İşyerinde bir çocuğun başına gelmiş çocuğun aklı gitmiş konuşmuyor anlamıyor boşandı ama giden 3 sene çok ağır geliyor dedi bunu neden erkeklere yapıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBaskıcı ortamda büyümüş ve cinsellik hakkında hatta kendi bedeni hakkında bile bilgisi olmayan insanların bu kafada olması normal. Bakirim diye eşlerine yalan atan erkekler bile var bunun cinsiyeti yok. Kaldı ki o diktirme olayı bir cahillik ve gerçekten öyle bir şeyin var olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü bilimsel olarak bile bakireliğin kanıtlanamayacağı kanıtlandı çoktan.
01 Yorumla
Soran1 yılYa zaten ortaya çıkiyor er ya da geç yalan doğru değil dürüstçe söyle istemiyorsa hayırlısı değilmiş dersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
mesele yalan söylemesi mi yoksa bakire olmayışı mı?
11 Yorumla
Soran1 yılBilmem sormadım ama bana yalan söylemesi
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun gene iyi bazıları evlenmeden önce diktirip bakireyim diye evleniyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılYa yok 2 yıl evli kalmış ilişkisini öğrenmiş adam buna mesaj atmış buluşalım özledim ben evliyim geçmişte yaşadıklarımızı unut güzel anılar olarak kalsın yazmış bu adamda onu kocasına resim olarak atınca durum patlamış
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseyi kınamamak gerek mecburiyet. Erkek de zar yok bilinmiyor belki o oğlan da yaptı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBakire olsa nolacak olmasa nolacak? Manyak mısınız? seks iki tarafımda zevk aldığı bir eylem. Bu kadar kısıtlamayın Seksi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler de ne istediğini bilmiyor
20 Yorumla
1 yılNasıl anlamis
04 Yorumla
Soran1 yıl2 yıl evli kalmış ilişkisini öğrenmiş adam buna mesaj atmış buluşalım özledim ben evliyim geçmişte yaşadıklarımızı unut güzel anılar olarak kalsın yazmış bu adamda onu kocasına resim olarak atınca durum patlamış
- 1 yıl
Anlamadim
Soran1 yılKiz adama benim hayatımda iliski olmadı demiş adamda güvenmiş sonra evlenmişler 2 yıl evli kaldıktan sonra kızın eski ilişki yaşadığı arkadaşı görmüş seni özledim demiş kızda ben evliyim olmaz demiş yaşadıklarımız güzel bir anı olarak kalsın demiş bunun whatsap görüntüsünede adam alıp kızın kocasına atmış adamda delirmiş hesaplaşmaya gitmiş karısı dogrusunu anlatmış acil şekilde boşaniyoruz demiş adamda boşanmışlar bu kadar
- 1 yıl
Aaa yerim onun bippp
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım