Cinsel Yaşam Sevgilimle arkadan yaptık sizce beni bırakır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Ayrılır mı benden gözü dışarda olan biri ama beni sevdiğinden eminim hissettiriyor Sevgilimle arkadan yaptık sizce beni bırakır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Her türlü bırakır seni sadece kuşlanıyor değerin yok hiç onun gözünde gözü dışarda diyorsun birde 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam ama neden bıraksın ki beni sevdiğinden eminim Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İkili iliskilerde hiçbir şeyden bu kadar emin olma. Hele de söz konusu sevgilikse 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Arka kapi açılmis iceri girdiyse kalmasi gerek 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi sen anal yaptın on orjinal kaldı demi tercubeli biri senle yatsa g. otunden s. kse anlar yani ne anladın sen şimdi bundan 😅 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bakire olduğun için mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet önden yapmadık yapmak istemedim Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Önden yapsaydın daha iyiydi arkadan hem pis hem zararlı acımadımı Yorumla Soran 1 yıl Acıdı ama ben önden yapmak istemedim bakireyim diye Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Zararlı yapmasan daha iyi zevk alıyormusun Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bırakmamak için bir neden değil yaptığınız 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl anlamadım Yorumla Olmadıolduramadık 1 yıl Bırakmaması için bir sebep değil anal yapmanız Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bırakır tabi ki çok kadın senin gibi bırakıldı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben saf temiz seviyorum ve beni sevdiğine eminim Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Seven g. tünden. düt Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Bırakacağından korkuyorsan neden yaptın? 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. peki önden de yaşamış mıydınız daha önce? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arkadan değil önden yapsaydı bırakırdı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptığında anlarsın Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ön varken niye arka seviyor sa bırakmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben önden yapmak istemedim çünkü bakireyim Yorumla suskun-07 1 yıl Himm seviyorsa memnun kalıyorsa şanslısın bırakmaz Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Yazık kafana 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Birakti bile 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden bıraksın ki beni sevdiğinden eminim Yorumla btflyx0es 1 yıl Erkekler doyumsuz knk Yorumla Soran 1 yıl Tamam ama seven erkek neden bıraksın ki Yorumla btflyx0es 1 yıl Baskasini da sever Yorumla Soran 1 yıl Kendisini seven biri değil ki başkasını sevsin ama bana karşı duyguları var biliyorum Yorumla btflyx0es 1 yıl O zmn sorma takinti yaparsin Yorumla Soran 1 yıl Nasıl takıntı yaparım Yorumla btflyx0es 1 yıl Baybay yazma Yorumla
Kimizbiz555 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kaç ylik ilişkiniz var 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hemen hemen 2 sene ama aralıklarla ayrık barış ilişkisi bizlmkisi Yorumla Kimizbiz555 1 yıl Hm peki sen mi istedin yoksa o mu? Anal yapmayı? Yorumla Soran 1 yıl O istedi ama bende istedim Yorumla Kimizbiz555 1 yıl Peki sürekli yaparız filan dedimi ve kondom taktimi? Detayları istersen burdan anlatma istek at millet okuyo çünkü crvaplari Yorumla Kimizbiz555 1 yıl Bide vajinalden istedimi? Yorumla
metinn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Yaşlar kaç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 24 Yorumla metinn6 1 yıl Şu anlattığına bakılırsa merak etme fazla sürmez bi kaç kere daha buluşur sonra tekmeyi koyar Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Bırakırsa bıraksın 1 1 Yorumla CAGRI16 1 yıl Baskasina verir arkadan odami. dert Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence bırakmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Her türlü bırakır seni sadece kuşlanıyor değerin yok hiç onun gözünde gözü dışarda diyorsun birde
Tamam ama neden bıraksın ki beni sevdiğinden eminim
İkili iliskilerde hiçbir şeyden bu kadar emin olma. Hele de söz konusu sevgilikse
Arka kapi açılmis iceri girdiyse kalmasi gerek
Şimdi sen anal yaptın on orjinal kaldı demi tercubeli biri senle yatsa g. otunden s. kse anlar yani ne anladın sen şimdi bundan 😅
Arkandan girdiyse işte sıkıntı olmaz biraksada
Bakire olduğun için mi
Evet önden yapmadık yapmak istemedim
Önden yapsaydın daha iyiydi arkadan hem pis hem zararlı acımadımı
Acıdı ama ben önden yapmak istemedim bakireyim diye
Zararlı yapmasan daha iyi zevk alıyormusun
Bırakmamak için bir neden değil yaptığınız
Nasıl anlamadım
Bırakmaması için bir sebep değil anal yapmanız
Bırakır tabi ki çok kadın senin gibi bırakıldı
Ben saf temiz seviyorum ve beni sevdiğine eminim
Seven g. tünden. düt
Bırakacağından korkuyorsan neden yaptın?
peki önden de yaşamış mıydınız daha önce?
Arkadan değil önden yapsaydı bırakırdı
Ne alaka ki
Yaptığında anlarsın
Ön varken niye arka seviyor sa bırakmaz
Ben önden yapmak istemedim çünkü bakireyim
Himm seviyorsa memnun kalıyorsa şanslısın bırakmaz
Yazık kafana
Neden
Birakti bile
Neden bıraksın ki beni sevdiğinden eminim
Erkekler doyumsuz knk
Tamam ama seven erkek neden bıraksın ki
Baskasini da sever
Kendisini seven biri değil ki başkasını sevsin ama bana karşı duyguları var biliyorum
O zmn sorma takinti yaparsin
Nasıl takıntı yaparım
Baybay yazma
Kaç ylik ilişkiniz var
Hemen hemen 2 sene ama aralıklarla ayrık barış ilişkisi bizlmkisi
Hm peki sen mi istedin yoksa o mu? Anal yapmayı?
O istedi ama bende istedim
Peki sürekli yaparız filan dedimi ve kondom taktimi? Detayları istersen burdan anlatma istek at millet okuyo çünkü crvaplari
Bide vajinalden istedimi?
Yaşlar kaç
24
Şu anlattığına bakılırsa merak etme fazla sürmez bi kaç kere daha buluşur sonra tekmeyi koyar
Bırakırsa bıraksın
Baskasina verir arkadan odami. dert
Bence bırakmaz
Çok acımadı mı nasıl dayandın
bırakır
Ben bırakmazdım
M. lsın sen ya