Normal şekilde yalıyosa dudagı çatlak felan diye düşünürüm farklı duyguyla yapıyosa sadece yalaması degil bakışları ve tavırlarıda önemli o zaman anlarım ne istedigini
Yalnızsın, azmışsın. Biririleri dikkatini çeksin istiyorsun. Yanlış yoldasın!
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok hayır ya bu hareketi istemsiz olarak da yapıyorum da gün içinde o yüzden sordum aslında yani dudağım çok kuruyor ve sürekli yapıyorum birkaç defa erkek arkadaşımın yanında da yaptım Neden yanlış yoldasın dedim peki bu hareket ne düşündürür
Şöyle söylemek lazım ben çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır mantığıyla düşünen bir erkeğim. Güzellik yalnızca yüz simetrisinin ölçülü olması demek değildir. Güzellik tepeden tırnağa ölçülebilir birşeydir. Fit bir vücudun vardır ama burnun büyüktür. Arzulanabilirsin. Kişisel bakımına çok özen gösteriyorsundur ama yüzünde yara vardır. Bu da arzulanmana engel değil. Şişmansındır ama balık etkisinde yanı kilo vücuduna eşit şekilde dağılıyordur bu da arzulanmana engel değil
Peki arzuluyorsa o kızı beğeniyor mudur yaşlandığım kişiyle yan yana uzanmıştık Benimle öpüşmek istedi bu beni beğendiği anlamına mı gelir yoksa o an yan yana yatmamız mı onu tahrik etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Normal şekilde yalıyosa dudagı çatlak felan diye düşünürüm farklı duyguyla yapıyosa sadece yalaması degil bakışları ve tavırlarıda önemli o zaman anlarım ne istedigini
Ne anlarsın ne düşünürsün
İstekli oldugunu yatmak istedigini o anda bile bana bakarken hayal kurup dudaklarını ısırıp yaladıgını düşünürüm
Peki sen ne hissedersin ona karşı
Yalnızsın, azmışsın. Biririleri dikkatini çeksin istiyorsun. Yanlış yoldasın!
Yok hayır ya bu hareketi istemsiz olarak da yapıyorum da gün içinde o yüzden sordum aslında yani dudağım çok kuruyor ve sürekli yapıyorum birkaç defa erkek arkadaşımın yanında da yaptım
Neden yanlış yoldasın dedim peki bu hareket ne düşündürür
İyi eğlenceler sana
Fikir almak için soruyorum Neden böyle bir cevap veriyorsun ki fikrin neyse dinliyorum zaten
Istekli olduğunu sevişmek istediğini düşünürüm bunu yaptinda karşıdaki anlamadi ise gerçekten aptalmis.
Hayır yani sen ona karşı ne hissedersin o anda onu sormak istedim
Kesinlikle dudaklarını öpmek isterim arzu ve tutku ile ve deli gibi sevişmek
Aynı durumu bende yapıyorum kanka ama yanlış anlaşılıyor bazen 😀😀
Neden yapıyorsun,
Dudaklarım kuruyor tamam mı bende dilimle ıslatıyorum bazen yolda falan dalgınlıkla yapıyor karşıdan kız falan gelirken bana bakıyor 😀😀
Ben de yapıyorum işte de bir erkek ne düşünür böyle bir kız hakkında
Şu an vaktim yok buradan anlat ben okurum
Arkadaşım buraya yazmam
Valla mesaj kutun kapalı yazılmıyor
Kıyamam susamış herhalde deyip su ikram ederdim
Ne yaparsın ne hissedersin
Bir şey hissetmem
sorunlu galiba bu derim
Neden
bi neden olması lazım bunun için
Ya dudaklarım çok kuruyor Gün içinde sürekli yapıyorum istemsiz olarak fakat erkek arkadaşımın yanında da yapmıştım
farklı düşünebilirler. nemlendirici kullan
Haklısın ne düşünür mesela veya bana karşı isteği oluşur mu Bundan dolayı
kişinin niyeti bozuksa düşünür, sen boş bulunup yapıyorsun bunu anlayan da bakmasın o an bi zahmet
Seni arzuluyorum demek
Erkek ne düşünür o kız hakkında
Arzulandığını
Erkek de arzulamaya başlar mı bundan dolayı
Karşısındaki kızın güzelliğine bağlı 😅
Peki güzel olmayan bir kızı bir erkek Arzular mı veya öpmek ister mi anlık bir hisle de olsa
Şöyle söylemek lazım ben çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır mantığıyla düşünen bir erkeğim. Güzellik yalnızca yüz simetrisinin ölçülü olması demek değildir. Güzellik tepeden tırnağa ölçülebilir birşeydir. Fit bir vücudun vardır ama burnun büyüktür. Arzulanabilirsin. Kişisel bakımına çok özen gösteriyorsundur ama yüzünde yara vardır. Bu da arzulanmana engel değil. Şişmansındır ama balık etkisinde yanı kilo vücuduna eşit şekilde dağılıyordur bu da arzulanmana engel değil
Peki arzuluyorsa o kızı beğeniyor mudur yaşlandığım kişiyle yan yana uzanmıştık Benimle öpüşmek istedi bu beni beğendiği anlamına mı gelir yoksa o an yan yana yatmamız mı onu tahrik etti
Azmı, ş derler her halde
Yok hatta azdırır.. Ben azarım görürsem..
Bu düşmana bile yapılmamalı?
Neden
Çok sıkıntılı:) herhalde bana yapsa delinir 😂
Ne hissedersin o kıza karşı o an
Yapma yanariz kxoddmxodkd
Lütfen anlatır mısın
Buradan mı?
Evet
Olamaz buradan?
Olur olur
Yok olmaz tabi ki heheheh
Nerden anlatacaksın gizlisin
Açıyorum?
Ağzıma ver demenin ön ayakları
Öpmek istemek veya öpüşmek istemek demek değil midir
Bana göre değil
Öpüşmek isteyen çeker enseden yapışır
Ama hiç öpüşmediyseniz veya öpüşmek üzereyseniz birbirinize bakıyorsanız o sırada bunu yapıyorsa
Bu açık mesajdır yani anlamayan erkek ne bilim..
Peki erkek ne düşünür ne hisseder o an
Yani eğer kadının istekli olduğumu görünce hareket eder erkek zaten her şey bi kıvılcıma bakar
Kızın istekli ve istekli olduğunu hissederim
Peki sen ne hissedersin Senin de hislerin Uyanır mı bir şey hissetmez misin
Aşırı ereksiyon olurum eğer uzun süre yaparsa
Sadece bununla mı
Dudak ve dil hareketi aşırı tahrik edeer ama
Başka ne tahrik eder
Beni arzulama ihtimalini
Etkilendiğini ve istekli olduğunu anlatır
Erkek ne hisseder erkek de arzulan mı bunu görünce yoksa basit olarak mı görüyorum
Görür *
Basit kadın olarak görmez tam tersine hoşuna giider etkilediği için
istekli olduğunu düşünürüm
Sen istek duyar mısın ona karşı bunu gördüğün için
Yani hissedince
kız istiyor dedirtir
Sen ne düşünürsün Ne hissedersin
dediğim gibi kızın canı sevismek istiyor diye düşünüyorum
Yani ona karşı bir hissin oluşur mu yoksa bir şey hissetmez misin
ona karşı bı istek oluşur
ye beni der gibi olur
Azarım ben kızı alır yatağa atarım