Cinsel Yaşam Aranızda hocasıyla yatan oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Aynı kişiyle 2 kere yaşamıştım. Direksiyon hocamdı😅 Güncellemeler1 yıl Diğerlerini iptal edip fazladan ders veriyordu bana. Komisyonlar da hocanın tanıdıkları denk gelince tekte geçmiştim😁 Aranızda hocasıyla yatan oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok bi senin gibi or... ospu değiliz Daha hiç kimseye vermedim 6 1 Yorumla olgun1kisii 1 yıl 👍👍 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl kadınlar hocalara vermeyi sever. cinci hocadan okul hocasına kadar hepsine verirler özellikle üniversitelerde not için veren çok olur... 0 0 Yorumla
MıkeUsta Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% 1 yıl Lisede ingilizce hocamdı. 4-5 kez İyi tecrübeydi 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Lisedeyken nasıl oluyor daha reşit bile değilsin Yorumla MıkeUsta 1 yıl Nasıl olduğunu ona soracaksın bana değil. Oluyormuş demek ki.. Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Nasıl oluyo anlamıyorum ki bende iyiyim bana duyan yok mesela o yüzden col ütopik geliyor 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Lise de matematik müzik ve edebiyat hocaları ile. oldu 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ve bir trafik canavarı daha yollarda. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl bende direksiyon hocasıyım. bi kere öğrencim özel derste arabada orl yapmıştı , yutmuştu tüm dllerimi.. ilk ve sondu🤷♂️ 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl gelişti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl zaten seziinliyodum birşeyler. sınıf dersimede giriyodu. yazması uzun sürer.. devamıda gelirdi istesem ama çektim kendimi, hoş bir anı olarak kaldı. Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Vay be aldın vitesi eline demek? Sınavı geçebildin mi 0 0 Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Benim daha farklı anlatılmayacak bir şey ;))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben de özel ders öğrencilerimden ikisiyle birlikte oldum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl gelişti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biri benden etkileniyordu ve davranışları ile de belli ediyordu. Sonunda bunu açıkça söyledi, yaşandı. Diğerine de kendisi üniversiteyi kazandıktan sonra beni o önermiş. Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bende oldum hocamla oluyo öyle şeyler 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. lisede müzik hocamla oldu 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel ders vermiş sana 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Vitesi iyi kavrıyorsundur dersi geçirmiştir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hangi ülkede yaşıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Türkiye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşalım mı biraz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öğrencilerim keske bana adim atsa:) 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karlı anlaşma diyorsun yani... bu konu konusulmali;) Yorumla Soran 1 yıl İsteğim ders veya sınav değildi aslında. Çekim vardı sadece arzuluyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beklentini karsiladimi ya da beklentinin ötesinde oldu mu? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sallamak bedava nasıl olsa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok ciddi ama sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Verirken yok demedinmi Yorumla Soran 1 yıl Hayır çünkü karşılıklıydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gttende yedinmi bari Yorumla
Liseli_PonponKız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl evet.. 2 1 Yorumla Selçuk006035 1 yıl Lisede mi verdin? Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. İyiymiş 😀 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Arabada mı 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aferim niye devam etmedin 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi vurdu mu 0 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Hocam olurmusun 0 0 Yorumla
Vinetekila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Kaç yaşınsaydın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 20 Yorumla Vinetekila 1 yıl Delisin 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yok bi senin gibi or... ospu değiliz
Daha hiç kimseye vermedim
👍👍
kadınlar hocalara vermeyi sever. cinci hocadan okul hocasına kadar hepsine verirler özellikle üniversitelerde not için veren çok olur...
Lisede ingilizce hocamdı. 4-5 kez İyi tecrübeydi 😅
Lisedeyken nasıl oluyor daha reşit bile değilsin
Nasıl olduğunu ona soracaksın bana değil. Oluyormuş demek ki..
Nasıl oluyo anlamıyorum ki bende iyiyim bana duyan yok mesela o yüzden col ütopik geliyor
Lise de matematik müzik ve edebiyat hocaları ile. oldu
Ve bir trafik canavarı daha yollarda. Hayırlı olsun
bende direksiyon hocasıyım. bi kere öğrencim özel derste arabada orl yapmıştı , yutmuştu tüm dllerimi.. ilk ve sondu🤷♂️
Nasıl gelişti
zaten seziinliyodum birşeyler. sınıf dersimede giriyodu. yazması uzun sürer.. devamıda gelirdi istesem ama çektim kendimi, hoş bir anı olarak kaldı.
Vay be aldın vitesi eline demek? Sınavı geçebildin mi
Benim daha farklı anlatılmayacak bir şey ;)))
Ben de özel ders öğrencilerimden ikisiyle birlikte oldum
Nasıl gelişti
Biri benden etkileniyordu ve davranışları ile de belli ediyordu. Sonunda bunu açıkça söyledi, yaşandı. Diğerine de kendisi üniversiteyi kazandıktan sonra beni o önermiş.
Nasıldı, iyimiydi yoksa sıradan işini mi bitirmişti.
Evet oldu 😂 3 hocamla
Üniversitede oldu birşeyler
Bende oldum hocamla oluyo öyle şeyler
lisede müzik hocamla oldu
iyi araba sürmüş desene
Direksiyon önemli tabi
Performansi nasildi. Gectinmi bari
Güzel ders vermiş sana 🤣🤣🤣
Vitesi iyi kavrıyorsundur dersi geçirmiştir
Hangi ülkede yaşıyorsunuz
Türkiye
Konuşalım mı biraz
Öğrencilerim keske bana adim atsa:)
Karlı anlaşma diyorsun yani... bu konu konusulmali;)
İsteğim ders veya sınav değildi aslında. Çekim vardı sadece arzuluyordum
Beklentini karsiladimi ya da beklentinin ötesinde oldu mu?
Sallamak bedava nasıl olsa
Yok ciddi ama sen bilirsin
Verirken yok demedinmi
Hayır çünkü karşılıklıydı
Gttende yedinmi bari
Hayal dünyalarınız çok geniş
Arabada mı yaptı
Lise döneminde olmuştu smksks
evet..
Lisede mi verdin?
Ne kadar ucuz basitsiniz yaa.
İyiymiş 😀