Ben sosyal hayatlarında çok fazla özgüvensiz ancak sosyal medyada aksine çok özgüvenli ve agresif olduklarını düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

Ben sosyal hayatlarında çok fazla özgüvensiz ancak sosyal medyada aksine çok özgüvenli ve agresif olduklarını düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?
eğerki sağlık sorunu yok ise; bnce agresiflik, bir nebze ekonomik rahatlık, elinden hiç bi halt gelmemiş olması, üşengeç halleri, kısmen psikolojik sorunlar, biraz kilo hafif göbek ve elbetteki BENCİLLİK bencillik tek başına yetmekte bile. ayrıca partnerini mutlu etmeyi öğrenmemiş hatta yapabileceklerini de tabu olarak bilen insanlar cinsellikte yetersiz istisnai durumlar olsa bile
Özgüvensizlik, iletişim kurma eksikliği, etkili ve güzel konuşamama, kadın ruhunu okşayamama en temel eksikliklerdir. Tabi yetiştiği aile yapısı ve sosyal çevrenin de önemi göz ardı edilemez. Son olarak bazıları da sağlık sorunlarından dolayı cinsellikte yetersiz veya başarısız olurlar.
Yüzde yüz katılıyorum
Teşekkürler
Cevap
24Cevap
maalesef aynı ya da uyumlu olmaz her kısının durumu kısılıgı farklıdır. Hıc ummadıın bır celımsız erkekten beklenmeyecek performansı gorebılırsın ya da zıddı vucutcu bır erkekten umdugun dayanıklılık olmayabılıyo cınsellıkte kıstas erkegın beynen rahat oldugunda en ust performansa ulasmasıdır aklında sadece bosalmak olan bır erkekten performans bekleme bosalma odaklıdır bosalınca sonrası zor kalkar ya da akfada soruları olan dertlerı olan kısı anlık yukselmesı gectıkten sonra pasıf konuma gecer maalesef
Sinirli çekilmez tiplerdir genelde hem erkekte hem kadında
Sosyal hayatta konuşamayan biri burada kaplan mı kesiliyor diyosun
Sert
Uzun
Kalın
Tabi bu klasik yaklaşanlar
Temelde yatan demogojik ve sosyal yapı çok daha travmatik
kişilik özelliklerini sormuştum
Çok farklı kişilik özellikleri sergileyebilirler
Genel olarak tercih edilen
Kadınlar için hoş görülen ya da yakın hissedilen durum ve olguları ön plana çıkaran yaklaşımlar sergilerler
Bu kadınlar için olan bölümü
Ortak özellikler
Güçlü görünme çabası
Erkeksi tavırların ön planda olduğu yaklaşımlar olabilir
Psikolojik yönden daha derin ve sağlıklı analiz terapi ile daha geniş olarak ortaya çikar
Tez mi var 🙂
Sürekli şöyle s... krim böyle s... karım diye kendini ispat etmeye çalışan cinsel yönden güçsğzdür ve böyle diline vuruyordur
Bi de bunun tam aksi var sabaha kadar durmam diyen.. 5-6-7 atarım diyenler 🤣
Kuru sıkıları da gördük, hiç konuşmayıp gerçek sniper olanları da. Bu hayat hepsini yaşattı.
Sakin olun bayan 😧
sakinim sana demedim, sallayanlara atıfta bulundum
Sallasana alan geniş 🤣
Sallayana
Valla modlar ve süper modlar keyiflerine göre kurallara uygun olmasına rağmen mesajlarımı siliyor. O yüzden çok detaya girmek istemiyorum.
Yok ben gördüğüm kurala uygunsuz her şeyi şikayet ederim
Ben yetersizleri anlayamam olağan üstü güce sahibim bu konuda ben bile kendime inanmıyorum
48 yaşında mı?
kişiden kişiye değişir belli bir kıstas yoktur bence
Kara cahillerden ve çelişkili konuşmaları ele verşyor bence
Cinsel olarak yetersiz kadınların kişilik özellikleri ile aynıdır sanırım.
Agresif biriyim acaba bende de öyle sorunlar var mı
Yalancı oluyorlar genelde
Sinirli olmaları
Uzmansın bu konularda herhalde
sosyal medyada devamlı kadınları taciz eden erkeklerin sayesinde diyelim
Bak o konuda sana erkeklik taslayamam haklısın
Öz güvensiz erkek
Klavye delikanlısı çoğu
Özgüvensizlik utanma çekinme
Karşı tarafı suçlamaları
Kıstası olmamaları
penis boyları ile övünürler :D