Çok değil bir iki gün önce cinsellikle alakalı bir soru sormuştum ve herkes bana fake troll tarzı şeyler söylemişti kimse sorduğum soruya inanmamıştı bu bir nevi kanıt niteliğinde bir soru alın görün bakalım yalan mı söylüyorum doğru mu bu arada ben Karabük'te okumuyorum O da Afrikalı falan değil Kanadalı (pek iyi çıkmamış olabiliriz ama yüzümün görünmediği tek foto bu maalesef) 😂😂 bu da hem bana inanmayanlara kapak olsun hem de öyle bir yorum yapın diye
Ben siyahileri çok severim. Ama gerçekten şanssızlar. Siyahi denildiği zaman bizim milletin aklına hep mik geliyor. Siyahi adam gören bir erkek hemen " Kaç santim acaba?" gibi bir düşünceye giriyor. Saçmalığın saçmalığı :D Yakışmışsınız kutlarım.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay teşekkür ederim bu arada onu ilk gördüğümü de düşündüğüm en son şey buydu çünkü aslında bakışları o kadar güzel ki ve o kadar kibar ve nazik ki ve sürekli her şeyi anlayış gösteriyor tekrar teşekkür ederim
Sevgilim var ve siyahi 4 aydır birlikteyiz bu gece birlikte kalacağız ama ben korkuyorum rahatlamak için ne yapmam gerekiyor ya da yapmam gereken bir şey var mı tarzı bir şey sormuştum sonra herkes bana sallıyorsun falan filan demişti bu yani
En İyi Cevaplar