bu tarif ettiğin top anda alttan gelen ıslaklıkta artma oluyor mu ve normal ıslanma suyuna göre daha yoğun mu? tarif ettiğin bence ortalama hafif bir orgazma işaret ediyor. etkilendiğin bir erkek içindeyken bu dereceye gelirsen daha sarsıntılı ve doyurucu bir halde onu yaşarsın akışta fazla olur. anladığım kadarıyla bir tek sert atıp duran değilde üstüne devam ettikçe seriye bağlayan yapıda bir kadınsın. Bu özelliğini işini bilen ve seni uzun uzun düzen bir erkeğin olduğunda çok işine yarayacaktır :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvet. Fakat boşalmak demek sıvı gelmesi demek değildir sizde. Zirveye çıktıktan sonra rahatladigini hissettiginde o zaman boşalmış oluyorsun
14 Yorumla
Soran1 yılGüzel his ve rahatlama evet ve sonra bir müddet hissizleşme orgazm mıdır? Yani böyle geriliyorum falan o an bacağım belim ayağım göğsümü tutuyorsam o an istemsiz sıkmaya falan başlıyorum ıslanma olayı zaten hep olabiliyor o hisle bağlantısız
- 1 yıl
Evet orgazmdir. Yeni mi mastürbasyon yapmaya başladın?
Soran1 yılHayır ama öyle abartı şeylerden bahsediliyor ki acaba olmuyor muyum diye çok kafaya taktım boşaldım falan deniyor yani boşalıyor muyum ne bileyim ya da göz kaymasıymış falan bilmiyorum ki
- 1 yıl
Yazsana bana bi
1 yılEvet o
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Değil orgazmdan sonra erkek gibi tüm gücünüz vücudunuzdan çekilmiş gibi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılValla oluyor gibisin de bilemeyiz ki titremede oluyor mu ben ilişkiye girdiğim kadınlarda gördüm bunu
14 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBir araştırma okumuştum kadınların yüzde 40 i orgazm olamıyor ya da olduğunu zannediyor diye bunun çaresi yok ki ama seks yaparken mi bu oluyor mastürbasyon yaparken mi
Soran1 yılmastürbasyon sadece
Cevap sahibi1 yılBakiresin o. zaman seks sırasında öğrenirsin artik :) ya da orgazm tekniğini geliştir bakalım öyle nasıl olacak
1 yılpartner bulup cinselliğin fantezisini bulman gerek benle başlayabilirsin
12 Yorumla
Soran1 yılSkkslslsl
- 1 yıl
kskskksks
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOrgazm ama tam değil, biraz daha ilgilenilmesi gerekir, tam olurken içine boşalması gerekir. O his ile farklı zevk alırsın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Birşeyler eklemek lazım sexting gibi.
13 Yorumla
Soran1 yılAynen kanka meni çıkıyo
Gizli Üye(25-29)1 yılOk ve top nasıl oluyir anlamadım
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOluyor*
Soran1 yılHafif sevk hissediyorum sonra da daha fazla bi his oluyor ve sonra hissizlik oluyor ve bu böyle bir döngü
Cevap sahibi1 yılAnladım ne şekilde mastürbasyon yapıyorsun
Soran1 yılHer şeyi deniyorumdur
Cevap sahibi1 yılHangisinde daha çok rahatlıyorsun belki o seni orgazma daha çok yaklaştırıyordur
Cevap sahibi1 yılBakire misin
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılO zaman hemen vajinanı parmakla ya da bir şey sok bir elinlede klitorisini oksa bunu denedin mi
Soran1 yılTabikide
Cevap sahibi1 yılSeks esnasında orgazm oluyor musun peki
1 yılbence son anda bir şey oluyor ve olamıyorsun
24 Yorumla
Soran1 yılNe yapmalıyım
- 1 yıl
sanırım kafanda bir düşünce oluyor ona takılıyor olabilirsin bu düşünce bir kaç şey olabilir
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
örnek karşı partnerimi acaba mutlu edebiliyormuyum
ya da neden orgazm olamıyorum
ya da acaba bende bir sorun mu var
ya da o gün yaşanan y- bir sorun
ya da daha önce yaşanmış sorunlar ve beyinde işgal edilmesi
seks sırasında rahat olamman
ya da partnerinin yetersizliği
gibi gibi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Madt yapsrkenmi iliskidemi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Birinin sana yardimci olmasi gerek amasyada
10 Yorumla
1 yılYardımcı olabilirim. isterseb? Konusalimmi
12 Yorumla
Soran1 yılBurdan söyle
- 1 yıl
Ya ne fark eder sonra engel atarsın zaten
1 yılİki parmakla çözebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılacıyla zevkı harmanla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar