Cinsel Yaşam Uykunuzu bölüp yapar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yoksa devir g.. tünü yat gece gece başımıza iş açma diyenlerden misiniz? Uykunuzu bölüp yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zaman fark etmezdi bizim için. Uyumadan, uyku arasında, uyanınca, her fırsatımızı değerlendirirdik. Güzeldi, terketmeseydi. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kaçırdığına yansın, bir daha bulabilecek mi bakalım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O bulur da, ben bana bıraktığı buz gibi karanlıkla kalırım. Yorumla Soran 1 yıl Unutulmasa da alışılıyor be. Duygusuzlaşıyorsun, hissizleşiyorsun ama hayat devam ediyor. Böyle bir cinsel hayata alışıyorsun. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mevzu sırf cinsellik değil ki. Yaşadığımız her an, her saniye muazzam ve özeldi. Huzurumuz vardı. O hiçbir zaman benim gibi sevemedi, beni anlayamadı. Yorumla Soran 1 yıl Elbette değil. Ama birilerinin ardında bıraktığı enkazlarız işte. Eskisi gibi olmak zor. Yorumla
Nervous06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 34% 1 yıl Her şey yerinde güzel, önce yap sonra yat, uyku bölmek falan hoş şeyler değil 0 0 Yorumla
cesuradam18cm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl partnerimi tatlı uykusundan oral ile uyandırıp başta karşı koymaya çalışırken zevk dalgası vücudunun her yerini sarmaya başladığında kendini bırakmasını çok seviyorum. 🥵❤ 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bu konuyla alakalı bi anım var 🙈🙈 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Herkesin vardır bence Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Biraz fazla aykırı benimki 😀🙈 Yorumla Soran 1 yıl Merak uyandırıyor ama. 🤩 Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl 🙈🙈 Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim, belki benim de ufkumu genişletir. Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Linç yerim 😀 Yorumla Soran 1 yıl Özelden yazayım orada yaz o zaman Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl 🤝 peki Yorumla melik576 1 yıl Yemezsin ya milletin neler yapyıyo Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Onun vakti yoktur pat diye gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aklıma düşerse padişah dinlemem 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aklına düşmek değil bir anda arkanda hissedince o an gözler açılıp üzerine atlayacak şekilde olmalı bence. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç farketmez seks olsun yeter Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle. Uykunun ortasında yapınca tadı bambaşka oluyor. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl uykumu bölüp yaparım evet shhd 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Of keske Yorumla Soran 1 yıl Sakin ol champ. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zaman fark etmezdi bizim için. Uyumadan, uyku arasında, uyanınca, her fırsatımızı değerlendirirdik. Güzeldi, terketmeseydi.
Kaçırdığına yansın, bir daha bulabilecek mi bakalım.
O bulur da, ben bana bıraktığı buz gibi karanlıkla kalırım.
Unutulmasa da alışılıyor be. Duygusuzlaşıyorsun, hissizleşiyorsun ama hayat devam ediyor. Böyle bir cinsel hayata alışıyorsun.
Mevzu sırf cinsellik değil ki. Yaşadığımız her an, her saniye muazzam ve özeldi. Huzurumuz vardı. O hiçbir zaman benim gibi sevemedi, beni anlayamadı.
Elbette değil. Ama birilerinin ardında bıraktığı enkazlarız işte. Eskisi gibi olmak zor.
Her şey yerinde güzel, önce yap sonra yat, uyku bölmek falan hoş şeyler değil
partnerimi tatlı uykusundan oral ile uyandırıp başta karşı koymaya çalışırken zevk dalgası vücudunun her yerini sarmaya başladığında kendini bırakmasını çok seviyorum. 🥵❤
Bu konuyla alakalı bi anım var 🙈🙈
Herkesin vardır bence
Biraz fazla aykırı benimki 😀🙈
Merak uyandırıyor ama. 🤩
🙈🙈
Merak ettim, belki benim de ufkumu genişletir.
Linç yerim 😀
Özelden yazayım orada yaz o zaman
🤝 peki
Yemezsin ya milletin neler yapyıyo
Uykuluda ayrı zevkli olur😄
Onun vakti yoktur pat diye gelir
Ya uyu gece gece iş çıkarma
Aklıma düşerse padişah dinlemem
Aklına düşmek değil bir anda arkanda hissedince o an gözler açılıp üzerine atlayacak şekilde olmalı bence.
Hiç farketmez seks olsun yeter
Kesinlikle. Uykunun ortasında yapınca tadı bambaşka oluyor.
uykumu bölüp yaparım evet shhd
Of keske
Sakin ol champ.
hm
Beni o saatte uyandırırsa bende skrm hacı
Hiç farketmez.