOndan sonra hiç demedi takılmıyor sanmıyorum sonra zaten ister istemez gebelikten kusmakarım oldu 4 kiloya yakın verdim
Soran1 yılYani kilo bile kalmadı
Soran1 yılBilmiyorum aklıma o geliyor benimde
Soran1 yılHormonların fazlalığından çoğu zaman evet
Soran1 yılHiç bişey
Soran1 yılMaalesef napayım aldatamam onu çok da seviyorum
1 yılAzdırıcı falan birşeyler bul yedir içir
06 Yorumla
Soran1 yılKısırlaştırır o tür şeyler güvenemiyorum kalp krizi vs bi
Çok hastalık çıkarıyor- 1 yıl
Eşin sağlıklı bir bireyse korkma internetten araştır belli başlı markalar vardır zaten
Soran1 yılSağlıklı şükür kullanmaz ki bilse
- 1 yıl
Kullanmazsa sende söyleme hem daha keyifli olur onu öyle görmek senin için 😂😂
Soran1 yılAma ağır gelirde Allah korusun gözü kaysa napıcam
- 1 yıl
Ya yok bir şey olmaz abartmazsan azer bülbül değil kocan
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskasi ile ol amasyada
00 Yorumla
1 yılKocanda is bitmis. Doktordan yardim isteyin
00 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun böyle bir ömür geçer mi ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılsenden hariç başkasıyla da mı yapıyo acaba
00 Yorumla Caresi var tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBey çözüm sunayım mu sana
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok ciddiyim bu kader büyük bir sorunsa yaz halledelim. Çok şaşıracaksın hatta yeter bıktım diyene kadar yapacak
Cevap sahibi1 yılOha 5 ay önce yazmışsın hala hal olmadıysa kesinlikle benim yöntemlerimi denemelisin
Soran1 yılMesajlara açık yapmam yazacaksan burdan yaz arkadaşım.
Cevap sahibi1 yılAçık yapmadan sen atabiliyorsun sonra mesajdan silersin kaybolur burdan yazmam
Gizli Üye(30-35)1 yılZor durumun cidden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım