Arkadaşlar önceden hiç böyle sıkıntım yoktu ama lazer epilasyondan sonra dudaklarda renk koyulaşması oldu. Nasıl düzelir düzelmezde.. önemli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılasko size bunun anormal ya da kusurmus ya da olmasi gereken bu, diyen kim. Gercekten onemi degil, insanin ozeli bolgeleri normal ten rengine gore daha koyu olmasi cok dogal bir durum kapali havasiz bir bolge bide zamanla olabiliyor bunda bir sikinti hastalik saglik acisindan vs bir sorun yok ki neden bu kadar taktiniz anlamiyorum gercekten dert etmesene. Gecen bir kiz daha boyle saydirdi kara simsiyah komur gibi falan ve beyaz tenli, bi baktim sok oldum karaliktan eser yok iq’m dustu yeminle asko ajsjshdh
09 Yorumla
Soran1 yılEvet bana da öyle geliyor ama aslında kahverengi tonunda... doğruya doğru ama takıyor insan tabi
Cevap sahibi1 yılSenin ki mi kahverengi. Hani bide soyle bi algilari var sanirim, rengi degisince ona gore fonksiyonu da bozuluyor is gormuyor curumus bozulmus gozuyle bakiyorlar herhalde. Renk bu yahu, zenci ablalara gidince onlarin ki da komur gibi cikolata olur onlarinkine ne denmeli o zaman
Soran1 yıl😅 içime bir nebze su serptin
Cevap sahibi1 yılNiye noldu hayirdir senin neyin var🤣
Soran1 yılHayır ben şimdi biriyle uzun zamandır birlikteyim. E tabi cinsellik olaylarına giricez diye gittim bak çok pahalı 4.5 yıldızlı doktor gözetimli yerde laexandrite yaptırdım özel bölgeme. Aşırı da para ödedim ama sonra dudaklarda renk koyulaşması oldu ve dermatoloğa vs gittiğimde öğrendim ki aslında tam nedenini bilmiyorum ama yatkınmış zaten tenim koyulaşmaya orada ve şimdi senin söylediklerin bir nebze içime su serpti. Bir de birlikte olacağım kişinin benden önce birlikte olduğu kız var o yüzden insan kendini bir kötü hissediyor ya ondan daha kötüyse diye of içime sıkıntılar girdi.
Cevap sahibi1 yılOha yaa kuruntular kuruntular ahshdhs lazer gibi bir sey mi o dedigin. Nasil oldu peki kil acisindan ve renki nasil merak ettim cok mu koyulasti yani
Soran1 yılLazer aynen. Kıl hiç kalmadı. Ama dermatoloğa gittiğimde benim için yanlış makine seçimiydi. Neyse işte şimdi gittim baktım fazla da bir şey yok sadece dudaklarda.. ayy düşünmeyecem neyse. Bu arada kişiden kişiye 3 - 6 seansta bitebilir. İlk seansta bile benim bayası bitti gitti ama kıl tipi ve vücut tipine göre makine seçimiyle neyse.
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılCiktim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılHiç önemli değil merak etme eminim çok güzeldir seninki önemli olan dışı değil içinin ne kadar ateşli ve sulu olduğu zevkten uçuracak bir vajinan varsa yeterde artar bile 😉
012 Yorumla- 1 yıl
Garibanlikla alakası yok
- 1 yıl
Ben ona özgüven vermeye calisiyorum kendini kötü hissetmesin diye ki bu dediklerim yalan da değil gerçek bir şey neden sana battı anlamadım
- 1 yıl
Ki benim yokluğum garibanligim da beni bağlar öyleysem bu benim suçum senin değil
- 1 yıl
Aynen en dolusu sensin
- 1 yıl
Ee ne laga luga yapiyon o zaman sana ilgi vermedik diye mi böylesin
- 1 yıl
Yazık sana da veririm. merak etme, üzülmesin vajinan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hafif kararma o bölgenin fazla nemli olmasından kaynaklıdır pamuklu giy sık sık havalandırma evde açık olsun kimse yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kömür gibi kapkara değilse önemli değil. En itici olanı iç dudakların çok büyük ve buruşuk olması.
02 Yorumla
Soran1 yılBüyük ve buruşuk değil
Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Lazerde kıl kökleri öldügü için öylede kalır daha bir şey deyişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkanka bu durum cok ciddi lan adina cok uzuldum. ben sahsen bir kadinda oyle bisey gorunce kadin ne kadar guzel olursa olsun soguyorum. oral yapasim falan gelmiyor.. sende sadece ic dudaklarmi oyle
08 Yorumla
Soran1 yılEvet sadece o kısım ve off ya üzülüyorum bende tabiki
Soran1 yılSadece buradan olmaz o kadar yoksa okay
Cevap sahibi1 yılburdayim ben yazarsin
Soran1 yılBuradan olmaz
Soran1 yıltamam yazacam birazdan
Cevap sahibi1 yılburdan mi.. dedigim gibi yorumu kaldiracaklar nickimi unutma
Soran1 yılYzdm
Cevap sahibi1 yılok cevap verdim. simdi yorumumu kaldir burdan
Gizli Üye(36-45)1 yılSanıyorum bazı genç erkekler biraz buna önem veriyor olsada olgun bir erkek renginden başka şeylere önem veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyazlatma oluyor Muş, benimde ilişki vs den sonra kararma oldu
01 Yorumla
1 yılHiç kafana takma kimse aldırış etmez şahsen hoşuna bile gider benim hoşuma gidiyor farklı renk olması özel hissettiriyor
00 YorumlaHayır rengi hiç önemli değil
02 Yorumla
Soran1 yılÖyleyse ok?
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılÇok abartılıyor renk meselesi
04 Yorumla
Soran1 yılBak kandırmıyorsun değil mi
- 1 yıl
En azından benim için beyaz tenisindir kopkoyudur kötü durur ama ten renginden bir iki ton koyu olması güzel bence pembe beyaz belmem ne çok çocuksu duruyor güzel durmuyor zaten
Soran1 yılBeyaz tenliyim ama kapkara da değil yani şimdi 😐 öfff hiç konuşasım gelmiyor yemin ederim içime sıkıntılar giriyor
- 1 yıl
Çok koyu değilse sorun olmaz be dediğim gibi güzel bile duruyor
1 yılRengiyle değil nasıl kullandığınla ilgileniriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAllahım şu kullarına dermansız dert verme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılHiç önemli değil rengi şekli sıkıntı yapma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Önemli biz. erkekler için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYooo temiz hijyenikse sorun olmaz benim için yalayacam çünkü temiz olması lazım😘
00 Yorumla
1 yılÖnemli önemserim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖnemli değil şekli daha çok önemli
03 Yorumla
Soran1 yılŞekil derken?
Cevap sahibi1 yılYani dudaklar sarkık değilse sıkıysa vajinan seksi olur rengi çok aşırı koyu değilse sorun yok
Soran1 yılÖyle bir sıkıntım yok
Çok önemli değil bence önemli olan işlevi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. önemli değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnceden ikiski oldumu
01 Yorumla
Soran1 yılOlmadı
Gizli Üye(18-24)1 yılDegil knk ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri