Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamamen kendinden geçmeden yapılan seks aşırı güzel oluyor, kendini bilmeli ama sarhoş olmadan, her tür hareketi yapar çok güzel doyuma ulaşırsınız.
Aşırı sarhoş ise neyin nereye nasıl girdiğini anlayamaz ve ertesi gün bir şey hatırlamaz.
Kadınların çok hafif çakır keyif olmaları her zaman aşırı keyif vermiştir. Denedim ve çok memnun oldum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılkadın açısından zevkin doruklarnda olur erkek içinde hiç uğraşmadan elde edilebilecek karşılıklı seks zevki deneyimi olur heleki karşındaki kişi farkında ise seni daha çok zevke getirecek davranışlar sergilğiyoersa çifte haz diye buna derim. şayet tek taraflı bir seks hiöte zevkli olmaz aksine ihval ediyomuş gşbş hşssşyat verir
026 Yorumla- +1 yıl
Yok sadece çakır kadın ölmemiş😂😂içip bayılamamış sadece içmiş biraz🤣🤣
- +1 yıl
o zaman zevkin nirvanasıııı :-D sular seller şelale ki :-D duvardan duvaraa kucaktan aşağıyaa öyle tatlı olurkiii :-D
- +1 yıl
Heh işte şöyleee😂😂
- +1 yıl
o çakır keyif kadın senmisin yoksaaa :-D
- +1 yıl
Eveet sarhoşum😂😂
- +1 yıl
oyyyşş :-D çok fena olurdu biliyomusun direk orala dalıp kıvrandıra kıvrandıra şelale olurdun :-) sonra ver yansın küllerini savur :-D kucaktayken severim emmeyi falan iyi olur kalçayı tutarken falan :-D
- +1 yıl
sarhoş kadın seks esnasında uyumaz dimi :-D
- +1 yıl
çakır keyif kadın %50 %50 mi kontrol ister yoksa kontrol daha çok erkektemi olsun ister
- +1 yıl
Valla kendi adıma ben salarım istediğini yapsın sabaha kadar devam😅😂😂🤣🤣
- +1 yıl
memişlerlemi oynuyo abuşlamı sevişiyo ona bırakırım yeterki kurutmasın seller sular etsin diyosun yanii :-d. ki memişler böyleyse bal kutusu daha fenadır kesin :-D
- +1 yıl
Oooo fenaaa o fenaaa😅😂😅pembiş tatlişş
- +1 yıl
obaaaa :-D dilleye dilleye o pembiş varya kabarır ağzı doldurur sonra içi doldurulur :-D sıcak sıcak fena olur :-* ayırıp dudaklarını falan ovvv pembişse aşırı fenaaaa içinden çıkılmazzzz
- +1 yıl
girilebilen en derine ulaşmaya çalışırdım o pembişte :-D tabi memişlerlede ilgilenmemek büyük öküzlük olur sabaha kadar emiklerdim :-D
- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
peki çakır keyifken kucakta olmak istermi sarhoş kadın :-D
- +1 yıl
İster her şeye tamam der sarhoşken😂😂
- +1 yıl
offf o gece hiç bitmemesi lazım :-D iliğim kemiğim kuruyana kadar pompa :-D
- +1 yıl
sarhoşken ama tadı daha bi fazla olur sonuçta dopamin ve seratonin daha fazla salgılanıyor. üstüne karşı koyulmaz libido :-D adamı çıldırtır :-D
- +1 yıl
Tabi bak sere serpe kafana göre yeter ki kontrolü elinde tut gerisi uhuuuuu karşındaki de yüksek olur çünkü aşırı istekli olduğunu düşün onun da sabahlar olmasın dimii😂😂
- +1 yıl
Tabikide ister dmltır ister kucakta ister duvarda kucakta aklına ne gelirse o pembiş Sabaha kadar delirir 1000 kere orgazm olur artık fkdkdkd 😁 hele ağza oturma olsa ovvv yerbitirirrim😁
- +1 yıl
Sahjdkdlfşşf ben mi sathoşum sen anı mı yaşıyosun o dediklerini yapmam için sarhoş olmama gerek yok ağza oturmak benim favorimm her koşulda onu yaparm havada karada🤤🤤
- +1 yıl
Anı beklememe gerek yokmuş yani😁 ne iş yapıyosan bırakıp her an her saat ağzıma oturabilecek potansiyeldesin😁 sevdim bunuu😍 pembiş biliyo ağzının tadını 😁ağızdayken ele memişlerde gelirse süper olur😘🤩
- +1 yıl
Günaydın birileri ayıldı sanırım😁
- +1 yıl
Hahaha ayıldı 😂😂
- +1 yıl
Aslında sabah seksi daha fena olur biliyomusun tüm vucut testestoron salgılarken oralla uyandırılmak falan😁
- +1 yıl
merhabalar efenim nasılız :-D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSerhoş biri ile cinsellik yaşamak resmen tecavüzdür, suçtur, ceza alırsınız, hiç kaçarı da yoktur. Oysa her şey aşk ile olmalı ve her iki taraf ta hür iradesi ile ne yaşadığının farkında olmalıdır. Serhoş bir kadın ile asla bir şey yaşamam...
04 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara verdiğin tepkilere bakınca bu kadın harbiden zır deli demeden de geçemedim. sen uzak durulması gereken bir şeysin. Senden bi şey olmaz, hiç kusura bakma. Senin kadın olmama ihtimalin daha yüksek bence... Gittikçe senden nefret etmeye başladım, değersizliğin, beni gittikçe üzmeye ve sana olan hayranlığımı nefrete dönüştürmeye başladı. Resmen saçmalamışsın bu soruda...
- +1 yıl
Şimdi öncelikle sarhoş dedim baygın kendinde değil demedim hür iradesiyle ilişki yaşıyor eşiyle sevgilisiyle partneriyle her kimse ama kendi isteğiyle yapıyor siz soruyu anlamamış olabilir misiniz acaba?
- +1 yıl
Yorumlarda delilik falan yok gayet çakır keyif yorumlar aklı başında yorumlar var siz alkol düşmanı iseniz kimse içemez diye bir kural yok değil mi? Gayet kadın gibi kadınım bana hayran olmak ya da nefret etmek zorunda değilsiniz nötr olsanız daha da mantıklı olur hatta..
- +1 yıl
Dediğim gibi kime ne anlatıyorum ki? Bencilliğin, kendini bir şey xannetmen, erkeklerin orasını burasını kaldırma çaban, ucuz ve nafile çabaların sana sadece değersizlik, kolay lokmacılık, anı yaşama önceliği, kullan at seviyesi kazandırıyor. Sorunuzu gayet iyi anladım. Serhoş ile hiç bir şey yaşamam defim, serhoş ve kendinde olmaması kırmızı çizgim dedim. Çakır keyif, kendini sınırda hisseden öteki tarafa her an geçeceği malum olan, hiç alkollü olmadığında göstermediği yakınlık ve davetin o an ortaya çıkmış olmasını yok sayan hazırcı ve fırsatçı bir xihniyetin de acizliği çok farklı değil hanfendi. Ha bir birimize aşığızdır, zaten duygularımız vardır, farkındayızdır, alkolün verdiği nahoşluk, mayhoşlykta eklenince elbette bir rshatlama, cesaret, enerji, sinerji gelecektir, buna kimse hayır demez. Ama yine de dikkatli olmak lazım. O cesaretle istemediğin şeyler de yaşayabilirsin. Filme alsalar sonrasında izleyince, aptal kız bu kadar mı düştün, azdın, kudurdun deyip kendine kızabilirsin de. Ama doğu ya bu devrin kızı da kadını da nerde o onur ve haysiyet, ahlak, edep? Ortamları yakın yıkıb, önünüze gelenin tüm ahlaki değerlerini mahvedin, sonra da erkekler bizleri neden cinsel obje olarak görüyor deyin. Aferim sana emi?
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Sarhoş olmak güzel bir şey değil ama kafası güzel olmak yani tam anlamıyla Çakır keyfi olmak süper bir durum. Hem kadının hem de erkeğin en güzel olduğu zaman ve inanılmaz şekilde yaşanması gereken duygular ortaya çıkıyor
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇakır keyif kadınla seks güzel oluyor. Hele ben de çakır keyifsem harika oluyor. Sarhoş kadınla bir defa seks yaptım, son derece kötü bir deneyimdi. Başka kadınla da tekrar deneme yapmadım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇakırkeyif tamam da, ne yaptığının bilincinde olmayacak kadar kafası güzel bir kadınla sevişmek istemem. Ertesi gün hatırlamayıp pişman olabilir, ayrıca beni arzuladığı için mi, alkolden kontrolü kaybettiği için mi sevişti, bilemem.
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar da sarhoş olmasın tabi😂
+1 yılşöyle oluyor.. tamamen kendi olur yatakta sarhoş hatun.. bunu mu düşünür şunu mu düşünür demez.. yapmak istediğini özgürce yapar.. Yani... severim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Avantajı yok, bana göre uygun bir şey değil bu. Kullanmak faydalanmak gibi kafası aylıkken tercih ederim ya da kafası güzelken sevdiğimi, yine avantajı olmaz çünkü sarhoş diye ekstra bir şey yapmam! 😅00 Yorumla Ben içmem, her bir anını hatırlamak isterim 😂
10 Yorumla
+1 yılKendini kaybedecek kadar sarhoşsa sevişmem hareketli kadın severim, ama kafa güzel se ateşli oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂kendini kaybetse istesen de sevişemezsin zaten
- +1 yıl
Demek istediğim işimi görmek için cinsellik yaşamak bana göre değil sızmış biriyle ikşkiye girmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle sarhoş kadın daha iyi, rahat olur kendini bırakır aklındakileri rahat söyler uygular;)
10 Yorumla
+1 yılSarhoş biriyle seks yapmak o kişinin aklından geçenlerinin hepsinin doğru olduğunu gösterir
02 Yorumla- +1 yıl
En güzeli de o sarhoşluğun verdiği şirin haller diyolar 😅
- +1 yıl
Kesinlikle 😉
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Kasmamasi, eğleniyor olması, vücudunu rahat bırakması vs her türlü iyi
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii bence dee
+1 yılBazen yapmayacak çılgınlıklar yapabilir bu avantajlı ama kusar falan 😅
06 Yorumla- +1 yıl
Kusmaz ya az içmiş 😂😂
- +1 yıl
O zaman 😅 hiç acımam kullanırım
- +1 yıl
Ahahaahahha pislikk
- +1 yıl
Heralde gevşemiş bir kadın anal sekse de hayır demez örneğin
- +1 yıl
Muhtemelen demez yani eğer yavaş ve nazik olursan😅😅
- +1 yıl
Öncesinde vajinal orgazma da en az bir kere ulaştırmış olurum
+1 yılGüzel oluyor. Sert becerirken zevk alıyorlar genelde
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi alır bırakmış yani kendini dimi😂
- +1 yıl
Aynennn
Pek bulasmamak lazım sabahında saçma triplere giriyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
Hqhqhq tribe girse ne ya olan olmuş😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
Çok sarhoş değilse avantaj, daha rahat ve cesur oluyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Bence de yani rahat seks yapar
+1 yılSenle konuşup paylaşmak istediğim o kadar çılgın fantezilerim vaeki hey gidi hey
03 Yorumla- +1 yıl
İşte onu herkes istiyor da nasıl yetişeyim ki bilmiyorum
- +1 yıl
Bana şans verebilirsin bu gece
- +1 yıl
Çok zamanım yok gerçekten
- Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılAvantaj
İkna edemediğim o fanteziye açık olduğu an 😉😉😂02 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
- +1 yıl
😉😉Pişman olmayacak... Garanti 🙈🙈Veriyorum
+1 yılAlkol almayın seven bi kadın...🙏 ama tanımak isteyip ulaşamayacağım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yıldaha önce görüştüysek keyifli ama tekte sarhoş sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar sert girsen de bunu umursamıyorlar, alkolün öyle bir avantajı var ve karşı tarafı normalinden bir tık daha vahşileştiriyor.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Baileyscream doğal kafa diyelim ona, en samimi moddasın şu an hahahah
- +1 yıl
Hahjajaj samimiyim şu an doğru söylüyorum şu an ben yani😂
Cevap sahibi+1 yılAynı zamanda tehlikeli bir haldesindir sen, panter gibi adamı devirirsin hahaha
- +1 yıl
Deviririmm onu her türlü sarhoş ayık affetmem dee😜
Cevap sahibi+1 yılHahahah duvardan duvara vurulup, bacaklarının içiyle ilgilenip malum yere istediğini hemen vermeden de deviren taraf sen mi olursun acaba? 😉
Cevap sahibi+1 yılGerçi boyum 1,95 olduğu için duvar tehlikeli olur 😅
- +1 yıl
Sonunda mutlaka o taraf ben olurum 1,95 e bakmaz o o başka şeylere bakar😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha pişman olunmaz, sonra tadı damağında ve ıslak bir yerde kalır bağımlısı olursun falan, senin için diyorum 😂
- +1 yıl
Hqhqhqhah doğrudurr😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada böyle gülmeyle karışık yavaş yavaş kıvama getirmek çok keyifli ama sonu gülmeyle bitmeyebilir hahahah
Cevap sahibi+1 yılBirikir birikiirr veee patlaarrr...
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSarhoşken üstüne dikkat işareti falan asmalisin millet uyanık olsun :)
04 Yorumla- +1 yıl
Hahah neden 😂😇
- +1 yıl
sen tehlikelisin :)
- +1 yıl
E yani güzel şeyler yapan bi tehlikem var zarar değil faydam var😅😂😅
- +1 yıl
Ben bana fayda vermeyen bir özellikle pek ilgilenmiyorum 😅🥵
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Avantajı güzel zevkli olur
Dezavantajı dön şimdi sıra bende demesi :O :O :O :O
03 Yorumla- +1 yıl
Hahah kadın demez öyle😂
- +1 yıl
Hahaha yapmaaz sarhoş kadın uysal olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılElde etmesi zor veya yasak biriyse avantaj. Kolay tava gelir. Zaten elde ki biriyse saçmalarsa kötü olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadından kadına değişir bazısı daha arzulu daha istekli olur bazısı ise tam rezalett
08 Yorumla- +1 yıl
Tabi onu bilemicem 😅
Cevap sahibi+1 yılSen sarhoşken seviştinmii hiç
- +1 yıl
Seviştim çok zevkli oluyo sarhoşken
Cevap sahibi+1 yılO göğüslerin emilmesii gerek sankii yaa
- +1 yıl
Göğüsler emilmek için var😂😅
Cevap sahibi+1 yılGece gece libidomu yükseltti yaa
- +1 yıl
Yükselsinn boşal nolucak😂😂
Cevap sahibi+1 yılDaha fazlasınıı görmeden boşalmamm zor amaa
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyık kadın her zaman tercihimdir her yaptığının farkındadır
09 Yorumla- +1 yıl
Bence çalırken çok tatlı oluyoruz😜😜
- +1 yıl
Çakırken*
- +1 yıl
Yok ya 2 kez yaşadım hiç hoşuma gitmedi birde ruh hali değişimine uğruyor ve kusuldu üzerime
- +1 yıl
Ya benim dediğim o sevyede değil 2 bira içmiş hafif çakır rahatlamış mutlu bi kadın
- +1 yıl
Haaa o kadar olur hem sınırlara takılmaz ilişkide yasaklarıda uygulamaz
- +1 yıl
Yani bence avantaj istediğini yapqrsın
- +1 yıl
Aynen öyle onu yapmam istemem demez nihayetinde
- +1 yıl
Demez herşeyi ister
- +1 yıl
İstesin ben böyle kadını başımda taşırım her türlü fanteziyi yaşamak mükemmel olur
Profil resmin çok iyiymis. Avantaji daha rahat oluyor ve isteklerini daha rahat belirtiyor. Dezavantaji yarida birakabiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Göğüslerim güzel ben de seviyorum onları😅😅yarıda bırakamaz ya uysal olur rahat oluruz
+1 yılavantajları, bakireyse hissetmez, analdan hissetmez
dezavantajı , erkek çok yorulur kızda pek tepki olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
Bakire demedim sadece sarhoş dedim😂😂
- +1 yıl
tamam işte sarhoşsa ve bakireyse bozulduğunu hissetmez, hani acıyor diyorlar ya kizlarin geneli :)
- +1 yıl
yaz yaz bişi olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her istediğini yaptıra bilirsin
10 Yorumla
+1 yılİçki kokkamasi dışında yok istediğin kadar seks yap kızdan kız çıkmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Elimde olsa seninle seks yapardim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılistediklerini yaptırabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Yani avantaja çevrilebilir
- +1 yıl
evet
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Avantaj daha rahat oluyor
010 Yorumla- +1 yıl
Bence de avantaj yani sizin için😂
- +1 yıl
Evet çok kez
- +1 yıl
Tabiii fenasalll🤣🤣