Niyetlerini fark etse izin verir mi? Gerçekleri görebilsem zaten buna izin vermezdim hatta bakire bile kalırdım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOy üzücü bir konu başlığı. Yanlış anlama üzücü olan kandırılman ya da yaptığın şey değil, pişmanlıktır. Kandırılırsın 1 yıl sonra unutursun ama pişman değilsen. Herkes ayrı bir cevap verecektir ama şunu asla unutma. Pişmanlığı insanların sözleri teselli etmez, yönlendirmeleri de ortadan kaldırmaz. Bu senin tek başına kazanabileceğiniz bir savaş. Aklını sürekli meşgul etmesine izin verme ve onunla yüzleş. Canını acıtabilir ve seni çaresiz, yalnız ve daha farklı da hissettirebilir. Yüzleşmeye devam ettiğin taktirde kazanıp bir çıkış yolu bulacaksın. Hayatta en acımasız olan durum pişmanlıktır...
029 Yorumla
Soran+1 yılYargılayanlar arasında Allah seni affetmez diyen bile oldu hep canıma okudular.
Cevap sahibi+1 yılRabb kimi affeder kimi affetmez onlar mı biliyormuş? O zaman kendilerini onun yerine koyuyorlar. Şirk'i asla affetmez. Önce aynaya geçip kendilerini yargılansınlar. Herkes hata yapar. İnsanoğlu kusurları olan bir varlıktır. Hata yapmamız da doğal. Hata yaptığımızı düşündük. Peki doğru olana geçtik mi? Ders çıkardık mı? Hataya takılı kalmak yerine onunla yüzleş. Sonra doğru olduğunu düşündüğün neyse onu yap. O zaman pişmanlık kaybolur gider.
Soran+1 yılCidden bilinçsizce yaptığım bir hataydı daha 16 17 yaşındaydım. Fakat yetişkin gibi yargılandım toplum tarafından. Zaten o yaşları da yetişkin görüyorlar keşke kendimi koruyabilseydim sahip çıkabilseydim ah ah 😞
Cevap sahibi+1 yılEvet ama insanların düşüncelerini değiştiremezsin. Yargılar ve suçlu görürler. Onlar önemli değil. Önemli olan senin kendini ve durumu nasıl gördüğün. Buna odaklan. O dönemde yaşından dolayı yanlış karar aldığını ve hatani tekrarlamadığını düşünüyorsan öyledir. Çünkü seni ve hayatını en iyi sen bilirsin. Gerisi önemli değil. Eğer seni yargılananlara cevap verir ya da kafanın içinde onları düşünmeye devam edersen pişmanlığın giderek artar ve hep seni yıpratır. Böyle insanları duyma ve hayatından çıkar. Real ya da sanal farketmeksizin çevreni kaliteli insanlar ile doldur. Şüphe ettiğini sil at.
Soran+1 yılTabiki hatamı tekrarlamam. Fakat kabullenmekte de güçlük çekiyorum zaten bu yüzden de insanlar tarafından onaylanmak istiyor gibiyim. 😞 Çünkü hep yargılandım. Sizinle paylaşmak isterim anlayışlı ve dürüst birine benziyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılGeçmişi değiştirme gücümüz yok. O yüzden geçmiş ile yaşama lüksümüz de olmamalı. Kimsenin sizi onaylanmasına da ihtiyacınız yok. İçinizde ki duyguları ve fırtınaları paylaşabilir fikir de alabilirsiniz sizi yargılamayan ve çözüm yolu gösterebilecek kişilere. Fakat yine kararı siz verin ve kesinlikle kimsenin sizi onaylanmasına izin vermeyin. Bu yine size zarar verir. Paylaşırsanız dinlerim. Kendi tecrübe ve fikirlerimi aktarım tabii ki.
Soran+1 yılŞöyle anlatayım. Öncelikle bile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra (19 yaşına gelince) vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar saalaaakmışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa pozisyona girdiğim için! Tabi o zamanlar ilk milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra bunu öğrenince
kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye. Yıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor.
