Bakışlar cezbeder fiziksel özellikler ve karşı tarafın bana verdiği enerji onunda delidolu biri olması lazım zaten o an başbaşayken gözler konuşuyor ve o öpüşmeye başlıyosun devamı geliyorr
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü olmalı benim kadınım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
1.85+
Bir de olgun ve bakımlı olursa tadından yenmez
Bakışlar cezbeder fiziksel özellikler ve karşı tarafın bana verdiği enerji onunda delidolu biri olması lazım zaten o an başbaşayken gözler konuşuyor ve o öpüşmeye başlıyosun devamı geliyorr
Önce gözüme hitap etmeli
Gördüğümde gözüm ondan başkasını görmesin
Beni tahrik etsin ve azdirsin..
Sonra da kişisel bakımı da olsun.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü olmalı benim kadınım
Karşılıklı istek arzu, rahat, samimi olması, güzel bir fizik bana göre ve giyim bakımlı temiz olması
Balık et hafif sertlik ya da zayıf tam sertlik fiziğe göre değişir fanteziler :d
bence fizik meslek fantezisi sevgi saygı helal olması arzu hijyen
Avuca gelecek gogus balik etli olmasi.. oralı iyi yapması
Uzun boylu esmer kaslı olsun
Ağzının tadını biliyorsun
Teşekkür ederim
Rica ederim 😉
Ağız bakımı çok önemli
Hafif balik wtli dolgun sert gerisi deneyerek
Karşı tarafa istek duymam bazen çirkin kızda olsa davranışlarından etkilenirim güzel zaten etkiliyor
Hijyenik ve yakışıklı olmali
İnce bel yuvarlak kalça ve tutkulu partner
Sadece uyumak istiyorum
Uyu o zaman 😃
@Ayynr uykum kaçtı ya para geldi hesabıma ona bakayım teyit edeyim diye şifre giriyorum olmuyor şifremi unuttum moralim bozuldu uykumda kaçtı 😀
Sabaha yenilersin şifreni uykunu kaçıracak bir şey değill
@Ayynr olmuyor işte mail attım bakalım ne zaman dönüş sağlayacaklar. Uyku kaçtı artık uyuyamam yatakta oturuyorum boş boş
Gece gece dönüş olur mu ki
@Ayynr sanmıyorum
Ya takılma gerçekten olmayacak düzelmeyecek bir şry değil müşteri hizmetlerini ararsın değiştirirsin ne olacak sanki uykunu kaçırma uyu
@Ayynr dönüş gelecek dediler bakalım ne zaman gelir bir kere uyandım artık uykum gelmez
Umarım düzelir en kısa zamanda
@Ayynr inşallah hem ben acıktım
Ben yalanmayı istiyorum
Libido önemli benim için
Karşılıklı arzu, hijyen, ince bir bel
Merhaba,
Helal olması yeterli...
Sevgi başka hiçbir kriterim yok
İstek ve iyi saks0 cekmeli partnerim
Aşırı kilolu olmamalı gerisi hallolur 😅
Bananfoto atsın bana uyar
Yakışıklılık ve esmer ten