Cinsel Yaşam Çok da istekli görünmeden nasıl sekstingi başlatabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çok da istekli görünmeden nasıl sekstingi başlatabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Direk at ne olacak burada çok yapan var bende yapıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burdan değil arkadaşım Yorumla proofstriker39 +1 yıl Telden atma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şöyle yaparsan bir öpücük alırsın felan de gönlü varsa konusunu açar zaten 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Mesela şey şu oyunu kazanırsan ödül olarak bir öpücük alırsın dedim diyelim gönlü varsa nasıl devam ettirir sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi öpücük mü sadece felan diyebilir veya sonra hep isterim der ben olsam öyle derdim ıdndkd Yorumla Soran +1 yıl Umarım o da öyle der dmödşsd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu işte bi terslik var ama jdnd Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde erkekler bunun peşinde olur Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Resim gönder o başlar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir resimm Yorumla cool_biri +1 yıl Biraz açık dekolteli ya da kısa şort falan Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey demeden nasıl atim ya Yorumla cool_biri +1 yıl Dışarı çıkıcam nasıl olmuşum de Yorumla cool_biri +1 yıl Veya ev halimle nasılım de Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. Direk yaz ne kasıyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Açık açık diyemem arkadaşız Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Direkt ben başlatayüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanıdığım arzuladığım kişi ile istiyorum Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. sen duşa girecem de ben gerisini getiririm :)))) 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Burada sana çok yardımcı olan çıkar 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İsteksiz inle🤣 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Offff😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem sıcak hemde bu delikten de su dolmaya başladı de ne bilim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yap işte buradan birisini bulup 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanıdığım arzuladığım kişi ile istiyorum Yorumla
çılgındelikanlıı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Senin boynunu öpmek istiyorum de devamı gelir :) 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Öpmek istiyorum diyemem arkadaşız o kişiyle Yorumla çılgındelikanlıı +1 yıl Biliyorum ama detaylı anlatmam lazım :) Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla çılgındelikanlıı +1 yıl Burdan olmaz özel sorularım var😂 Yorumla Soran +1 yıl Amacın farklıysa uğrastırma beni ya Yorumla çılgındelikanlıı +1 yıl Ne gibi farklı olabilir😂 sen başkasını hayal ediyosun sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Saptırırsan engellerim Yorumla çılgındelikanlıı +1 yıl Sen bilirsin😃 Yorumla Soran +1 yıl Saptırırsın yani Yorumla çılgındelikanlıı +1 yıl Saptırırsam engellersin. Ne saptırcam aaa Yorumla Soran +1 yıl Tamam yazıyom Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl sevgilinle mi? 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yok ama arzuluyorum Yorumla guzelseverim34 +1 yıl uzak mesafe mi , yalanmak mı istiyorsun züksün mü? Yorumla Soran +1 yıl Seksting sadece Yorumla guzelseverim34 +1 yıl yüzyüze görüştüğün biri değilse doğrudan söyle. .. mcığım yanıyor falan de Yorumla Soran +1 yıl Üç yıllık dostum yapamam Yorumla guzelseverim34 +1 yıl olmaz o , oda senle yapmaz bence. hangi şehirdesin * Yorumla Soran +1 yıl Önceden yapmıştık Yorumla guzelseverim34 +1 yıl e gene istiyorum de ona. kabul eder bence Yorumla Soran +1 yıl Üstü kapalı bir şekildeydi açık açık dile getiren olmadı Yorumla guzelseverim34 +1 yıl buradan başka biriyle de yapabilirsin. belki daha güzel hissettirir biri :) Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla guzelseverim34 +1 yıl evet evet bence olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Arzuladığım bir arkadaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce hiç elektiklenme oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Olduuu olduu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben hazırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanıdığım arzuladığım kişi ile istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farzet ben oyum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Offf hayııırr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki de o çok kötü bunda nerden biliyosun Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnce ayar vererek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
Konstantiniyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kiminle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Arzuladığım biri var işte Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Hmm anladm test yspmak istermsn uzerimde Yorumla Soran +1 yıl Hayııırr yaa Yorumla Konstantiniyeee +1 yıl Kizim farzet arzuluorsun yani bindusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Direk at ne olacak burada çok yapan var bende yapıyorum
Burdan değil arkadaşım
Telden atma
Şöyle yaparsan bir öpücük alırsın felan de gönlü varsa konusunu açar zaten
Mesela şey şu oyunu kazanırsan ödül olarak bir öpücük alırsın dedim diyelim gönlü varsa nasıl devam ettirir sence
Bi öpücük mü sadece felan diyebilir veya sonra hep isterim der ben olsam öyle derdim ıdndkd
Umarım o da öyle der dmödşsd
Bu işte bi terslik var ama jdnd
Ney
Genelde erkekler bunun peşinde olur
Resim gönder o başlar
Nasıl bir resimm
Biraz açık dekolteli ya da kısa şort falan
Hiçbir şey demeden nasıl atim ya
Dışarı çıkıcam nasıl olmuşum de
Veya ev halimle nasılım de
Direk yaz ne kasıyorsun.
Açık açık diyemem arkadaşız
Direkt ben başlatayüm
Hayır tanıdığım arzuladığım kişi ile istiyorum
sen duşa girecem de ben gerisini getiririm :))))
direkt konuya gir bence
Burada sana çok yardımcı olan çıkar 😂
İsteksiz inle🤣
Offff😅😅
Hem sıcak hemde bu delikten de su dolmaya başladı de ne bilim😂😂
Olmaz olmaz
Yap işte buradan birisini bulup
Az başını söyle gerisi gelir
Senin boynunu öpmek istiyorum de devamı gelir :)
Öpmek istiyorum diyemem arkadaşız o kişiyle
Biliyorum ama detaylı anlatmam lazım :)
Anlat
Burdan olmaz özel sorularım var😂
Amacın farklıysa uğrastırma beni ya
Ne gibi farklı olabilir😂 sen başkasını hayal ediyosun sonuçta
Saptırırsan engellerim
Sen bilirsin😃
Saptırırsın yani
Saptırırsam engellersin. Ne saptırcam aaa
Tamam yazıyom
sevgilinle mi?
Yok ama arzuluyorum
uzak mesafe mi , yalanmak mı istiyorsun züksün mü?
Seksting sadece
yüzyüze görüştüğün biri değilse doğrudan söyle. .. mcığım yanıyor falan de
Üç yıllık dostum yapamam
olmaz o , oda senle yapmaz bence. hangi şehirdesin *
Önceden yapmıştık
e gene istiyorum de ona. kabul eder bence
Üstü kapalı bir şekildeydi açık açık dile getiren olmadı
buradan başka biriyle de yapabilirsin. belki daha güzel hissettirir biri :)
Hayır ya
evet evet bence olur
Şu an istekli misin?
Kimle
Arzuladığım bir arkadaş
Daha önce hiç elektiklenme oldu mu
Olduuu olduu
Ben hazırım
Farzet ben oyum 😅
Offf hayııırr
Belki de o çok kötü bunda nerden biliyosun