Soran+1 yılBen o son rızam dışında olan ilişkide sonuçta izin vermiştim bu yüzden senelerdir iftira mı atmış oldum diye kendimi yiyorum çevremdekiler beni çok suçladı iftira attığımı söylediler beni iftiracı ilan edip üstüme geldiler bu yüzden mi bu psikolojiye girdim emin olamıyorum
Soran+1 yılBen bile isteye iftira atmadım ifade verirken sadece o son ilişkinin de zorla ve rızam dışında olduğunu belirttim ama sonradan fark ettim ki ifademi alan polis böyle yazmış. Bazı insanlara anlatınca beni iftira atmakla suçluyorlar. Şimdi ben bile isteye yapmadım ama iftira atmış olsam bile bunda bana tecavüz eden şahısın hiç mi payı yok? Afedersin ama bana göötteen tecavüz ettiğini erkek polise o yaştayken nasıl anlatabilirdim? Ailem de yeterince arkamda durmadı zaten. Utandım. Ee son ilişki de zaten rızam dışındaydı. Bana başka yol mu bırakmış? Mecbur kalmışım o son rıza dışı ilişkinin zorla ve rızam dışında olduğunu belirtmeye. Yaşıtım olan kız kuzenim de bu şahısla olan ilişkimi biliyordu göz yumup sonra da onu savundu o yapmaz o yapmaz o tecavüz etmez diyerek. İnsana ne geliyorsa akrabadan geliyor. Bu şikayet işine kadar da millete onunla bununla yatıyor vermediği kişi yok diye lafımı yapıyordu. Başka erkekleri üstüme salıyordu. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Kız kuzenim de o dönem iftiracı ilan etti beni. Tecavüze uğradığım yetmezmiş gibi bir de hata yapmama neden oldular. Sabah hep azapla uyanıyorum. Biri sanalda açtığım paylaşıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Bilinçlendikçe hatamın farkına vardıkça hep kendimi suçladım içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Tecavüze uğradığım yetmezmiş gibi allah beni affetmeyecek diye korkuyorum. Kul hakkına mı girdim diyorum. Ben ölüyorum. Gözüm kararıyor dünyamın karardığı gibi artık gözüm de kararıyor. Her şey için çok pişmanım
Soran+1 yılYemin billah bile isteye yapmadım bilinçli değildim ki. Ben neden bile isteye bu kadar acı çekip vicdan azabı duyacağım bir şeyi yapayım? Nerden bileyim polis böyle yazacak? Ben kuzenim iftiracı diye üzerimde baskı kurunca tutanakları ifadeleri inceledim de fark ettim. Bir de bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Sanaldan bir adam da paylaşımıma yorum atıp çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok yazmış o yorumun üstüne de psikolojim dengem alt üst oldu. Cimere yazdım ifademi aldılar sonra yine ses seda çıkmadı. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi. Rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim. Ölmek istiyorum gerçekten zaten bu gidişle sağlığımı da kaybedeceğim
Soran+1 yılSanaldan bir pislik bana sen milleti karaladın millete iftira attın öyle mi, bugün bu yaşadığın durum az bile, psikolojin bozulsun bir zahmet vicdan azabı çek yaşadıklarının sorumlusu sensin kendini suçla sonra da yatıp kalktığın adamları ölç biç dedi pisliği görüyor musun? Bir tecavüzcünün bile hakkını arıyor ben onu karalamışım tecavüzcüler de karalanıyormuş demek vay be. Peki ben vicdan azabı çekip kendimi suçlarken ona neden bedel ödemesini söylemiyor? O bedel ödemiyor ki zaten evlenmiş çocuğu bile olmuş o tecavüz de dahil birlikteliğin sefasını çekti acısı cefası bana kaldı. Ha sanaldan başka bir erkek de uğradığım tecavüz için ne dedi biliyor musun? Karşı taraf onu tecavüz olarak görmez ki fantezi olarak görür dedi kısaca benim için b***k yoluna gitti Niyazi diyebilirsiniz
Soran+1 yılİftira attığımı söyleyip üzerime geldiler ama ben iftiracı değilim. Ailem onayımı almadan şikayeti geri çekmişti bu yüzden artık şikayetçi olsam da dava açmıyorlar dikkate almıyorlar cimere bile yazdım en fazla ifadem alındı sonra yine ses seda çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarının hepsini okudum. Öncelikle dünya bu kadar acımasız. Ailen yeterince arkanda durmamış. Akrabaların karşında durmuş düşman olmuş. Sanalda ve realde bağın olmayan insanların ne dediğini önemseme. Bir daha görmeyeceğin insanlar. Ama herkes yaşadıklarını bilmeden yargılayıp yorum yapar. Senin psikolojini anlamazlar. 16 yaşında bir kız her yöne, her hataya eğilim gösterebilir. Akrabaların düşman olduğu için, ailen de seni korumadığı, yeterince ilgi göstermediği için suçlu. Çünkü anne baba çocuğuna yakın olmalı. Onlarla daha verimli ve samimi vakit geçirmeli ki çocuğu dış dünya da farklı şeyler aramasın. Cevrendekilere karşı seni korumalı arkadaş çevreni tanımalıydı. Akrabalarında seni suçlayacağına bu bizim ailemizin kızı. Genç ve cahil. Bu çocuk bunun aklına girip kandırmış diye senin arkanda durup sana sahip çıkmalıydı. Senin konuna gelirsek için rahat olsun. Sonuçta ifadeyi polis farklı yazmış. Bence iyi ki de farklı yazmış. Tecavüz sadece fiziki şiddet ile olmaz. Sen istemediğin halde çocuk seni psikolojik şiddet altında ilişkiye zorlamış. Senin orada eğilmen ona yapması için fırsat vermen istediğin için değil, psikolojik olarak çaresiz olduğundan dolayı ve bu da bir tecavüzdür. O an senin içinde kopan fırtınaları anlatsanda kimse anlamaz. Belki bağırmak onu parcalamak bile istedin. Ama daha önce yaptığın hatalardan dolayı duyulmasını istemediğin için sustun ve ona o an izin verdin. Hatta ağladın. O ağlamalar sessiz çığlık oluyor ve o insan seni kullandı psikolojik şiddet uyguladı.
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde yaşadığın ilişkiler için de o çocuk haksız. Çünkü adam olsaydı 16 yaşında bir kıza dokunmak yerine bak kızım bu yanlış diye seni kendinden bile korurdu. Ama aşağılık biri olduğu için bundan faydalanmış. Ayrıca 16 yaşında bir kız ile birlikte olmak suç. Tecavüz gibi 8-10 yıl cezası var. Bizim adalet sistemimiz o kadar boktan ki 10 sene yatanlar da var. Hiç yatmadan çıkanlar da var. O adaletten yırttı ama Allah'ın adaletinden kaçamaz. Onu sana ve başka kişilere yaşattıkları için hem bu dünya da hem öbür dünya da azap bekliyor. İçin rahat olsun. Çünkü senin haklı olduğun halde Allah korkun var ama onun yok
Soran+1 yılÇok sağolun ama sadece bir kişiden ibaret değil.3 4 kişiyi şikayet etmek zorunda kaldım o dönem. Akrabam olacak yılanlar da bunların hepsi mi tecavüz etti diyerek üstüme geldi. Yaşıtım olan kız kuzenim hem tanıştırdı hem bulaştırdı hem de finalde beni suçladı kendisi masum temiz biriymiş gibi. Hala bile anneme onlar bunu yapacak çocuklar değil diyormuş yıllarımı zamanımı yediler. Eğitimim bile yarıda kaldı. İnsanlar anlamıyor zaten tecavüz için bile onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin diyorlar her halükarda ben suçluymuşum. Artık kimseye güvenemiyorum bir mesaj atan bile konuşmak istemiyorum kimseye yaklaşmak istemiyorum. İnsanları bırak ailem annem bile yargılıyor senelerce bu şahısların isimlerini sayıp bana acı çektiriyor bunlar bunlar seni kullandı bilmem ne yaptı attı diyerek.
Soran+1 yılKuzenim her bir haltı biliyordu kimlerin ağına düştüğümü biliyordu bilerek göz yumdu bu raddeye gelmem için. Bir kez olsun uyarmadı hatta sustu. Telefon numaramı babam yaşında adamlara bile veriyordu benden faydalanmaları için. Tabi ben bunu sonradan anladım amacı zaten beni bu duruma getirmekmiş
Soran+1 yılBen o şahısa mesaj attım zaten 2 yıl önce falan. Allah da devlet de bana yaptıklarına yanına bırakmaz diye. Cevap vermedi biliyor musun? Suriyeli bir kadınla evlenmiş oğlu olmuş hatta yurtdışına çıkmış orada çalışıyormuş
Soran+1 yılO çocuk zaten bir kızın otururken ayağı yere değsin yeter birlikte olunur diyordu benden daha küçük kızla bile olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÇocuk zaten karaktersiz aşağılık biri. 18 yaşından küçük kızlara göz diken namussuz olduğu açık. Onunla muhatap bile olma. Allah'a havale et. Hiç arayıp peşine bile düşme. O layıkını bulur yaşar. Senin şu an sorunun ailen ve kuzenin. Ailenle bir şekilde anlatmaya çalış. Benim hayatımı çaldılar sizde izin verdiniz. Bundan sonra ne olacak? Ben bir hayat istiyorum okumak istiyorum diye söyle. Okulunu bitir diploma al ve kimseye muhtaç olma. Yapacağın en güzel seçim bu olur. İnan ki bu senin hayatını bambaşka bir hale getirecek. Ekonomik olarak bağımsız olursan kimseye minnet etmez açıklama yapmak zorunda da kalmazsın. Senin o kuzenin de iftiralarla popon üstüne oturur, yaşadığın hayata özenerek rezil bir hayat geçirir. Bunun olması için iyi bir okul ve bölüm bitir. Ekonomik olarak özgür ol.
Soran+1 yılAilem de beni suçluyor sorumlu tutuyor ki. Babam ben seni uyardım anlattım dinlemedin diyor. Çalışmamam bile sorun oldu hep. Psikolojik tedavi gören biriydim 20 yaşındayken doktor bipolar olduğumu söylemişti buna rağmen hep baskı gösterdiler geçmişte 15 16 yaşındayken şiddet bile uyguladılar.
Soran+1 yılÜniversite için çok geç kaldım zaten zar zor liseyi bitirdim
Cevap sahibi+1 yılO zaman okumaya daha çok tutunman gerek. Yoksa evlenene kadar istemediğin işlerde çalışmanı isterler ve seni istemediğin biriyle evlendirilerse hayatın daha da olumsuz bir yere gider. Üniversite için neden geç kalasın? Üniversite yaş gerektirmiyor.
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ki ayrıca?
Soran+1 yıl27 oldum. Aradan seneler geçti ama ben hala aşamadım. Herkes yargıladığı için
Soran+1 yılAmcam okumuş insanlar, neden yapsınlar demişti hepsinden nefret ediyorum bu sözler de beni çok zehirledi
Cevap sahibi+1 yılYaşın 27 ve üniversite için geç diyorsun. Üniversitede 35 - 40 yaşında sınıf arkadaşlarım oldu. Asla geç değildir. Hayatını değiştirmelisin. Bana güven.
Cevap sahibi+1 yılBu arada asıl saf olan akrabaların bence. Okumuş insanların neler yaptıkları hakkında en ufak bilgileri yok. Amcan hangi dünya da yaşıyor acaba.
Soran+1 yılAmcam saf değil ki kendisi avukat hem de aşırı uyanık biri. Sadece kötü ve art niyetli biri olduğu için böyle konuştu. Zaten kendisi de mahkeme öncesinde bana şiddet uygulamıştı belki de kendisi de yargılanır diye korku duydu
Soran+1 yılRica etsem yazdıklarımı silebilir misiniz? Başkaları okusun istemiyorum 😞
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. meze olma kelimesi hoş değil kendinize hakaret etmeyin.
güvenmek meze olmak değildir. siz güvenmişsiniz ama karşı taraf suistimal etmiş.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Saf olmasa kimseye meze olmaz zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum mal saf biri buna izin verir. Akıllı kız ise zenginle yapar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
bir şey olmaz vere vere en sonunda bir enayi bulursun seni alır karısı yapar. boşa kendini üzmeye gerek yok yani
00 Yorumla
+1 yılBence bile bile yapan da var mezeymiş gibi görünüp erkeği meze yapan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaf kıza çok az rastladım, saf gibi durup çakal ve salağını çok gördüm. Onların hoşuna gidiyor bu durum..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu saflikdan olmaz kendi istekleri şartlar boşluklar bı çok nedenden olur ama saflikdan degildir
015 Yorumla
Soran+1 yılYa bırak beni hafif bulan birinin benimle olmasına neden izin vereyim
Soran+1 yılDemek ki farkına varamamışım bilincine varamamışım ki izin vermişim
Soran+1 yılBeyin yokmuş zaten öyle diyorlar
Soran+1 yılOlamıyorum kendime yetemiyorum yetsem zaten kendimi bu hale koymazdım
Soran+1 yılBüyük bir hata yaptım ve bunu sonradan fark ettim. İnsanlara içimi açtım onlar da hep yargıladı ben de kendimi daha çok suçlamaya başladım
- +1 yıl
Muhtemelen çok gencsin normaldir böyle böyle ogrenikiyor hayat dersleri bu yaşadıklarından ders alıp geleceğini daha sağlam temeller üzerine kurmaya çalış ilerde bu günleri hatıralarında pişmanlıklar olur illaki ama kahredisler hayatını mahveder toplayıp kendini yoluna devam et genç arkadasim
Soran+1 yılO zaman 16 17 yaşındaydım şimdi 27
Soran+1 yılHatam çok ağır geliyor kendimi affedemiyorum sorun seks falan değil
Soran+1 yılSize de daha önce içimi açmıştım yargılamadan dinleyip destek olmuştunuz ama ben hala aynı. Aşamadım aşamam da bu gidişle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılArtık saf olmayanlarda oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO erkeklerin niyetini kafa yapısını bilse olmazlar bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNoldu üzdüler mi seni yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bakire değilim çok pişmanım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saflikla alakası yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma kafana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt