Merhaba ben 20 yaşındayım sevgilim 21 3 yıldır beraberiz ikimizde okuyoruz ailemizin durumu falan da iyi onun ailesi beni benim ailem onu biliyor. Ben çok utangaç bir insanım o yüzden biz ilişkimizin 2. yılında ancak öpüşebildik, daha sonradan biraz sevişme tarzı şeyler oldu ama hiç seks yapmadık. Sevgilim beni gerçekten seviyor ve bırakmayacağını biliyorum güvenmedem öpüşmezdim bile. Geçen ben onların evine gitmiştim orada söyledi artık seni istiyorum falan diye istemezsen zorlamam hakkın ama bir deneyelim falan dedi. Açıkçası ben nasıl bir acı olacağını bilmediğim için korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani eğer ayrılınca pişman olacaksan asla yapma çok kişi güvenip yapar sonra bir şey olur ayrılır onur boyu pişmanlık sürer acısı içinse yapma şekline vs göre değişir
01 Yorumla
Soran1 yılAyrılma gibi bir durum zannetmiyorum da olabilir yani insanız sonuçta ama olsa bile korkum ondan değil ortada kalırım falan değil korkuyorum ve günah sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yapma yapma 3 yıl durmuşun evleneceğin zamana ya da bir nişan yapana kadar birnsey yapma. Yüzeysel devam et.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapıcam sanırım korkuyorum da zaten
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Acı olacağını düşünürsen asla, yapamazsın psikolojik olarak hazir hissetmen lazım
02 Yorumla
Soran1 yılBence de teşekkürler
Anın akışına bırakıp buradaki kazaları dikkate alma
01 Yorumla
Soran1 yılBakıcam aşkım sağol
Gizli Üye(25-29)1 yılBence hiç yaklaşma. İstiyorsa sabretsin evlenince yaparsınız zaten
04 Yorumla
Soran1 yılSabreder de benden sürekli bir şey istemiyor ama bu da çok ağır bir şey bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılEvet çok ağır bir şey. Öyle verilecek bir şey değil. Seven insan evliliği bekler hep söylerim
Soran1 yılBence de beklesin
Cevap sahibi1 yıl👏👏
Gizli Üye(25-29)1 yılİçine girmesin ya sadece oral yapın okşayın birbirinizi sevişin o kadar yapsanız yeter.
02 Yorumla
Soran1 yılOral iğrenç geliyor bana
Cevap sahibi1 yılo sana yapsa çok hoşuna gider bence ama? onuda istemiyorsan elle klitorisini okşasın göğüslerini yalasın.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıleğer hazır değilsen yapmak zorunda değilsin.
02 Yorumla
Soran1 yılHazır değilim biraz daha erteleyeceğim sanırım
- 1 yıl
Nasıl istiyorsan öyle olsun kendini zorlama
Gizli Üye(25-29)1 yılorall ve anal oldumu peki
02 Yorumla
Soran1 yılYok yapmadık
Cevap sahibi1 yılbu konu hakkında sohbet etmek istersen gizliden çıkayım
Gizli Üye(30-35)1 yılSevişme derken neler oldu ki oral mi ne?
00 Yorumla
1 yılAnal yapın sadece idare etsin
02 Yorumla
Soran1 yılAnal istemiyorum hem sağlıklı da değil
- 1 yıl
Sen isteklimisin peki çok? Hiç vajinana oral yaptimi senin
1 yılAkışına bırak
03 Yorumla
Soran1 yılAkışı da olmuyor
- 1 yıl
Ee neden yapmıyorsun o zaman ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Eğer benimle evlenir yapayım düşüncesi varsa çıkar aklından zevkin için yapıyorsan yap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne