Öncelikle iyi geceler yaklaşık 2 yıldır evliyim evlendiğimiz ilk günden bu yana cinsellikten uzağım eşime hazırlanmıyorum süslenmiyorum cilvem yok çünkü ilişki esnasında canım yanıyor tedavide oldum ama yine olmadı eşim çok sabretti neredeyse 1 ay ilişki yaşamadığımız oldu Haftada 1 bile zor oluyor hiç bi zaman onun istediği pozisyonda yapamadık neredeyse artık dayanamadığını eskisi gibi hissedemediğini söyledi sizce haklımı libidom düşük eşime yaklaşmak istemiyorum hiç bi sorunda yok aramızda ama cinselliğimiz bu şekilde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında kendin gayet farkındasın durumun. Aile terapistleri ya da cinsel terapistler oluyor, onlara gitmeyi deneyebilirsiniz durum ciddi çünkü. 2 yıl az bir süre değil, yaşlarınız da genç, çocuk da yok anladığım kadarıyla. Terapiyle de olmazsa artık araya aldatma falan girmeden durum çirkinleşmeden kalp kırmadan vakitlice ayrılırsınız biter. Cinsellik olmadan evlilik yürümez, net
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEşim aynı sen gibi. Cilvesiz. Libidosu düşük. Ben ona ne kadar yavaş davransam da o sürekli itiyor. Ama 7-8 yıl sonra aştık bunu. Son 3-4 yıldır iyiyiz. Çok iyi olmasak da. Biraz farklı şeyler deneyin. Tavsiyelerim olur
00 Yorumla
açmasını bilememiş. saçından tutup ağzına tıkmalı önün acıyorsa arkanı açmalı ve bir şekilde seni evinin or uspusu haline getirmeliydi. sende ne kadar sorun varsa bu iş bilmez çocukta da aynı şekilde sorun var...
00 Yorumla
1 yılSeni en iyi ben anlarım ya psikoloğa gidiceksin ya da böyle devam ederse edecek kabul etmiyorsa boşanma olur başka yolu yok aynı konuyu yaşıyorum çünkü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
28Cevap
1 yılSorun aslında ten uyumu, ten uyumu da sevgi aşk olmayınca olmaz. Üzülerek eşine karşı bir şey hissetmiyorsun kendini kandırıyorsun. Sevmek başka sevmek başka. İnsan sevdiği adamı arzular, kadını ister. Ben şu an nişanlıyım ve ten uyumumuz çok güzel birbirimizi arzuluyoruz şimdiden fanteziyi konuşuyoruz. Önemli olan ön sevişme sırasında zevki doruklarında yaşamak. Sarılırken de belli olur ten uyumu illa cinsel ilişki de değil...
Umarım senin için her şey yoluna girer, cinsel birlikteliğiniz iyiye gider.10 Yorumla
1 yılBoşanmada bu bir kusur olarak sayılabilir çünküadamı mutlu edemıyosun adam gözün baskasına kaydırıyon evlenmeyı sadece mutfakta sarmaş dolaş yemek yapmakmı zannettın evliliğin temeli CİNSELLİK yarın mahkemede cinsel hayatımız sıfır esim bana yaklasmıyo tatmin olamıyorum aklım kayıyo der görürsün ebenin nikahını illaki zorlanıcaksın kolay değil ama ver kaçma eninde sonunda esneyecek
117 Yorumla
Soran1 yılBeni hiç zorlamadı aslında ama ben ondan hep uzağım yavaş yavaş yapayım açılsın dediği zamanda bile itiyorum tecrübede edemiyorum sürekli o yapıyor yorulduğunu söylüyor hızlandığı zaman ağlıyorum sonra kalkıyır heves bırakmadın diyip
Soran1 yılEşimin penisi 19 cm civarı o yüzdende canım yanıyor olabilirmi?
- 1 yıl
Bilmemmi o acıyı 9 ayda 2 kere yapabildim 😁
Soran1 yılNasıl yani zevkli oluyormu sizde
Soran1 yılUzun olması güzel bişeymi
Soran1 yılBenim ilk ilişkim başka olmadı
- 1 yıl
Hayır vajina dar yapıdır küçücük esneyen bir yapı hamur gibi e haliyle demir gibi şey girince mefta oluyon domalınca tüm perine acık oluyo ama darsın penisin ilk ilişkilerde hepsinin alabilme ihtimali yok eşin bunu bilmiyormu
- 1 yıl
Hiç ilişkiye girmemiş birinin şeyiyle hoplayınınki bir olur mu
Soran1 yıl2 yıldır evliyiz hepsini sokmaya çalışmadı zaten yavaş yavaş yapalım vajinan açılır dedi ama ben dinlemiyorum canımın acısınsan bazen yavaşta yapsa itiyorum onu
Soran1 yılOna nasıl zevk verebilirim ben üstünde zıplamasını bile bilmiyorum
- 1 yıl
Onun sana zevk verip seni rahatlatması gerekiyor senin değil
- 1 yıl
Kasmayıp kendini olduğun duruma bırakıcan canının acıyacagını kabullen
Soran1 yılO seri şekilde vuruyor ama ben içimde yanma olunca boşalıp kalkmasını istiyorum
- 1 yıl
Şey yapın domal önüne oda arkada dizini kırsın sen git gel yap hissede hissede sakın sokmasın kendin aş kendini sal bir kelebeğin kanadında olduğunu var say bırak kendini git gel yap alabildiğini sakinlestırıcı müzik aç adapte ol sonra emin ol asacaksınız
Soran1 yılAnladım çok teşekkür ederim 🫶🏻
- 1 yıl
Hızlı hızlı olmaz kasmamaya alış bir anda oluyo dipten kasılmalar ve o can yakıyo daraltıyo ileriyi anlıyorum
- 1 yıl
Panik yapma acıyı unut seks zevk verici bişey diye düşün kendin yap sulan alabildiğini al sonra bırak kendini devam etsin hepsini sokmasın kazık gibi olduğu için can yakıyo kayganlastırıcı jel kullan kolaylaştırır
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılTedavi almaktan ziyade, zevk alacağın şeyler yapmayı denediniz mi? Ön sevişme yaşadığınız takdirde, yine aynı sorunla karşı karşıya mısın?
031 Yorumla
Soran1 yılEvet farketmiyor
- 1 yıl
İyi de bu her ikinizin de soğumasına yol açar, farklı kişilere yönlenirseniz ne olacak?
Soran1 yılEşim benden soğuduğunu artık dayanamadığını söyledi ilk ilişkisi benim hiç böyle hayal etmediğini söylüyor
- 1 yıl
Bir ay gibi bir zaman, gerçek anlamda çok fazla. Haddinden fazla hem de…
Soran1 yılSürekli kavga ediyor benimle
- 1 yıl
Haksız mı?
Soran1 yılAma benimde canım yanıyor ilişkide
- 1 yıl
Ne yapıyorsun? Birleşme sırasında geri çekilip kaçıyor musun?
Soran1 yılEvet hem itiyorum bazende ağlıyorum oda hevesimi kaçırdın diyip gidiyor
- 1 yıl
Kaç yaşındasın? Eşin kaç yaşında?
Soran1 yılBen 22 eşim 23
- 1 yıl
Sen şaka yapıyorsun değil mi? 22 yaşında değilsin, 40 gibi bir yaşam tarzın var senin…
Soran1 yılYok gerçekten yaşlarımız bunlar ikimizinde ilk ilişkileriyiz
- 1 yıl
Bunun tedavi yöntemleri var biliyorsun değil mi?
Soran1 yılDenedik ama sonuç alamadım
- 1 yıl
Hiç fantezin yok mu?
Soran1 yılYok ona yaklaşmıyorum bile açık saçık kıyafetle cilvede yapmıyorum
- 1 yıl
Sen boşan o halde, neyi bekliyorsun? Kafanda bitirmişsin.
Soran1 yılGenel olarak libidom düşük ama işte bilemiyorum
- 1 yıl
Libidoyla alakası yok, 22 yaşında bir kadının hal ve hareketleri değil bunlar.
Soran1 yılCanım çok acıyor uzak durmamın sebebi bu olabilirmi
Soran1 yılAma şöyle arada üstüne çıkıp öpüşüp sevişmiyorumda
- 1 yıl
Hiç bir şey yapmıyorsun, kadın olarak bir şey yapmıyorsun ve bunun farkındasın? 😅
Soran1 yıl2 yıldır sabrettiğini ama artık dayanamadığını falan söyledi kendi kendini tatmin ediyor şu an
- 1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran1 yılDoktora gitmemi istiyor onuda sallıyorum sürekli üşeniyorum bana evliliğin 100 de 70 cinsellik olduğunu söylüyor böyle olmuyır falN diyo
- 1 yıl
Senin hakkında soru sordum, ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran1 yılEşimi seviyorum ama kendimi değiştiremiyorum
- 1 yıl
Burada konuşmak isteyen kimseye okey deme, amaçları cinsellik konuşup tatmin olmak.
Soran1 yılBiliyorum zaten konuşmuyorum
- 1 yıl
Hesabıma gir, buse adlı kullanıcıyı bul ve onunla konuş. Takip et, sorularını yanıtla. İlla ki sana geri dönüş yapar, bu konularda tecrübelidir.
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Libodunun düşük olması genel bir sorun mu yoksa eşine karşı düşük. Önce bunu tespit et. Sorun doğru teşhis edilmezse çözüm de doğru olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSonu hüsranla bitecek ya boşanma ya aldatma emin ol buna erkek ya da kadın farketmez sadece bir noktaya kadar idare edebilir
00 Yorumla
1 yılÖnce kendını hazırlatıyomusun bu önemli bişey seni hazırlaması demek kasılmalarını falan yok etmedi demek kasılması demekte zevk almamak demek
00 YorumlaSeverek evlenmeyen bir insan ancak bu kadar uzak olabilir sekse.
Tabi öncesinde psikolojik bir travma, var mı öyle bir şey?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok kotu bir erkek için seks çok önemli bir konu evlilikte iletmez ve illaki o erkekte cinsel isteğini başka bir kadınla yaşar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bu sekilde bir evlilik ikinizede acı verir. Uzman bir aile terapistine gittiniz mi?
06 Yorumla
Soran1 yılPsikiyatriye gitmiştik ama ben sonuç alamadım
Soran1 yılYok hayır ona gitmedik
Soran1 yılOlabilir teşekkür ederim 🙏🏻
1 yılmaalesef büyük sorun😔 aldatma veya boşanma ile bitebilir,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılCinselik ye mutluluk yoksa o yuva yıkılır eninde sonunda yikilmadiysada alldatmalar kesin vardir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ten uyumu bir uydurmadır.
sorun sende. en yisi boşanın adamın da hakkını yeme böylece.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılhaklı insan ilk karısından ister her şey i tatmin edemezssen heyecanı başkalarında arar
00 Yorumla
1 yılpsikolojik olarak kendini hazır hissetmiyorsun sanırım tavsiyem destek almandan yana
00 Yorumla
1 yılTen uyumu önemli tabiki ama evlilikte yapacak bişi yok adamı boşayamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadında duygu varsa dayanamaz libido, tutku artar ister istemez. Sen eşini sevdiginden emin misin? Tutku yoksa ıslanma olmaz acır illaki..
10 YorumlaBence tıkanır bir noktada. Kayganlaştırıcı vs kullanmadınız mı belki işe yarardı. Ya da hiç mi bir şeye yükselmiyorsun ki aklında bir şeyler düşününce de?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşine karşı mı böylesin? Başka erkekleri istiyor musun
011 Yorumla
Soran1 yılGenel anlamda libidom düşük
Cevap sahibi1 yılBence eşin seni yeteri kadar tatmin edemediği için böyle düşünüyorsun
Soran1 yılEşimin beni tatmin etmesine fırsat vermiyorumki
Cevap sahibi1 yılSadece seksle değil oral seksle de tatmin edebilir seni. Hiç yaladı mı seni?
Soran1 yılEvet o zaman zevk alıyorum ilişkiye girince her şey değişiyor
Cevap sahibi1 yılYeteri kadar ıslanamıyorsun bence sen, o yüzden canın acıyor. İyi bir oral seks yapıp sonra seks yapacaksın sen
Soran1 yılIslanıyrum akıntım gelşyoken yapıyoruz
Cevap sahibi1 yılDaha fazla gelecek, bir de seks yaparken de klitorisinle oynayarak daha fazla ıslanmanı sağlayacak
Soran1 yılDeneylim bi dahaki sefere
Soran1 yılSen kendine başka birini bul iyi akşamların olsun
Cevap sahibi1 yılSadece konuşmak istemiştim ama iyi geceler
Flört bile ilerlemiyor evlilik ilerlemez imkansız
00 Yorumla
1 yılSizin cinsellik mefta olmuş
03 Yorumla
Soran1 yılHiç başlayamadı işte
- 1 yıl
Eşini sevmiyor olabilir misin tövbe haşa
Soran1 yılYok hayır eşimi çok seviyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılFantezilerle olu bence konuşmak gerek
00 Yorumla
1 yılbaya odun gibisin yani 🪵
00 Yorumlaboş ver inceldigi yerden kopsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBir süre sonra maalesef ki farklı arayışlar başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAteşli arkadaşın yokmu getirde adam mutlu olsun
01 Yorumla
Soran1 yılYok
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki oma karşı mı böyle yoksa genel mi
03 Yorumla
Soran1 yılEşimden başkasıyla ilişkim olmadı
Cevap sahibi1 yılDaha önce ilgi duyduğun biri ya da izlediğin mastürbasyon yaptığın anlar gibi düşün
Soran1 yılYok hayır öyle bişey yaşanmadı
Gizli Üye(36-45)1 yılyalıyor ıslanıyorsun ama yıne de sorun mu var
00 YorumlaAldatılma ihtimalin yüksek
06 Yorumla
Soran1 yılGerçektenmi
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılYaklaşınca reddediyorum sebebninş bilmiyorum
Çözümü var aslında
06 Yorumla
Soran1 yıl?
Soran1 yılEşimle alakalı bişry yok ama ortada ben ondan uzağım hiç kıyafet vs giyip yaklaşmıyorum süpriz vs yapmıyorum
Soran1 yılCanım acıdığı için zevk alamıyorum zaten
Soran1 yılBurdan yazabilirsiniz
1 yılSenle ömür geçmez.
02 Yorumla
Soran1 yılSevep?
- 1 yıl
Cilvesiz dişil enerjisiz kadın mı olur ya? Neyse selametle.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz öyleyse
05 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani olmaz derken
- 1 yıl
Evlilik yürümez
Soran1 yılNe yapmam gerek istemiyorum ilişkiyi
- 1 yıl
Ayrılman be yapıcaksın çözüm belli şimdi belki partnerinde sıkıntı vardır yani sadece ona mı böyle?
Soran1 yılGenel anlamda libidom düşük
1 yılİlerlemez
10 Yorumla
1 yılYalasa öpse iyice bence kıvama gelirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evlilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılolmuyor, biter
00 Yorumla
1 yılBelki ililer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ilerler
00 Yorumla
1 yılBöyle gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOyuncak kullan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı