İlk postası 20 dakika süren erkek bul öpüp başına koy 30 saniyede boşalan var en babayım diyen ilk postada 10 dakika dayanır en fazla cinsellik bilmediğin belli
Canım benim hayal dünyanı yıkmak istemem ama zaten ilk posta en fazla o da en fazla yarım saat sürer daha üstü olursa ilaç felan almışlardır, soruyu soran da 20 dakika ilk posta sürüyorsa gayet güzel ve yüksek bir süre dediği gibi 2 dakikaya gelen var ilkte, öyle boş boş konuşup aşkım iki saat sürecek ilki felan diyenler yalan
@Rukuyejeiwkqkja ya ben farkında değil miyim sizce? Bir de ciddiye alıyorsunuz. O arkadaş da atıyor farkında mısın? Adamınkş hem kalın hem geç boşalıyor ama böyle soru soruyor. Lütfen biraz düşünelim. Ben onu uyuz etmek için öyle dedim seviyeyi hemen aşağı çekip hakaret etmeye başladı zafen
@Rukuyejeiwkqkja bu adamınki ya kalımdor ya geç boşalıyordur. İkisi birlikte olsa böyle bir sorı sormaz. Sırf ben öyle dedim ye sallıyor. Sonuçta kanıtlaması gerekmeyecek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kalın uzun geç boşalan. Diğerleri mümkünse piyasadan çekilsin
18 cm 3 kız parmak kalınlık 20 dakika boşalma yetermi😂
Yetmez o ne be kısa filme fragman mı çekiyoruz
İlk boşalma 20 dakika cahil 2 posta 1 saat sürer ölüyonuz o zamanda
canım mısın ilk postası 20 dk süren adamla yapılır mı? Vakit kaybı.
İlk postası 20 dakika süren erkek bul öpüp başına koy 30 saniyede boşalan var en babayım diyen ilk postada 10 dakika dayanır en fazla cinsellik bilmediğin belli
He sen lyrica içene denk gelmişsen bilemem
Valla sen gidip kendini en uç örneklerle kıyaslıyorsan yazık sana. Neyse sen kendini bu örneklere tatmin etmeye devam et.
hadi ordan git ya kaşarı önce bil sonra konuş en azından internetten ortalama boşalma süresine bak mal aq
Canım benim hayal dünyanı yıkmak istemem ama zaten ilk posta en fazla o da en fazla yarım saat sürer daha üstü olursa ilaç felan almışlardır, soruyu soran da 20 dakika ilk posta sürüyorsa gayet güzel ve yüksek bir süre dediği gibi 2 dakikaya gelen var ilkte, öyle boş boş konuşup aşkım iki saat sürecek ilki felan diyenler yalan
Eğer ilk postada geç boşalmak istiyorsan ancak alkol alırsın kafan güzel olur ancak öyle 40-45 dk felan olur
@Rukuyejeiwkqkja ya ben farkında değil miyim sizce? Bir de ciddiye alıyorsunuz. O arkadaş da atıyor farkında mısın? Adamınkş hem kalın hem geç boşalıyor ama böyle soru soruyor. Lütfen biraz düşünelim. Ben onu uyuz etmek için öyle dedim seviyeyi hemen aşağı çekip hakaret etmeye başladı zafen
Prim kasmış belki, bilmiyorum sizi ciddi zannettim
@Rukuyejeiwkqkja bu adamınki ya kalımdor ya geç boşalıyordur. İkisi birlikte olsa böyle bir sorı sormaz. Sırf ben öyle dedim ye sallıyor. Sonuçta kanıtlaması gerekmeyecek.
Evet haklısınız 👍
Kalın erken boşalan tercih ederdim
Bende zaten erken boşalıyorum
Kalınlığı sorun olmaz mı?
@Açılındoktorgeldi hayır tam tersi ben kalın olanı daha çok seviyorum
Benimki çok kalın sorun oluyor sokarken bazen. Göstersem yorumlar mısın
@Açılındoktorgeldi ama ben buraya milletin şeyine bakmaya gelmedim saçmalamayın
Akwpakwpakwo ulan
Sevdiğim erkek olsun, yeter..
Dik duran sık vuran demeli bence bayanlar 😁😁
😅😅👍👍
Uzun soluklu olmalı bence