Cinsel Yaşam Cinsellik istemeyen erkeğin amacı ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sen istesende ben yapmam cinselliği dedi Cinsellik istemeyen erkeğin amacı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
özelinsan00 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl çok fazlsa sebebi olabilir. cinsel sorunları olabilir ya da dini açıdan falan evlilik öncesi istemiyor olabilir. ama her ne olursa olsun yanlış bir söyleme tarzı 0 0 Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Seni elde edemeyecegini anladi istemem ayagi yapiyor 😉 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi Yorumla btflyx0es 1 yıl Iste dogruymus dedigim Yorumla Soran 1 yıl Reste rest çekiyor Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalan sende başkasıyla yaparım ozman deseydin niyetini anlardin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Demedim valla Yorumla Freedown54 1 yıl Deseydin işte Yorumla Soran 1 yıl Ne derdi ki Yorumla Freedown54 1 yıl Iste sende niyetini çözmüş olurdun ama amacı cinsellik zaten Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum ki olsun dedi Yorumla Freedown54 1 yıl Olum hiç bir konu yokken Yorumla Freedown54 1 yıl Durduk yere sen istesen Yorumla Freedown54 1 yıl Bike senle sevismem niye dedi Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. İstemem yan cebime koy hesabıı. Yaaaaa tecrübesiz çocukk :D 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi Yorumla psychoparadıse 1 yıl Daha ayıp etmiş :D Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ya yalan söylüyor ya da cinsel sorunları var 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Cinsel sorunu yok Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ne biliyorsun cinsellik yapmak istemeyen birinin cinsel sorunu olmadığını Yorumla Soran 1 yıl Başka kızlarla yaşıyor çünkü Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ahahaha güldüm Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ben de kimseyle cinsellik yaşamayan biri sandım Yorumla Soran 1 yıl O kadar namuslu değil Allaha şükür hahahaha Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Ama sana karşı namusluymus 😂 Yorumla Soran 1 yıl Namuslu rolü yapıyor diyelim 😀 Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Bildiğin şeyi neden soruyorsun o zaman 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben sorarım :)) Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani dindar diyecem olmyacak yani istemiyorsa kendine güvenmiyor olabilir 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ne bilelim belki güven puanı topluyor belki aseksüel 0 0 Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Ben inandım şu an ikna oldum 😂😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha emin misin Yorumla J0KKeR 1 yıl Ya yanlış anlama g-ö-tüm ayağı yapıyor cakkal eline geçse seninde benimde içimizden geçer sinsi sapık 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kahkaha attım Yorumla J0KKeR 1 yıl Gül Gül bizi biplerse görürüm ben seni 😂 Yorumla Soran 1 yıl O diğer türlü kızlardan hoşlanıyormuş biz işine yaramayız😀 Yorumla J0KKeR 1 yıl İyi iyi güzel kurtardık gö-tü desene Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha evet Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Erkenci kuştur 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki evlenmeden istemez amasyada 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sen geldin mi yine başkasını bulamadın mı 0 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Ayak yapıyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Wingsssss 1 yıl Nabzını ölçüyor bence Yorumla Soran 1 yıl Yaşar mıyım yaşamaz mıyım gibi mi Yorumla
alifecoach Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Yol arıyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla alifecoach 1 yıl Cğnsellik için Yorumla Soran 1 yıl Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi Yorumla alifecoach 1 yıl Merak ettim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çok fazlsa sebebi olabilir. cinsel sorunları olabilir ya da dini açıdan falan evlilik öncesi istemiyor olabilir. ama her ne olursa olsun yanlış bir söyleme tarzı
Seni elde edemeyecegini anladi istemem ayagi yapiyor 😉
Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi
Iste dogruymus dedigim
Reste rest çekiyor
Yalan sende başkasıyla yaparım ozman deseydin niyetini anlardin
Demedim valla
Deseydin işte
Ne derdi ki
Iste sende niyetini çözmüş olurdun ama amacı cinsellik zaten
İstemiyorum ki olsun dedi
Olum hiç bir konu yokken
Durduk yere sen istesen
Bike senle sevismem niye dedi
İstemem yan cebime koy hesabıı. Yaaaaa tecrübesiz çocukk :D
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Daha ayıp etmiş :D
Hahahaha
Ya yalan söylüyor ya da cinsel sorunları var
Cinsel sorunu yok
Ne biliyorsun cinsellik yapmak istemeyen birinin cinsel sorunu olmadığını
Başka kızlarla yaşıyor çünkü
Ahahaha güldüm
Neden
Ben de kimseyle cinsellik yaşamayan biri sandım
O kadar namuslu değil Allaha şükür hahahaha
Ama sana karşı namusluymus 😂
Namuslu rolü yapıyor diyelim 😀
Bildiğin şeyi neden soruyorsun o zaman 😂
Ben sorarım :))
Yani dindar diyecem olmyacak yani istemiyorsa kendine güvenmiyor olabilir
Ne bilelim belki güven puanı topluyor belki aseksüel
Ben inandım şu an ikna oldum 😂😂
Hahahaha emin misin
Ya yanlış anlama g-ö-tüm ayağı yapıyor cakkal eline geçse seninde benimde içimizden geçer sinsi sapık 😂
Kahkaha attım
Gül Gül bizi biplerse görürüm ben seni 😂
O diğer türlü kızlardan hoşlanıyormuş biz işine yaramayız😀
İyi iyi güzel kurtardık gö-tü desene
Hahahahaha evet
Erkenci kuştur
Belki evlenmeden istemez amasyada
Sen geldin mi yine başkasını bulamadın mı
O kadar mı kötüsün
Hayır aksine iyiyim
Ayak yapıyor
Nasıl yani
Nabzını ölçüyor bence
Yaşar mıyım yaşamaz mıyım gibi mi
Kalkmıyordur
Yol arıyor
Ne gibi
Cğnsellik için
Evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin bana göre değilsin dedi
Merak ettim seni