Cinsel Yaşam İlişki sırasında terleme nasıl engellenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 *Eşim İlişki sırasında terleme nasıl engellenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Engellenemez. İlişki süresi uzun sürüyorsa deodorant sıkabilirsiniz ilişkiden önce ama ter durdurulamaz ya da en temizi yazın seks yapmamak :D 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. çok fazla ise kilodan kaynaklı.. klimalı ortam yardımcı olacaktır.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok kilolu değil normalKlimalı ortmada yapıyoruz Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkek tüm aktivasyonu üstlendiği için terler. engel olamazsınızya da aktivasyonları siz üstlenin 0 0 Yorumla
Birzamanlardagibi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl yani bu havalarda gayet normal ama sürekli oluyosa o zaman kişiden dolayı olablir 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. İbre tavan yaptı mı hiç bir şey engelleyemez 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hergün bir avuç fındık yesin ter'i keser 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O imkansiz calisan terler🙈 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Bol bol spor yapsın 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ter ister istemez oluyor o performansdan dolayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Duşta yaparsan sorun olmaz gibi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Duşta da ben duramıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl duramıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bunalıyorum duşta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu biraz genetik yani önlenebileceğini sanmıyorum ama koltuk altı için ter önleyici ilaçlar var belki bir ihtimal Yorumla
Tekin3465 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Seks anında ter kokusu çekilmez 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kokmuyo Yorumla Tekin3465 1 yıl Damliyormu Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Çok mu terliyor 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Blackflights 1 yıl Havalar sıcak normal klima yok mu evde Yorumla Soran 1 yıl Var klima altında da olsa aynı Yorumla Blackflights 1 yıl Vücudunun ateşi çok yükseliyor herhalde 😃 kilolu mu Yorumla Soran 1 yıl Çok değil normal Yorumla Blackflights 1 yıl O zaman ter bezlerinde bir şey olabilir Yorumla Blackflights 1 yıl Cildiyeye gittiniz mi terlemeyle ilgili hiç Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Blackflights 1 yıl Bir gidin derim tahlil falan yapılsın Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% 1 yıl Cokmu terliyo 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla MrBroo 1 yıl Kilolu biraz galiba Yorumla Soran 1 yıl Çok değil normal kilosu Yorumla MrBroo 1 yıl Her zaman mi yoksa hava sicak diyemi Yorumla Soran 1 yıl Her zaman Yorumla MrBroo 1 yıl Bir doktora gitsin lenf bezlerinde sikinti vardir terleyincede soguyorsun dimi ilişkiden Yorumla Soran 1 yıl Evet. Yorumla MrBroo 1 yıl Kötü ya sende haklisin ne yapmayi düşünüyorsun böyle ne kadar gider Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla MrBroo 1 yıl Doktora gidin eger gitmese artik size kalmis yani o an sizi anlıyorum ne hiseetiginizi yarim kaliyor zevkiniz kesin Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. yavaş yapın 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlişkiye girmeyerek 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. imkanı yok :) 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Engellenmez 0 0 Yorumla
Broqoli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Pervaneyi aç 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Klima açık zaten Yorumla Broqoli 1 yıl Hala terliyor mu? Kilolu biri mi Yorumla Soran 1 yıl Terliyor, çok değil normal Yorumla Broqoli 1 yıl Sen terliyor musun Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Broqoli 1 yıl Kocan hasta olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Engellenemez. İlişki süresi uzun sürüyorsa deodorant sıkabilirsiniz ilişkiden önce ama ter durdurulamaz ya da en temizi yazın seks yapmamak :D
çok fazla ise kilodan kaynaklı.. klimalı ortam yardımcı olacaktır..
Çok kilolu değil normal
Klimalı ortmada yapıyoruz
erkek tüm aktivasyonu üstlendiği için terler. engel olamazsınız
ya da aktivasyonları siz üstlenin
yani bu havalarda gayet normal ama sürekli oluyosa o zaman kişiden dolayı olablir
İbre tavan yaptı mı hiç bir şey engelleyemez
Hergün bir avuç fındık yesin ter'i keser
Sen baya fenasin o zaman
O imkansiz calisan terler🙈
Bol bol spor yapsın
Ter ister istemez oluyor o performansdan dolayı
Dag yürüyüşü mu yapıyorsunuz?
Duşta yaparsan sorun olmaz gibi
Duşta da ben duramıyorum
Nasıl duramıyorsun
Bunalıyorum duşta
Bu biraz genetik yani önlenebileceğini sanmıyorum ama koltuk altı için ter önleyici ilaçlar var belki bir ihtimal
Adam uğraşıyor o kader normaldir
Seks anında ter kokusu çekilmez
Kokmuyo
Damliyormu
Evet
Çok mu terliyor
Evet
Havalar sıcak normal klima yok mu evde
Var klima altında da olsa aynı
Vücudunun ateşi çok yükseliyor herhalde 😃 kilolu mu
Çok değil normal
O zaman ter bezlerinde bir şey olabilir
Cildiyeye gittiniz mi terlemeyle ilgili hiç
Hayır
Bir gidin derim tahlil falan yapılsın
Cokmu terliyo
Evet
Kilolu biraz galiba
Çok değil normal kilosu
Her zaman mi yoksa hava sicak diyemi
Her zaman
Bir doktora gitsin lenf bezlerinde sikinti vardir terleyincede soguyorsun dimi ilişkiden
Evet.
Kötü ya sende haklisin ne yapmayi düşünüyorsun böyle ne kadar gider
Bilmiyorum
Doktora gidin eger gitmese artik size kalmis yani o an sizi anlıyorum ne hiseetiginizi yarim kaliyor zevkiniz kesin
yavaş yapın
İlişkiye girmeyerek
imkanı yok :)
Bende de sular akar resmen
Klimayla
Onu engelleyemezsin
Engellenmez
Pervaneyi aç
Klima açık zaten
Hala terliyor mu? Kilolu biri mi
Terliyor, çok değil normal
Sen terliyor musun