Cinsel Yaşam Sizce sevgilikte ideal sevişme, yakınlaşma durumu ne olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yalandan sallamayın gerçekte ne düşündüğünüzü söyleyin Sizce sevgilikte ideal sevişme, yakınlaşma durumu ne olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu sana kalmıs yasamak ıcın degil sevgi icin degil sen istedigin icin yapmalısın onun yanında sebebsiz yere ıslanıyorsan onu istiyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaşadın mı Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ciddi ise normal olmalı niyet halis ise bazen ket vurmalı kendine insan elini öpse kalbini ısıtsa ondan bile mutlu olmalı 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim icin ilk başlarda hergün sonrasında ise haftada 4-5 olmalı mutlaka yoksa gerisi az sayılır benim için 😊 0 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Evlenince ama sevgili iken hiç olmasın ben hep öyle düşündüm çünkü Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cinsel iliski icin aradan bi zaman gecmeli ilk zamanlar da yapmak dogru degil bence 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkek zaten genelde ister bence burada önemli olan kızın rızasının olup olmadığı. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. güven saygı sevgi ve ciddiyet yüksek seviyede ise her türlü yakınlaşma olabilir 0 0 Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaşa göre değişir. 20 li yaşlarda seks olabilir bir süre sevgili olunduktan sonra. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. artık yan yanayken sertleşmeler, ıslanmalar sürekli oluyorsa fitili ateşlemenin vakti gelmiş demektir, onun dışında acele etmeyin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben libidosu yüksek biriyim ama sevgililikte yaşamayı yanlış buluyorum açıkçası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle düşünenler azalıyor günden güne maalesef.Ben arada bir gelecekteki çocuklarımı nasıl uzak tutacağım bunlardan diye düşünüyorum Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her ilişkide cinsellik istenilecektir ama kiminle ne yaşayacağına yine sen karar vereceksin 0 0 Yorumla
SeksKoçu6 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bu ilişki sürecine bağlı evliliğe giden ilişki de asla yakınlaşma istemezdim 0 0 Yorumla
Sessizvegizemli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Olmamalı kudurma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de olmamalı Yorumla Sessizvegizemli +1 yıl Harikasin Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz bir şeyler olabir 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu tamamen kişilerin güven ve arzularına dayali 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Cinsel ilişki. Aşağısı kurtarmaz. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sonuna kadar gitmeli doğal olarak 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilişki olgunlaşana kadar birleşme olmamalı bence 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. dokunma elleşme öpüşme yiyişme 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hemen olmali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu sana kalmıs yasamak ıcın degil sevgi icin degil sen istedigin icin yapmalısın onun yanında sebebsiz yere ıslanıyorsan onu istiyorsun
Sen yaşadın mı
Ciddi ise normal olmalı niyet halis ise bazen ket vurmalı kendine insan elini öpse kalbini ısıtsa ondan bile mutlu olmalı
Benim icin ilk başlarda hergün sonrasında ise haftada 4-5 olmalı mutlaka yoksa gerisi az sayılır benim için 😊
Evlenince ama sevgili iken hiç olmasın ben hep öyle düşündüm çünkü
Cinsel iliski icin aradan bi zaman gecmeli ilk zamanlar da yapmak dogru degil bence
erkek zaten genelde ister bence burada önemli olan kızın rızasının olup olmadığı.
güven saygı sevgi ve ciddiyet yüksek seviyede ise her türlü yakınlaşma olabilir
Yaşa göre değişir. 20 li yaşlarda seks olabilir bir süre sevgili olunduktan sonra.
Bunun net bi kuralı olmaz ki aradaki ilişkiye bağlı
artık yan yanayken sertleşmeler, ıslanmalar sürekli oluyorsa fitili ateşlemenin vakti gelmiş demektir, onun dışında acele etmeyin
Ben libidosu yüksek biriyim ama sevgililikte yaşamayı yanlış buluyorum açıkçası
Ben de
Böyle düşünenler azalıyor günden güne maalesef.
Ben arada bir gelecekteki çocuklarımı nasıl uzak tutacağım bunlardan diye düşünüyorum
Her ilişkide cinsellik istenilecektir ama kiminle ne yaşayacağına yine sen karar vereceksin
Bu ilişki sürecine bağlı evliliğe giden ilişki de asla yakınlaşma istemezdim
Olmamalı kudurma
Bence de olmamalı
Harikasin
Biraz bir şeyler olabir
Bu tamamen kişilerin güven ve arzularına dayali
Cinsel ilişki. Aşağısı kurtarmaz.
Belli bir zamanı yok bunun
sonuna kadar gitmeli doğal olarak
ilişki olgunlaşana kadar birleşme olmamalı bence
Bence her şey yaşanmalı. Ben yaşıyorum da
karsılıklı oral