Sevgili değildik ama olma aşamasıydı. Elimi tuttu, ona sarıldım gibi oldu falan ama bana yazarken başka kadına da asılıyormus üstelik olgun bir kadına. Neyse o kadınla gözümün önünde oynaştı, seviştiler kuytu yerler de. Ama beni tanıdığı erkekle konuşurken gördü sinirle yanına çağırdı bana da ters şekilde baktı amaç ne? Aldatmak sadece evlilikte, sevgilikte olmaz yarı yolda bırakmakta aldatmaktır arkadaşlar. Hem aldat hem başka erkeklerle konuşmama izin bile verme sinir ol
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dengesiz ve ayarsız biri. Uzak durman daha iyi.
Seni kiskanmis
Kendi başka kadını düzerken mi?
Onu yaparken senide düşünmüş
Ay canım ya çok iyi düşünmüş ye beni neden düşünücek
Ben varken neye başkası oldun anlsminda
Ve hala sen de bununla iletişim halinde ol...
Değilim, yüzüne bakamıyorum kedi ciğer gibi fake hesaptan takip ediyor sadece izlesin kudursun diye engellemiyorum
Saniye vaktimi harcamam böyle gereksiz biri için
Bata baya swinger dönmüş ortam
Karısı koca swinger yaşıyorlar cidden
E öyle yani swinger demek zaten iki çiftin birbiriyle eşleri değiştirerek ilişki demesi Şimdi patron yanındaki çalışan adamın karısını götürüyor yanındaki çalışan adamın patronun karısını götürüyor Bunlar Muhtemelen belki fantezi amaçlı bile bu şekilde yapıyor olabilirler yani
Kesin öyle, sen düşün adam etrafındayken patron karısının arkasına sokuluyor sonra sürekli kadınla güle oynaya iş yapıyorlar. Kim olsa anlar bişi olduğunu ve ortalık yıkılır ama adam patronla kanka. Sen şakrak. Bir kere ne oldu öğle arasına geç çıktım döndüm patron yok kadın yok, birden patronun karısı geldi arkasından patron geldi sonra kadın 3 'lu mu yaptılar depo da kadının kocası da mı vardı baska yere mi gittiler anlasam
Bu iş yerinde Peki kurumsal bir şirket mi yoksa küçük yerel esnaf mı
Ne esnafı fabrika ama küçük fabrika. Çok iyi işleyen bir fabrika. Küçük esnaflar da çalıştım asla böyle şeyler yok abi kardeş gibi herkes. Hiç bir patronum bu adam gibi değildi
Yani özetle patron yanında çalışan adamın karısını götürüyor O da onun patronun karısını götürüyor aslında herkes halinden memnun yani sadece resmi olarak yanlış evlenmiştir Belki bunlar gece bile karılar birbirlerine kalıyor olabilirler yani
Vallahi beklerim, garip şeyler oluyor eş değiştirme yapıyorlar belki de. Zaten kadının kocası da garipti bana karşı sürekli çalışırken yanımdan geçip saddcr bana kolay gelsin diyordu yanından geçerken çekilmiyordu oda garip böyle adam eşini pazarlar başkasının eşini alır beklerim patron zaten zampara
Sende kafa kizsin ha muhabbetini iyi
Teşekkürler ama. Bu iğrençlige dayanamadım sevgilisi olan kadın evli kankam dediği adamla yattı. Onun sevgilisi iş yerini bastı başka bekar müdür evli kadınla böyle bir iş yeri iğrenç
Afafsvsczc sevgilisi bilr olmayan sen
Patronla olma noktasına geldim bu yüzden olmadım Allah korumuş beni
Olma noktasına geldim derken birlikte olma mı
Evet. Hem kadına hem bana asılıyordu. Röntgenliyordu beni sürekli. Mesai de peşinden geldi ben başka yöne gittim delirdi bağırdı bana sonra işçilere bağırdı falan sonra kadınla oldu ama benle olmuş olsa bile yine o kadınla olurdu
Sen ilişkin var mi
Yok. Ama olicak düzgün insanlarla düzgün seçimler yapıcam artık. İlişkim olsa ne patrona ne başkasına bakarim
Helak
Bencil erkek iticidir kanka
Kanka ne ya çocuk musunuz
🙂 çocuk. Eline çocuk verir dikkat et. Neyse.
Senin önünde sevişti ne demek?
Yani arkalı önlü gittiler sevişmeye
Bundan emin misin? Seni mi tahrik etmeye çalışıyordu acaba?
Ay ne alaka kadının arkasına sokuldukca sokulmuş dayar gibi gördüm. Sürekli arkasında geçiyor ediyor birlikte iş yapıyorlar. İkisi aynı anda ortadan kayboluyor dönmüyor var bişi
Sen bi araştır bakalım 😎😂
Her şey ortada haksız mıyım
Suç üstü yapmadan bilemezsin... şu an bu duygular seni deli ettiği için bilinç altında oyun oynayabilir
Psikolog gibi konuştun cidden. Suç üstü nasıl yapayim adam patron peşlerinden gidemem ki. Ama çok yakınlardi. Kadın evli aslında patron da evli ama açık ilişki gibi eşiyle. Adamın sayısız kadın olmuş ve kadının kocası orada yıllardir calsiiyor bence vardı bişi.. ama ben aptalım adam açık ilişki yaşıyor gibi eşini buna ikna etmiş sana yapmaz mı
Fırsatını bulduğunda kıvamına getirdiğinde her şeyi yapar
Kadın zaten ise girdigin de patron sürekli kadının yanında çalışıyordu ne zaman baksam yanların da sohbet muhabbet burdan bile anlaşılıyor kadınin peşinde gezdi kadın da yüz verdi yaptılar
Rahat bırak artık insanları 😂😂 ayrıca iş yerinde inanılmaz heyecanlı ve keyifli olur...
Kadının kocası da patronun karısıni s*kiyor bence ben öyle düşünüyorum adamın anlamaması imkansız
Ooo çok güzel bir Çarkıfelek 🥳 herkes hayatından mutlu demek ki... Senin yalnız kalmana üzüldüm 😅
Bu iğrençlik içinde olmak yerine yalnız olurum daha iyi işten ayrıldım bu igrenclikleri yüzünden daha neler vardı bilsen
Ooo dinlemek isterdim 😅
Bu iğrençlige dayanamadım sevgilisi olan kadın evli kankam dediği adamla yattı. Onun sevgilisi iş yerini bastı başka bekar müdür evli kadınla böyle bir iş yeri iğrenç
Ayrıl hemen boyunuzun çıkacak
Sizinki nasıl bir ilişki
Toksik bı m. l işte..
Bencede yanlis
Herif forvet
Ahahaha aynen knka
Kanka nedir ergen misiiz
Ergenim
Adam evli dgilmi