Baya bi karşı cinsten kankam var kadınlarla iyi anlaşıyorum mizahi yönüm kuvvetli iletişimimde bir çoğuyla yatıyorum hatta biri geçen evlendi ama duygusal bir bağ yok bu bana zarar verir mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şey olmaz senin karıyı da başkası düdükler, devran öyle döner gider
İçindekini boşaltma ya hemen bu ne nefret biraz insan olun ya
Ne nefreti be sen böyle rahat bir insansan sana da senin gibi rahatı denk gelir elbet.
Dostum tüm kötülüklerin anası harbiden alkol içmeyince genelde reddebiliyorum istisnalar hariç ama içince kontrolden çıkıyorum rahatlık değil bulunduğum ortam buna musait
O zaman karılarla içme madem rahatsız oluyorsun.
Doğru diyosun evi değişip adresini kimseyle paylaşnamak lazım ev benim işte orayı nasıl yapcam bilemiyorum
Sen birisini reddettikten sonra o kişi hala geliyorsa yüzsüz gibi bi dur düşün arkadaşlığını onlarla bunlar benim gerçekten arkadaşım mı diye bir sor kendine
Arkadaşa dedim surekli reddetme adını çıkarırlar daha kötü bahane üret sürekli bi süre dedi bide bilerek canlarını yak ilişkideyden senden soğurlar dedi
Ne diyeyim dostum, Allah yardımcın olsun. Bu arada içki yaramıyorsa da içme yani. Diyebileceğim tek şey bu.
İçmeyince gergin oluyorum bağımlılık yaptı eyw dostum bi yol bulcam burdaki insanlarında %90 ı ruhastası paranoyakmış öğrenmiş olduk yıllardım kullandığım siteden soğuttular
Gergin olacak bir durum yok hocam. Sen kendini alıştırmışsın öyle o yüzden gergin hissediyorsun. Bir kere de ayık kalmayı dene bak görürsün işe yarıyor her şey.
Denicem bakalım
Ya girerken hiç Duygu olmuyor mu gerçekten Nasıl oluyor bu
Sıradan geliyo4
Ama karşındaki insanla o sırada bir şey paylaşıyorsunuz
Kadınlar görsel varlıklar bende görsele hitap ediyorum fiziğim vs düzgün yakışlaşmadan kaçmıyolar ama aslında ben bişey hissetmediğimden sıradan geliyor
Işte bir şey hissetmiyorsan neden yaşıyorsun ki
Alkollüyken gerçekleşiyor genelde kendimdeyken hep yapmamaya çalışıyorum kadınların gözünde erkekler hep ister mantığı olduğu için o algıyıda yıkamıyosun sürekli reddedersen erkekliğine iftira atıyolar yani durumlar bu
Erkekler hep istemiyor mu gerçekten
Kankanlada olmaz yani
Olmamalı aslında alkolden sonra hep saçmalıyorum
normal değil ama heyecan verici geldi düşününce
evlendikten sonra da devam ediyorsa sıkıntı
Evilik bana cağdışı geliyor evlenmedende aynı evde yaşanabilir birine bağlanınca bunun yapılması elbette çok yanlış
kadınlar evlendikten sonra seninle sevişiyor mu demek istedim
Hayır evli kadınla ne işim olur ya bekar hepsi işyerinden, gittiğim locallerden ve tiyatrolardan tanıdığım insanlar o kadar
bişey olmaz o zaman ya
devam 😂
Duygusuzlaştım bende olmaz diyodum da yapıyor bişeyler işte
zevk alıyosan yap arkandayım
Olmaz bence kanka sonuçta sevgi bağı yok istek yok
Heeee oda olabilir
Onlar bu soruyu sormuyordur kendilerine.
Ya aga bende garip bi his oluştu cinsellik kafamda normalleşti aldığım zevk azaldı bence bu lanet gibi bişey
Hiç bulasmamak daha iyi. Sonra arkadaşlıklar da bozuluyor ama onlarda istemiş belliki
Sorun etmiyolarda ben biraz kötü oldum yaş 32 oldu eskiden düşünmezdimde şimdi bişeyler yapmam lazım cinsellik duygusunu azaltan ilaçlar acaba zararlı mı?
Hiç bulaşma o ilaclara
E peki en mantıklısı ne sürekli reddedersemde adımı çıkarırlar en mantıklı nasıl sıyrılcam evime geliyolar çat kapı
Ne diye çıkaracaklar 😅 Onların istememe hakkı varsa seninde var
Arkadaşla konuştum kadınlar çirkeftir ulaşamayınca iftira atarlar sürekli bahane üret ya da ilişkide canlarını acıt senden soğusunlar dedi
Kadınlar atarda. Sen bunu sallamaman lazım
Heee işyerimde top desinler bende bunu sallamim olur mu ya öyle şey
Top diyene altımda kalmayı test edebilir dersin olur biter 😂
O zamanda başa döncez ispatlamak için gene tüm şirketi elden geçirmem gerekicek🤣
İspat isteyene ispatlarsin 😂
Kankayla ilişkiye girmezsin be
Kankayla da*
Doğru
Alkolün sonunda genelde hep bu sonuç oluyor kendimdeyken iradem daha iyi ama onlar sorun etmiyorda bana sanki biraz garip geliyor
Garip geliyorsa yapma
Bide bana birisi geçen senin enerjin güzel beni ıslatıyorsun dedi bu tam olarak ne demek cidden bilmediğimden soruyorum kötü bir anlamı varsa es geç
normal
niye zarar versin :)
en güzeli